Cafea cu aroma de femei-3
Raspunsuri - Pagina 24
aidaciolac spune:
Mai bine spuneti-mi si mie unde sa ma duc cu kupila , aici in Romania.
Am nevoie de un loc linistit , dar unde sa nu se plictiseasca , nu prea multa lume prin preajma , camera aerisita si curata (daca sun sa poata sa scoata covoarele si perdelele.
Stie careva ceva?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
ina78 spune:
Aida... eu sint bacaoanca (mai nou)... asa ca... n-am invatat eu cuvinte d-astea. Faceti un dictionar.
Wonderful si pe mine infiaza-ma... promit sa fiu cuminte si ascutatoare. Daca e loc de inca o ma-sa eu nu zic nu. Iulico ne facem de-o-nfratire
(eu vreau si asa n-am fratiori... )
Adina d-aia baiatu` accepta pedeapta... sa mai vaza ce mai scrie mam-sa. Si pe mine.
eu - Ina
- puiutul meu
wonderful spune:
m-a intrebat omu' meu unde vreau sa mergem maine,de ziua mea.Chiar n-am chef sa ma mai urnesc undeva,cu ploile si cu noroacele noastre mai bine stau acasa si-mi cumpar ceva,nu stiu ce;cred c-o sa mergem la o expozitie de confectiide la Sala Sporturilor.Oricum i-am zis ca NU fac NIMIC de mancare.Sa bea apa,si sa se gandeasca_ca sunt la o cura de dezoxidare.Sa-si mai spele matzele si arterele.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
[quote]
Nu vrei sa te infiez?Sunt cam nonconformista,cam sarita,nu prea mai aud voci(e de bine sau de rau?),in rest sunt OK.
Nici vocea mea n-o auzi? Hm. Io zic sa-ti mai controlezi les oreilles.
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Mai bine spuneti-mi si mie unde sa ma duc cu kupila , aici in Romania.
Am nevoie de un loc linistit , dar unde sa nu se plictiseasca , nu prea multa lume prin preajma , camera aerisita si curata (daca sun sa poata sa scoata covoarele si perdelele.
Stie careva ceva?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
In arestu' politiei,ceri carcera,la o adica,lume buna si putina,RACOARE cat incape,mancare dietetica.Tot ce vrei.Si nu costa nimic.
ina78 spune:
Aida in Romania - la Targu JIu - Runcu noi avem o pesioune (mai izolata si nu f. comerciala ) unde mergem. Cei de acolo ne sint deja prieteni. Sint constanteni.
Daca te intereseaza imi spui si-ti trimit niste poze si un nr. tel.
Wonderful pai cum sa faci miine treaba... maninci ca o doamna la restau.
eu - Ina
- puiutul meu
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
m-a intrebat omu' meu unde vreau sa mergem maine,de ziua mea.Chiar n-am chef sa ma mai urnesc undeva,cu ploile si cu noroacele noastre mai bine stau acasa si-mi cumpar ceva,nu stiu ce;cred c-o sa mergem la o expozitie de confectiide la Sala Sporturilor.Oricum i-am zis ca NU fac NIMIC de mancare.Sa bea apa,si sa se gandeasca_ca sunt la o cura de dezoxidare.Sa-si mai spele matzele si arterele.

Maine e ziua lui Wendy!
Io m-apuc deja de facut tort

Adina +
Olivia 04.03.2004
ina78 spune:
Asa ca miine pa-pa tu-tu... intru sa te urez. Sa faci cinste.
Da-mi adresa sa vin la tort.
eu - Ina
- puiutul meu
wonderful spune:
Adinut,vocea ta o aud soptita,suava,luminata doar de chiatra de la desht.Mersi pt. tort,il vreau din fructe.Vezi poate trantesti niste barabule(cartofi)prin el.Maine e sarbatoare.Da' de fapt nu stiu de ce-mi mai racesc gura,la cat sunteti de harnicute,e sarbatoare in each zi pt. voi.Of,mi-e ca se ia.