Cafea cu aroma de femei-3
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
Io ies afara la o gura de cafa si o bombonica fumigena.
Revin peste 5 minute. Tine-ti locul ocupat.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
A_Iulia spune:
Monica, exact ca pe vremea noastra.
Unii parinti erau deschisi la nevoile noastre, altii erau fixisti.
Cred ca mereu vor exista ambele tabere intr-o generatie: cei ce percep schimbarea si incearca sa se adapteze, si cei ce refuza sa accepte schimbarea, chiar daca aceasta e independenta de vointa lor.
Pai Aida, io cred ca voi erati cu niste eunuci la baie.
Cum altfel cand la 16 ani ai toate formele necesare?
Voi doar in chiloti? Mamaaaa ce dezmatz
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Vad c-ati dat toate in boala belciugelor si a sexului.Cu cine sa seme kk astia mici?Io nu blamez generatia yanara,mai mult ii compatimesc pt. ca sunt asa de grabiti sa creasca incat pierd multe farmece de- ale varstei lor.
Adin,trimite-o mama,ca nu strica la casa omului.Dar ce color are?Ca sa vad daca se asorteaza cu mobila si covoru'.![]()
![]()
![]()
aidaciolac spune:
Mey , dezmat , dezmat si ne mai si jucam , adica ne stropeam cu apa , impingeam , alergam , bagat cu capul sub apa.
Dar asta era joaca. Si culmea e ca nici unul dintre noi nu era cu cineva anume , dar toti eram in aceeasi gasca.
Si ne intelegeam bine si daca unul nu avea bani de ceva in seara aia , aveam noi ceilalti fara nici un comentariu.

nov2006
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Mey , dezmat , dezmat si ne mai si jucam , adica ne stropeam cu apa , impingeam , alergam , bagat cu capul sub apa.
Dar asta era joaca. Si culmea e ca nici unul dintre noi nu era cu cineva anume , dar toti eram in aceeasi gasca.
Si ne intelegeam bine si daca unul nu avea bani de ceva in seara aia , aveam noi ceilalti fara nici un comentariu.
nov2006
Erati prosti de cuminti?Sau ce?Aha,io cred ca erati in vreo tabara sponsorizata de fro secta.
aidaciolac spune:
Acum mi-e si rau cand ma gandesc la cum gandeste soramea.
Pana acum 1 an zicea ca ea totusi vrea sa incerce 'sex' sa vada si ea cum e , ca are 2 colege care deja o fac ...
Pai i-am zis ca daca ii dau o caraba , a doua nu iimai trebuie.
Bai si au un stil ca insista in prostie.
Dar vezi , asa este , ca si noi eram rebeli pentru parintii nostrii.

nov2006
wonderful spune:
Al meu tot insista si i-am zis ca-l las sa se picteze daca incepe cu 'oale' si sa se fotografieze ca sa ma convinga.S-a lasat pagubas.Nu inteleg de ce.Rau ca-i lasi,rau ca nu-i lasi.
A_Iulia spune:
Stiu Aida, cam asa a fost si la mine in liceu. Da' eram prin rotatie ba cu unu', ba cu altu', poate ca ne mai si pupam, nu-mi mai amintesc. Ce-i drept nu mi-am dat sutienul jos in fata lor, tu ai fost mai open mind ![]()
W, pai asa zicem noi, ca iti pierd copilaria. Ei cred altfel. Asta e, pana la urma nu putem hotari in locul lor.
Deci W, am 3 carti: una mare, cat un album, gri, se cheama Veriaties. A doua se cheama Kama Sutra in de open lucht, format A4, rosu cu o poza pe ea cu doi care se pupa. Ultima e un set de 2 cartilcele cartonate format A5, Pocket Kama Sutra bedgeheimen voor, moderne minnaars.
Sunt in olandeza ce sa fac. Da' intelegi tot din poze. ![]()
Alege, pe care vrei? Sa contribui si eu la biblioteca baiatului. ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
aidaciolac spune:
Nici o tabara , nici o secta. Dar asa stiam noi sa ne distram.
Mergeam seara in rockoteca si faceam furii si dansam si inainte sa plecam acasa faceam o baie in mare (cand era luna plina era super ca mai si vedeai cate ceva.
Si pe drum pana acasa ne uscam.

nov2006
A_Iulia spune:
Aida, pai cu sora ta, stii care e problema?
Ca de fapt ea daca o sa vrea s-o faca, tu n-ai cum s-o opresti. Doar nu crezi ca i-o fi frica de bataia ta si de aia n-o face? Si daca acum stie cum gandesti, n-o sa-ti mai spuna daca o face, si gata.
Ei vezi, asta nu e rezolvare. Si mie de asta mi-e frica - exista mereu riscul ca ei sa nu mai spuna ce fac. Ascund. Si atunci chiar ca e nasol, ca nici macar nu stii la ce riscuri se expun.
Adina +
Olivia 04.03.2004