Mamici de mai-iunie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

De la "fulguleti de nov dec 2006"...am emigrat catre voi, mamicile de mai iunie, unde sper sa si raman.
Am deja un BB de 7 luni, darius cristian si astazi am fost fericita sa mai descopr inca II pe un test. Sunt insa si foarte speriata pt k nu s-a implinit inca 1 an de la cezariana, dar cu ajutorul lui d-zeu sper sa duc sarcina la bun sfarsit....
data nasterii mele este 05.06.2976, DPN-ul este 14 mai, UM este 8 august, dr Lutescu Ioana, constanta....
cam atat nu...? va pup

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

si noi madaluta, sa dea DD sa fie totul bine!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bine ai venit Madalutza...si stai linistita ca si la grupul mamicilor la care sunt cu Stefan este o mamica care a nascut cu cezariana...si apoi a ramas insarcinata pana intr-un an si...are bb2 foarte ok
Sarcina usoara si bb2 sanatos!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna burticute!! Multumesc frumos tuturor celor care au raspuns la intrebarea mea cu simptomele ! Intrebam fiindca ieri m-a cam durut spatele si voiam sa vad daca mai e cineva cu dureri de spate sau burtica. Sper sa nu fie nimic rau, uff o sa innebunesc pana ajung la doctor

Multimesc frumos Ina , Anasol si Alina si restul fetelor care ati mai dat info si sugestii ca ne-ati trecut si pe noi in listuta si felicitari .. arata grozav!!

BillyBilly da fuguta si fa testul si hai cu vesti bune, tinem pumnii!!

Madaluta felicitari pentru sarcina si bine ai venit!! Vrei sa incerci sa nasti natural de data asta? la noi asta e singurul motiv pentru care medicul ne-a recomandat sa incerc sa aman urmatoarea sarcina pana dupa ce face Sofia 1 an; altfel a zis ca 6 luni sunt mai mult decat ok.

Uff iar ma apuca foamea.. toata ziua as rontai ceva si eu care mi-am propus ca de data asta sa pun mai putine kg.. hihi greu..

Cami 4+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

madaluta felicitari pentru II ,sarcina usoara si un bebe sanatos.
Un weekend placut fara griji si fara greturi va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna, scumpele mele!

Hai ca nu va mai bat la cap...dar azi sint in ziua 26 si tot o linioatza mi-a iesit. Asta este. Poate voi fi mamica de "gemenel', cu toate ca mi-ar fi plavut mai mult "tauras". In fine, cred ca este un moft.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!!!

Bun venit tuturor. Noi sunte bine am fost la analizele de sange si acum asteptam programarea la ginecolog. In rest eu ma simt bine, abia astept sa-mi vad samburelul din burtica.

As vrea sa o trecetzi si pe fetita mea pe lista. are DN 13 iunie 2006 si o cheama NICOLE EVELYN.

Multumesc mult

Diana 5+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Mai vin si eu pe aici..azi am experimentat niste dureri de spate si de burtica..cam ca la CM..si o scurgere maro deschis, cam asa..cafea cu lapte. Pe unele site-uri am gasit ca ar fi normale toate aceste simptome-indica implantarea, dar tot ma intreb..o fi ok? In fine, om vedea ce va fi.Mai astept pana sapt viitoare sa merg la dr. Selectia naturala isi va spune cuvantul pana atunci, oricat de dur ar suna.

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Theiuta, ce fel de test ai facut? Eu in ziua 26 am facut Barza(nu a iesit nimic), si am facut si Clear Blue si a iesit o dunga ft ft fina(abia se vedea). Azi am mai facut un test(Minut parca) si a doua linie deja se vede clar.

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata, fete frumoase!mai theiuta, ia stai tu cumintica si nu te mai supara de la atatea liniute singuratice, sa dea DD sa nu vina uratii si apoi la vreo 2 zile intarziere vei vedea cel mai frumos test, cel cu II.
si eu pe la saptamana 5 am avut dureri de burtica ca la cm, am citit si eu si am inteles ca sunt normale intr-o oarecare masura, si ar trebui sa cedeze daca ne odihnim , eu am luat si un no-spa! atat

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput