Cafea cu aroma de femei-3
Raspunsuri - Pagina 7
lulu_boches spune:
quote:Nu, de ce?
Originally posted by wonderful
Tu nu te induri sa te culci,Lulu?
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)
lulu_boches spune:
La"In 1 sau 2...mergem mai departe', e un subiect:"A fost el cea mai buna alegere?"
La voi a fost?
wonderful spune:
Da,dar daca ma intrebi cand ma enerveaza,o sa spun 'Nu stiu sigur'.![]()
E cam fricos,i-e teama sa se apuce de alta afacere mai rentabila.S-a cantonat in asta si greu se mai desprinde.Plus alte hibe pe care le are,dar parca eu nu am?
Oricum nu ma vad langa altcineva.Si apoi il 'cresc' de atatia ani!
Daca n-ar fi fost o alegere buna,nu stateam cu el si nu l-as fi iubit si acum asa mult.
lulu_boches spune:
Nici tu nu ai somn?
Unde a "disparut:, adina, ina, fannna?Pe belutza, o scuzam, ca ii stricat laptopu.
wonderful spune:
Ele or fi mai normale in noaptea asta si or fi dormind.Io iar am pus ceasul sa sune sa ma duc la scoala,dar cred co sa-l blokez.n-aveam nici o treaba,doar sa mai imi vad colegele,ca ne impacam f. bine.
Am ajuns sa invat pe de rost forumul asta.Acum imi pare cam sarac.La inceput eram ca o hamesita,aveam ceva de spus aproape la orice subiect.![]()
lulu_boches spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Ele or fi mai normale in noaptea asta si or fi dormind.Io iar am pus ceasul sa sune sa ma duc la scoala,dar cred co sa-l blokez.n-aveam nici o treaba,doar sa mai imi vad colegele,ca ne impacam f. bine.
Am ajuns sa invat pe de rost forumul asta.Acum imi pare cam sarac.La inceput eram ca o hamesita,aveam ceva de spus aproape la orice subiect.
Pai tu te-ai inscris in iunie 2007, si ai 1335, de postari, iar eu is din 2004 si am 400
lulu_boches spune:
Ele or fi mai normale in noaptea asta si or fi dormind
Nu stiu, ca in seara asta nu au prea venit la cafea.
principe spune:
ce faceti liliecilor ?
w,nu te supara si eu cred ca sunt copilarii ce face baiatul tau ,p aici copii de virsta lui trag cu gloante in avizele de circulatie ,se drogheaza,se imbata,intra in benzi.
hai ca-ti dau o cafeluta buna cu ce o vrei?
monica mami de print
lulu_boches spune:
"Buna dimineatza!" - monica - la voi cit e "clocku"?
principe spune:
lulico.
la mine inca este ieri ca abia este 8:18 pm
da tu ce faci de nu dormi?
monica mami de print