Mamici de mai-iunie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Alysh spune:
Nu mai Ina,, lasa deocamdata Caritas, si daca e vreo schimbare mai modificam pe parcurs. Mersi mult
Alina
simonacip spune:
Neata fetelor, pe bune nu mai tin pasul cu voi....e adevarat ca astea-mi doream acum citva timp cind eram mai putine...dar chiar asa...
glumesc...voiam sa va raspuns rind pe rind, sa va felicit pentru II, etc, dar nu mi-am notat nimic, asa ca ma rezum la a va spune ca voi naste la Cantacuzino, cu dr Octavia Ciurel, o dr minunata de care am fost foarte multumita intotdeauna....Deci Cantacuzino, Dr Octavia Ciurel, Bucuresti.
Imi place de voi ca sunteti tare harnicute si la scris si la aranjamente...
David (10 nov 2004) si
Simona
5+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
dordia2000 spune:
Alysh mai poti face o chestie... poti vb cu dr. ta si sa mergi sa vizitezi spitalul, saloanele. Eu iti zic din start ca acum 2 ani exista o rezerva cu plata..atunci era cam 3 mil cu baie in camera, tv si tot confortul. Aranjezi cu ea si gata. In saloanele comune...era cam deprimant dar...oricum...nu asa dezastru. Toaletele comune habar nu am ca nu am avut ocazia. Si mai sunt vreo 4 rezerve la sectia unde sunt bbii care se obtin cu interventie la neonatolog.
Iti trimit pe PM cam ce tarife am dat eu si...acuma...nu stiu ce sa zic dar nu cred ca s-a mosificat cu mult.
Asistentele erau de toate felurile, si mai dragute, si mai acre. Si erau muuuulte. Eu dadeam la toaleta dimi si seara...si pt injectiile pe care mi le faceau. Eu am nascut destul de greu, cu complicatii si am stat de luni pana sambata in sp pe antibiotic si eu si bb dar...a fost superok. Cele de la bbi erau dragute, si aveau grija de ei. Sincer nu am ce sa le reprosez. Dar...poate alte fete au avut experiente mai neplacute. Acuma depinde si de dr la care esti.
Eu am avut o tipa in salon la care dr. a nascut-o si apoi suna disperata dupa ea sa ii faca externarea. La mine..a venit dr zilnic, m-a pansa ea ca sa vada operatia...si mereu era atenta. Si normal ca...si asistentele daca vedeau ca vine dr. pe la mine...erau mai atente decat cu fetele la care...nu veneau dr. sa se intereseze de soarta lor.
In rest...a fost ok.
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Alysh activeaza-ti PM-ul ca sa iti zic cam ce am dat eu pe acolo!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Alysh spune:
Suna bine ce mi-ai povestit Dordia. Deja acum privesc altfel lucrurile. Eu tot ce-mi doresc e sa fie curat, sa nu vin acasa, eu sau bebe cu cine stie ce. Nu-mi trebuie luxul de pe lume, in nici un caz. PM-ul meu e activat, ca mi-a mai trimis cineva acum vreo trei saptamani unul. Dar daca nu reusesti uite iti dau adresa mea de e-mail: alisucuta@yahoo.fr (atentie e fr, nu com). Multumesc mult.
Ah si m-am uitat la poze, baietelul tau e un scump, frumos si dulce, sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi toti!
Alina
dordia2000 spune:
Alina...ca sa ai PM-ul activat...tb sa iti apata in bara aia de deasupra mesajului si tb sa intri in profil...si sa-l activezi. Apoi pot sa iti trimit PM. Dar...incerc sa iti scriu pe Yahoo...desi nu am cum sa ma loghez acuma...poate mai tz. oricum tarifele s-au schimbat dar iti pot spune ca...nu m-a costat mai mult de 10 mil toata afacerea cu tot cu dr, anestezist, neonatolog si asistente. ceea ce mi se pare superok.
Diana
5+ mamica de
Alysh spune:
Am reusit Dordia. Era intr-adevar dezactivat.
Mai fetelor, pe unde mai sunteti? Am ramas singurica pe-aici? Nici Getutza, care era destul de activa n-a aparut azi. Oricum am sa plec si eu cat de curand, asa ca va urez week-end placut, sa auzim numai de vesti bune. Sper sa mai pot intra sa va spun rezultatul de la testul de sange.
Va pup pe toate fara exceptie!!
Alina
dordia2000 spune:
Alina, bafta...asteptam rezultatul...!!!
Da chiar chiar ca bate vantul pe aici....
Diana
5+ mamica de
alina_1980 spune:
fetele, am revenit!
Alina
7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi