Cafea cu aroma de femei-3
Raspunsuri - Pagina 6
lulu_boches spune:
iuliana-raminem singure pe "baricade"?
Slaba, miscare in seara asta.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)
aidaciolac spune:
W stai putin ca a mazgalit niste indicatoare.
Gandeste-te altfel , ca copii din ziua de azi dau in cap de dragul aerelor , umbla cu droguri sau se bat cu alte gasti sau mai stiu eu ce.
Din punctul meu de vedere ca a scris pe niste tablii nu este asa grav ca atunci daca ...
Hai mai bine sa-ti dau un exemplu.Vecin de scara , coleg de scoala , copil de mare mare securist ... asa ii placea lui sa intre in belele si sa arate ca el are tupeu , ca a ajuns prin clasa a 7-a , intr-o tabara , a dat foc la picioarele unui copil. Asa de bascalie si de dragul distractiei.
Taicasu mare si tare nu l-a pedepsit niciodata si a intrat copilul din belele in belele , ca in final sa plateasca pentru ce nu a fost vinovat , dar s-a linistit si acum e om cu familie si salariu.
Ma intreb eu , oare daca i se aplica corectia de putina temnita in copilarie , oare nu se linistea?
Prea putin stiu despre gastile astea , dar sunt catde cat linistiti , fara sa sara la bataie.
Si acum sa te gandesti , cati nu fac prostii mai mari si scapa. A avut el ghinion.
Pe de alta parte varsta asta ... de fapt tu stii mai bine ca mine.
Te
si sper sa gasesti o rezolvare si sa vada si el macar cu coada ochiului adevarata fata a gastii.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
lulu_boches spune:
quote:La voi in Giroc, nu s-a facut noapte?(off topic - Sora mea sta in Chisoda)
Originally posted by aidaciolac
lulu ati vrea voi.
nov2006
aidaciolac spune:
E noapte si e frig.
E asa frig ca mi-am pus sosete in picioare.
Sta de mult in Chisoda?

nov2006
lulu_boches spune:
De o luna.Isi face casa.Nu ma intreba pe unde, ca am fost o data la ea
.
Si la Deva, e foarte frig.Am trecut la pijamale, pilota, ca in casa is 25 de grade.
aidaciolac spune:
Somn usor cucuvelelor , eu ma duc la
ca maine am zi grea.

nov2006
aidaciolac spune:
Eh! inseamna ca sunt sperante sa ne intalnim odata si oadata!
Somn usor , eu acum casc de imi trosnesc falcile.

nov2006
lulu_boches spune:
Care cucuvele, ca am ramas doar eu.