Cafea cu aroma de femei-3

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mamico pedeapsa ti-ai aplicat-o tie???

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by ina78

Mamico pedeapsa ti-ai aplicat-o tie???

eu - Ina

- puiutul meu

Nu 'va' radeti de un om amarat.Tre' sa mai iau un pc pt. dc.Cred ca ma interneaza al meu si ma uita acolo,in sectia aia suprapopulata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Io zic sa duci pedeapsa pana la capat si sa-l pui pe cel mic sa posteze in locul tau, aici, la noi.
Si noi promitem ca o sa incercam sa-l cumintim. bine?

Apropo, daca tot zici ca lucrati pe acelasi calculator, eu bat pariu ca se uita el sa vada pe ce site-uri ai umblat si ce-ai facut pe-acolo. Asa ca mai mult ca sigur ca isi urmareste viitorul in direct, citind ce scrii tu aici.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Ce v-am spus voua i-am spus si lui,ca nu ma izmenesc in fata lui,si nici nu-i tin predici elaborate.Astea nu-si ating never scopu'.Doar daca vrei sa faci lectii de oratorie,sa te auzi vorbind ca boul in fata oglinzii.

Mergi la inceput

Ba si-asa vroiai tu sa exersezi cu "The rain in Spain stays mainly in the plain" - ai ocazia acu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hai mey inuto , caraba este in Constanta invatata.

w bine ai revenit!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Wendy ai baiatul cel mare de o seama cu mine,mai mic cu o luna.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

http://www.booking.com/hotel/ae/kempinski-mall-of-the-emirates.html?sid=70ahttp://www.booking.com/hotel/ae/majestic-tower.html?sid=70aa4bbfb4ba23c3a02369d1184f929da4bbfb4ba23c3a02369d1184f929d

Misto.Cred ca merg in Dubai.Nu mi se pare scump deloc

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Wendy ai baiatul cel mare de o seama cu mine,mai mic cu o luna.

poze

Nu vrei sa te infiez?Sunt cam nonconformista,cam sarita,nu prea mai aud voci(e de bine sau de rau?),in rest sunt OK.

Mergi la inceput

Pai Iulico, in Dubai sa stai la Burj-al-arab, ala da hotel.
Uite-l:
http://www.burj-al-arab.com/

Mergi la inceput