Iertarea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Mai omule, sa sti ca de la inceputul interventiei tale aici, ti-am acordat totala prezumtzie de bune-intentzii !
Nu m-am indoit ca ceva de bine si de folos ai vrut sa spui si vrei inca, insa... sti bine ca exista "o coarda" care nu trebuie intinsa exagerat...sti da? sti sau nu sti?

quote:
Originally posted by reiki

Mai sa fie.

= tocmai asta am si zis: la tine sau la cine o vrea, poa' sa fie mai nene...ORICE! ORICAT! ORICUM! e treaba ta, nu ma priveste, dar la mine, nu poate sa fie asa ceva la mine, care Hristosului voi a-I apartine; deci asa ceva ce insisti tu, pentru mine tocmai sa nu fie! ca nu se poate, nu incape, nu se potriveste, nu nu nu.
a
Asadar fi atat de dragutz si amabil si nu mai plasa asemenea straine si inacceptabile invatzaturi asupra mea !
Spune/exprima-te ca e valabil pentru tine si pentru catzi ca tine asta e functionalitatea, foarte bine! de acord cu libera exprimare a credintei fiaecaruia, poate e interesant sa citesc, e precis respectabil, e ceva respectabil si vor respecta opinia si practica ta, ai dreptul liber la alegerea a ce-ti place, INSA e si o chestie care se mai cheama "lungul nasului"... deci baga tu in continuare betisoarele tale de tamaie indiana din lemn de santal si tot amesteca cu ele prin coliva mea...si-ai sa vezi tu ce-or sa-ti auda urechilii cand ma citesti cu ochii-tzi !!

quote:
Tu spui ca cei care se roaga unui parinte mort sa il ierte invoca mortii, face spiritism, vrajitorie?

Da, e echivalent, corespunde inspre asa ceva! Verifica !

quote:
Asta este interpretarea ta ... dubioasa dupa parerea mea.

Foarte bine! Sunt de acord sa te indoiesti total de ce am scris! Te INVIT s-o faci !
Asadar, tocmai pentru ca e atat de "dubioasa", frumusel du-te dar mai departe, mergi mai sus de mine si te intereseaza la un preot si pe urma la altul si inca la al treilea, spune-le pe rand raspicat ca tu vrei sa te rogi direct unui parinte decedat al tau si ca asa sti ca trebuie/e bine/e corect sa-ti ceri iertarea si vezi cu urechile tale ce-ti va zice !
Apooooi sa vi sa-mi mai spui si mie rezultatele sondajului tau de "interpretari", frumos aranjate in tabel... mai apoooooooi... de tot!

quote:
Nu invoci pe nimeni si nici nu faci vrajitorie daca iti ceri iertare fata de un mort.

Ba daca te adresezi cuiva mort, tocmai ca in crestinism, precizez si repet: in CRESTINISM!! - asta vine ca te adresezi inspre "locuintza mortilor", implicit spre "seful frigaruilor" de p-acolo, iar asa ceva e inacceptabil, e exact pe dos decat ar trebui, ca crestina/crestinul tocmai spre Viata trebuie sa se adreseze/indrepte/preocupe, iar nu spre moarte !

Baga-ti rogu-te mintzile-n cap! si spune d-astea cu privire la tine de vrei! DAR nu spre mine ! Slabeste-ma rogu-te din "taine" d-astea! Supraponderalitatea nu ma prinde, iar astea ce le zici pentru mine-s ca si colesterolul sau mai grav!! pricepe te rog de potzi!

quote:
Nu il rogi pe un sfant sau pe Dumnezeu sa ii transmita tatalui tau mort ca il rogi sa te ierte pentru ca consideri ca nu ai fost un fiu suficient de bun. Te rogi direct tatalui tau mort sa te ierte pentru greselile tale fata de el.

...........................................
... si pi urma sa pui urechilii la pamantu din tzintirim, ca s'ascult cum si iel isi ceri fata de mini iertari pientru ce mi-o facutu mai?
sau cum se procedeaza ? hai dezvolta-te! arata-ti bicepsii totzi, parul de pe piept, toate talentele tale ...sau mai bine las-o asa !

quote:
ManyHope, orice ai face cu sufletul curat, nu face rau.

(inclusiv curvia, nu?)

quote:
Daca incepi sa comanzi atunci este spiritism, vrajitorie sau cum mai vrei tu sa numesti.

Deci daca te joci cu chibriturile, nu e pericol de incendiu, ci numai cand umbli cu tortze si flacari pe peste juma'de metru lungime se poate sa ia foc casa, asa-i ? cu chibriturile nu-i nici o problema, putem sa le dam la copii cate vor ei sa aprinda !
La cei carora tu le esti parinte... e treaba ta, dar mie NU.

quote:
Sa ma ierti da interpretarea ta este cel putin gresita.

BA te rog eu sa ma ierti tu pe mine! sa ma ierti ca ti-am scris cam "nemilos" cele de mai sus, cam "neiertator" ti-am raspuns, chiar iti propun sa dai tu acum dovada de iertare deplina fatza de mine, sa-mi dovedesti ca tu chiar practici iertarea aia de care vorbesti si sa mai ierti de la urmarea&sustinerea fatza de mine a invatzaturilor tale de mai inainte! iarta-ma de rog de-a mai citi inca altele asemenea celor dinainte adresate de tine mie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

ManyHope,
imi pare tare rau ca te-am iritat atat de tare de ti-ai iesit din felul tau de a scrie pe care de altfel il apreciez tare mult.
Uneori gandesc si scriu in acelais timp si nu verific intodeauna ce am scris. De exemplu acel mai sa fie Voi incerca sa fiu mai atent pe viitor.
Apreciez si il consider valoros punctul tau de vedere din interventile tale si te rog sa ma crezi ca sunt de acord cu majoritatea afirmatilor tale.
Afirmatile din interventile mele pe care le consideri diferite fata de credinta ta nu trebuie sa le iei altfel decat ca si puncte de vedere diferite.
Explicatile pe care le faceti strict din punct de vedere crestin ortodox tu si cu inca citeva fete, le dati mai bine decat as putea sa o fac eu. Sunt multe lucruri pe care eu nu le stiu si le aflu de la voi. In schimb atunci cind am completari pe care le cred de cuviinta sa le fac le voi face, chiar daca nu sunt strict in dogma crestin ortodoxa. Nu consider ca fac rau.
Nu am de ce sa te iert pentru ca nu m-ai suparat, eu imi cer iertare pentru ca te-am enervat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Impacarea e foarte buna Reiki !
Iertarea e extraordinar de buna !
Merita orice eforturi pentru a o capata pe a LUI !

...iar postarea ta din urma.... ai respectul meu si multumirea mea!

Mergi la inceput