Cum fac sa-mi ascund nr de telefon?

Cum fac sa-mi ascund nr de telefon? | Autor: clau2toma

Link direct la acest mesaj

Oameni buni8 ,va rog ajutati-ma si pe mine daca stiti !Cum fac sa-mi ascund nr de tel ca nu mai sti?Nu vreau ca una dintre prietenele mele sa vada cine o suna si nu stu cum sa fac.Mentionez ca am nr de tel pe Vodafon ,iar daca conteaza si marca telefonului ,e Nokia si nu sunt pe abonament.Mersi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

#31#07xx.xxx.xxx

De ce nu vrei sa iti vada numarul daca zici ca e prietena ta?

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

mersi mult .E o prietena si vreau sa-i fac o farsa la tel si-mi cunoaste toate nr de tel .Mersi inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

#31# este valabil o singura data. Adica ai sunat, nu ti-a raspuns si mai suni o data, mare grija ca trebuie sa pui iar inaintea numarului #31#.
Pentru siguranta, mai bine mergi in meniul telefonului la settings / setari, apoi call setings / setari apel, send my caller id / afiseaza identitatea apelului si selectezi no (pentru ascundere identitate) sau yes (pentru afisare). Tii ascunsa identitatea pana termini de sunat cu numar ascuns si apoi o activezi la loc. E mai lunga setarea asta, dar mai sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

In completare la cele spuse de David_mami: daca urmeaza sa o suni mai des pe acea prietena si vrei sa-ti ascunzi de fiecare data numarul, cred ca iti va fi mai usor sa editezi numarul ei punand in fata lui combinatia #31#
Cand vei dori sa-ti reafisezi numarul pentru prietena ta, editezi din nou numarul si stergi combinatia #31#

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

quote:
Originally posted by Catalin

In completare la cele spuse de David_mami: daca urmeaza sa o suni mai des pe acea prietena si vrei sa-ti ascunzi de fiecare data numarul, cred ca iti va fi mai usor sa editezi numarul ei punand in fata lui combinatia #31#
Cand vei dori sa-ti reafisezi numarul pentru prietena ta, editezi din nou numarul si stergi combinatia #31#
...

Corect, corect! Mai degraba asa ca sa nu stai mereu sa umbli in meniul telefonului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ntz, ntz, ntz...sunteti complici la farsa

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

DA FETELOR multam fain .Am retinut ,si am aplicat .A fost super .

Mergi la inceput