Cafea cu aroma de femei-3

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Si al meu pleaca sa-si ajute parintii marti si se intoarce sambata.Ar trebui sa-mi fie rusine ca nici anu' asta n-am fost la ei.Imi cam e jena da' ma si bucur ca nu-mi place acolo nici sa ma impusti.Io il numesc 'loc de penitenta'.Ei sunt oameni cumsecade dar locul e de kk.Un adevarat cosmar.Mai bine fac ore in folosu' comunitatii decat sa ma duc acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Hai ca mai intru si eu pret de-o-nghititura de cafea!
Pai in week-end... cred ca mergem la un botez (asta maine seara), in functie de cum vine de la serviciu sotu' mergem pe la ai mei, pe la socrii (maine cred), si dam o fuga si in supermarket ca am ramas fara pampersi, lapte, piureutze pt Luca.
Dar programul nu e batut in cuie... depinde de sot!
Aaaa si ne serbam Mariile! Da' intru maine sa fac urari!
gashca de tzigloase! sau de "fara tzigloase"!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci eu de cand il cunosc pe sotu' (asta e al 4-lea an) n-am fost la vie. nici nu stiu unde e. anul trecut am ajuns dupa cules (oricum eram si n-avea nimeni curaj sa comenteze), cand aproape ca zdrobisera si strugurii, acum 2 ani n-a fost nici sotu' ca eram in saptamana de miere, acum 3 ani ... schimbasem scoala si n-am putut sa-mi iau liber 3-4 zile la inceput de an. anul asta m-am oferit sa-l duc pe matei la mama si sa ma duc si eu sa-i ajut ... din bun simt si pt ca mama soacra bombanea cand am fost pe acolo ca oamenii pt vie cer mult, ca daca ne-am strange toti, n-ar mai avea nevoie decat de 1-2 femei la cules ... da' sotu' n-a vrut sa ma ia, asa ca ce-o fi la gura soacra-mii nici nu vreau sa ma gandesc. oricum nu-i zice lui in fata, dar ma prinde ea la cotitura sa-mi aduca aminte ca eu nici nu stiu unde e via.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

In fata nu mi-a reprosat niciodata nimic.Pe la spate,nu stiu ca sotu' nu vine deloc schimbat ca atitudine.In privinta viei si a altor treburi,cred ca nici nu i-a trecut prin minte sa-mi ceara sa lucrez.

Mergi la inceput

W. pui tu de-o cafea?

poze cu matei

Mergi la inceput

W. a facurt cafea aici!

poze cu matei

Mergi la inceput