Mamici de Martie-Aprilie 2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxana, mai fa-te si tu ca nu le vezi! Si eu as face multe dar nu pot sa le fac pe toate sg fara ajutor, asa ca mai inchid ochii... Si sotul meu e la fel si am incetat sa ma mai iau de el ca am realizat ca orice i-as spune nu se mai schimba el acum...Sincer vaspun fetelor, eu nu inteleg barbatii Decat sa ma cert toata ziua si sa devin o acritura, mai bine ma fac ca nu vad unele chestii si nu mereu ca nu sunt nici io chiar asa diplomata! Uite iti dau un sa te calmezi!

Simonette, mamica de Luca si 16+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Laly si eu la fel ca Simo, pana-n 12 saptamani n-am putut sa vad carne, iar acum nu trece o zi fara ea. Cine sa ne mai inteleaga si pe noi?

Roxana, chiar asa, ar trebui sa te gandesti si la sufletelul tau si sa ai si niste momente numai pentru tine, stiu ca e greu de realizat dar in acelasi timp si foarte important pentru tine. Pup fata si burtica sa treaca supararea! Hormonii bata-i vina!

CLAU 15+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna randunici vorbarete!

am trimis si eu PM la Zozela pt mail, ca vreau si eu cartea aia...

Am avut si eu cateva intepaturi aseara mai jos de buric. Deci cauza e intinderea uterului?

Nu stiu cat de mare ar trebui sa fie burtica acum, dar parca mi se pare ca nu prea e destul de vizibila... desi sotul meu imi zice ca se vede, dar eu parca nu simt asa mare diferenta (nu ca as fi , ca de felul meu am fost intotdeauna slaba). Si de aici imi mai fac idei mai putin placute, ca poate bebe nu e bine si alte tampenii... cantarul mi s-a stricat si nici macar nu pot sa vad cat am luat in greutate .. si pana la eco mai am.

Mihaela
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Fetelor,va rog si eu vreau sa intru la mail la randunici,ma ajutati?

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

1. Nicole, bun venit in gashca! Daca esti trista, daca esti deprimata sau speriata, poti sa plangi pe umarul (aripa noastra)! Dar noi vrem sa fii o randunica vesela si optimista! Sarcina usoara si bebe zdravan si nazdravan!

2. Simonette, ma gadili la orgoliu! Si eu ti pup, fata draga!

3. Roxana, si eu am crize! Si eu ma nevrozez pe sotz! Si noi ne certam la cutite si stam asa vreo cinci minute, dupa care ne impacam!

4. Am citit pe undeva, pe aici pe site-ul DC, urmatoarea chestie: cica in primul trimestru de sarcina nu avem voie sa mancam ficat! De ce??? Ca eu eram moarta dupa pate-ul de casa???

5. Mustarul face minuni contra starii de greata...mi-a facut sandvisul comestibil...desi era cu snitel din piept de pui si eram moarta de foame, nu-mi venea sa mananc! Am dat cu ochii de mustar si m-am simtit salvata!

cory3maz

Mergi la inceput

aaa... si mi-am mai adus aminte ceva... am vazut o poza pe un site cu Halle Berry insarcinata si chiar i se vedea burta bine de tot, si cica ar avea 3 luni... de aia ma intrebam de ce la mine nu se vede asa, sau macar pe aproape ca mai am un pic pana la 3 luni.

Mihaela
11+

Mergi la inceput

Roxana subscriu la certurile cu sotul... el mi-a zis ca abia asteapta sa treaca faza cu sarcina numai din acest motiv: sunt prea nervozata si prea observ toate prostiile, ca mai apoi sa ii fac observatie...
bine eu sunt de felul meu un pic cam "chichiricioasa", dar cica acum sunt peste masura

Mihaela
11+

Mergi la inceput

Mihutz...asta pt. ca sesizez urme de paranoia in continutul mesajului postat de tine! Deci...bata ept paranoia, nu pt tine! Dimineatza aveam si eu ganduri de astea dar au trecut! BB e biiineee!!! E normal sa mai simti intepaturi si chiar si dureri caci uterul nostru creste rapid acum! Burta nici la mine nu se vede cine stie ce de afara dar cine stie ca`s gravida zice ca se vd! Hai linisteste-te

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Ririan,

cred ca te-am "rezolvat"! Am expediat un PM cu adresa de mail si parola!

cory3maz

Mergi la inceput

Randunicilor, mai mananca pe cineva, in special sfarcurile???Mie imi vine sa le rup!!!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput