Cafea cu aroma de femei-3
Raspunsuri - Pagina 29
Rebiana27 spune:
Nu ma pronunt... astept controlu' psihologic anual... va zic dup-aia! Da' pot sa-mi dau cu presupusu': suntem irecuperabile!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
A_Iulia spune:
Eu pana acum n-am vazut vreun nebun sa recunoasca ca e nebun. Nu stiu pe voi ce v-a apucat ![]()
Treaba voasta ce faceti, da' io va zic din nou: eu am toate tiglele. Pe numarate si pe luate, daca nu ma credeti.
Fug acum la indatoriri (mai am si d-astea, deh), exista si tziglista cu responsabilitati
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Eu pana acum n-am vazut vreun nebun sa recunoasca ca e nebun. Nu stiu pe voi ce v-a apucat
Treaba voasta ce faceti, da' io va zic din nou: eu am toate tiglele. Pe numarate si pe luate, daca nu ma credeti.
Fug acum la indatoriri (mai am si d-astea, deh), exista si tziglista cu responsabilitati
Adina +Olivia 04.03.2004
Deci nu recunosti!Ce sa intelegem din asta,fetili?Ca Adina...
principe spune:
auzivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv g
asta este mes de la sebi
monica mami de print
wonderful spune:
quote:
Originally posted by principe
auzivvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv g
asta este mes de la sebi
monica mami de print
Tradu!
ioanaradu spune:
hai ca am spalat copilu', il si adormisem, dar mi l-a trezit un tembel care claxona de zor o gagica prin spatele blocului. 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ioanaradu spune:
nici eu n-am priceput. poate scria fii-su?
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ioanaradu spune:
week-end-ul asta sunt eu doar cu matei, asa ca ne plimbam, ne jucam, chitaim si maine cred ca ma autoinvit la o prietena marie.
sotul e la cules de vie, s-ar putea sa se intoarca duminca. daca stau doar eu cu matei in casa ne canta cucii pe-amandoi.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei