Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)
Raspunsuri - Pagina 23
mihutza11 spune:
saru'mana pt
... stiu e nevoie la paranoia...
cine imi da si mie PM cu mailul?
Mihaela
11+
cory3maz spune:
Ne vedem mai tarziu, la "Rondul de seara"!
Mai am trebi...de facut mancare Balaurului de sotz, de incarcat masina cu rufe, de aerisit...multe!
cory3maz
mihutza11 spune:
si pe mine ma mai manaca, dar din cand in cand...
oricum vad ca nu ma mai dor aproape deloc... ca sa nu mai zic: sotul e in
, se bucura si el acum de ceva ce nu i-am putut oferi pana acum.. ca deh, mama natura a uitat sa imi dea si mie cate ceva pe acolo
, mi-a lasat 2 bubitze...
si inca o chestie..stiu ca e normal ca sa difere ca marime, dar daca as alapta mai mult din ala mic, in final ar ramane mai apropiati ca marime? stiti ceva legat de asta?
Mihaela
11+
Monica9 spune:
Buna randunici dragi, imi pare rau ca nu am mai putut intra sa scriu si eu dar inca tot nu mi-au trecut problemele. V-am scris acum ceva timp ca am un hematom si din cauza asta tot mai sangerez. E deja de trei saptamani de cand a inceput. Nu e sangerare multa decat cateva pete pe zi, dar totusi nu e foarte bine. La eco de 12 saptamani inca se vedea hematomul si era destul de mare dar sper ca incet incat o sa treaca si o sa pot si eu sa continui viata normal. Acum nu pot face nimic decat sa stau in pat si sa nu fac nici un fel de efort, si astept sa vad ce se intampla. Bebe creste bine, nu are nici o treaba cu hematomul ala, asa ca sper ca se va elimina si va fi totul bine mai incolo.
A inceput sa-mi creasca burta desi nu m-am mai ingrasat deloc de la 8 saptamani, dar se vede burta, nu mai pot purta nici o pereche de pantaloni ce aveam inainte. O sa pun si eu poza cu burtica numai sa imi mai revin putin si sa treaca sangerarea asta ca tare m-am saturat.
Am vazut ca a zis cineva de intepaturi in burta, si eu am uneori, rar, si dureaza doar 2-3 secunde. Medicul meu a zis ca e normal, e doar extinderea uterului, deci nu va speriatati daca simtiti asa ceva.
la toate si va doresc sarcina usoara si fara probleme in continuare!
Monica
13+
simonette spune:
Monica,
Doamne Ajuta sa se elimine odata hematomul si sa creasca bb nestanjenit! Cred ca te-ai saturat saraca de tine sa tot stai in stres si sa-ti tot faci o mie de ganduri! Suntem toate alaturi de tine si asteptam sa fie totul bine! Sa ne tii la curentsi nu uita ca ai in burtik un bb puternic!

Simonette, mamica de Luca si
16+
PozeLuca
BB2
mihutza11 spune:
Monica multa sanatate tie si lui bebe! sa dea DD sa fie bine in final si sa scapi de hematom.
Mihaela
11+
sovietica spune:
Inca o randunea a venit la nooooiii! nicol_conte,
surle si trambite pt noua venita, sa ai o odisee excelenta alaturi de noi!
Deeapui
sarumana pt carte! e pretioasa 
Zozela, ti-ai gasit de lucru cu parola la yahoo :) sa iti traiasca familia, sarumana ca ai asa rabdare cu noi. Sa imi spui cand sa ma apuc sa curat morcovii pt sucul ala promis 
Clabuc, sa iti traiasca mama si la multi ani si sa o faci o bunica fericita :)
Maicamea e in delir, ma suna toata ziua sa ma intrebe cum ma simt si imi povesteasca cum se simtea ea cand era insarcinata cu mine :). credca nu se mai dezlipeste de icoane!
Simonette, ce e aia aripiore cu iaurt? ca suna interesant! e un sos acrisor facut cu iaurtul? cum e asta? Cand aud de acrisor, ma ciulesc
Hai ma Roxana, ca ma descurajez, si asa sunt si eu capsata pe el (eu tot cu hormonu cat casa) Am pus si eu botul, si acum e in bucatarie si spala vase si coace vinete, si eu sunt cu randunelele la calculator! Dupa aia ii dau cadoutz! (el nu stie ca mie mi-a crescut libidoul, o sa stie ca numai pt el o fac)Asa ca Roxanica, poate nu pui botic cum trebuie la sotu!
Cory, interesant cu mustarul, o sa incerc si io!
Mihutza, cica cele cu bubitze au cel mai mult lapte la bebe! asa ca bucura-te! eu nu prea cred ca poti controla cu ce ai zis tu diferenta de marime. Da cine stie...
va puuup 
sovi
7+