Cafea cu aroma de femei-3
Raspunsuri - Pagina 14
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Acum mi-e si rau cand ma gandesc la cum gandeste soramea.
Pana acum 1 an zicea ca ea totusi vrea sa incerce 'sex' sa vada si ea cum e , ca are 2 colege care deja o fac ...
Pai i-am zis ca daca ii dau o caraba , a doua nu iimai trebuie.
Bai si au un stil ca insista in prostie.
Dar vezi , asa este , ca si noi eram rebeli pentru parintii nostrii.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
La fosta cl.a8a,unde eram diriga,era o adevarata intrecere 'care incepe fructul oprit prima?'Ele-s grabite,de parca primesc un premiu.Ei sunt mai necopti,mai bleguti.Le-am tinut ore de sexologie,ca sa nu ramana fro toanta gravida sau sa se imbolnaveasca.Pe seama parintilor,nici o nadejde,le e rusine.I-am luat si pe ei la o invartita la o sedinta.Toti cred ca scoala tre' sa le invete plozii si cum sa se...kamasutreze.
aidaciolac spune:
Adinutule vezi , tu esti dotata fata draga in carti , nu ai treaba.
Deh , eu am renuntat la sutien ca ii himnotizam din start

nov2006
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Acum mi-e si rau cand ma gandesc la cum gandeste soramea.
Pana acum 1 an zicea ca ea totusi vrea sa incerce 'sex' sa vada si ea cum e , ca are 2 colege care deja o fac ...
Pai i-am zis ca daca ii dau o caraba , a doua nu iimai trebuie.
Bai si au un stil ca insista in prostie.
Dar vezi , asa este , ca si noi eram rebeli pentru parintii nostrii.
nov2006
La fosta cl.a8a,unde eram diriga,era o adevarata intrecere 'care incepe fructul oprit prima?'Ele-s grabite,de parca primesc un premiu.Ei sunt mai necopti,mai bleguti.Le-am tinut ore de sexologie,ca sa nu ramana fro toanta gravida sau sa se imbolnaveasca.Pe seama parintilor,nici o nadejde,le e rusine.I-am luat si pe ei la o invartita la o sedinta.Toti cred ca scoala tre' sa le invete plozii si cum sa se...kamasutreze.
w esti totala!

nov2006
A_Iulia spune:
Vezi Wendy ca trebuie sa-ti trimit musai cartile, sa te specializezi, daca asta ai ajuns sa predai
. Material didactic se cheama, nu? 
Adina +
Olivia 04.03.2004
aidaciolac spune:
Soramea e mai panicoasa asa de felul ei si mie mi-a fost frica ca o sa aibe un soc.
Si ma duc cu ea sa ii cumpar sutien si chiloti - dinalea faine de domnisorele. Si sa o invat sa isi puna sutienul. Mai cand am atins-o s-a inegrit toata de rusine ... auzi si ea vrea sex.
Norocul meu e ca chiar daca o amenint , ea tot imi spune.

nov2006
A_Iulia spune:
quote:
Soramea e mai panicoasa asa de felul ei si mie mi-a fost frica ca o sa aibe un soc.
Si ma duc cu ea sa ii cumpar sutien si chiloti - dinalea faine de domnisorele. Si sa o invat sa isi puna sutienul. Mai cand am atins-o s-a inegrit toata de rusine ... auzi si ea vrea sex.
Norocul meu e ca chiar daca o amenint , ea tot imi spune.
nov2006
Hahaha saracuta!
Pai explica-i ca la sex o atinge unu' de nu se vede

Nu serios acum, eu ma gandesc ca poti sa-i spui ca doar daca-si gaseste pe cineva la care sa tina si sa-l iubeasca, sa-si puna problema. Sigur, nu inainte sa se consulte cu tine (da' sa promiti ca nu-i lasi vanatai pe spinare)
Adina +
Olivia 04.03.2004
principe spune:
pai mai aiduta,
sor'ta stie ce vrea,stie ce este bun in viata.ea e clara ca nu vrea sa o atinga fumeile ci berbantii.las nu-ti face tu grija ca pe intuneric nu mai este rusinoasa...apropos citi anisori are???
monica mami de print
principe spune:
w,
dupa ce ai sa inveti ks sa vi sa ne spui si noua cum este f.taiul in c.r?![]()
monica mami de print
A_Iulia spune:
Principe,
Pai in cartile pe care le am io nu o invata asta. O invata cinjpe mii de pozitii, da' fundu' ramane intact.
Cred ca aia-i alta specializare.
Adina +
Olivia 04.03.2004
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by principe
pai mai aiduta,
sor'ta stie ce vrea,stie ce este bun in viata.ea e clara ca nu vrea sa o atinga fumeile ci berbantii.las nu-ti face tu grija ca pe intuneric nu mai este rusinoasa...apropos citi anisori are???
monica mami de print
In octombrie face 14 , mai dar ce se imbraca de mor de frig.
Culmea e ca hainele mele de studenta nu o incap. Hm , si eu ma consideram grasana si acum ma uit la ea ca e subtirica

nov2006