Care este idolul tau? (15)
Raspunsuri - Pagina 13
gremlin spune:
Hai!
Atatia oameni tristi si nervosi...
Mi-e dor de bomboane fondante. Oare mai exista?
Intr-un anumit moment al vietii, orice barbat o ia razna. De ce? Nu cunosc exceptii.
Putini revin pe drumul dinainte. Aici cunosc un caz, doua.
Sa-i pomenim totusi la idoli.
De ce? Ma gandesc ca merita, pentru misterul ce-i invaluie...
Stai langa un el ani de zile si te tot intrebi: oare cand il apuca? oare cand il apuca?
Ce? Cum ce?
Sa o ia razna.
Doamne, ce-am mai debitat!
Asta pe pagina 13, pentru urmatoarea...
Da noi? De-o luam noi razna, efectul e de doua mii de ori mai puternic si doua mii de ani nu ne uita lumea...
Mie una mi-e greu, mi-e greu sa-mi tin echilibrul... Da de ce sa nu recunosc?
Nu stiu pe unde mi-am aruncat ambitiile, visele...
Am in schimb o anume liniste... E buna si asta, dar mi-e dor sa ma ridic si sa plutesc.
Acum foarte off topic nu sunt. Propun de idoli deci barbatii. Hi, hi...
lilina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gremlin Hai! Mi-e dor de bomboane fondante. Oare mai exista? |
da, la cofe vio in Bucuresti, enjoy
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on breslo
gremlin spune:
Brenda,mi-am gresit si parola in graba sa raspund, de bucurie ca m-ai intrebat, asa simplu, ce mai fac...
Pai urmez trendul: in criza fiind, ma plang pe blog de ce se-ntampla-n tara asta... Am glumit.
Mai zi si tu, mai multe, ce mai faci tu, unde umbli... De-astea.
Nu mai are lumea idoli. Sau se idolatrizeaza pe ei inshishi sau nu mai stiu ce sa zic... Io una nu ma mai inteleg cu nime...
Important ca ma impac cu mine si ma iubesc. Mai nou. Oi fi evoluat?? Sa nu ajung sa ma am de idol ca-i jale atunci...
Sincer, imi caut echilibrul, mereu si mereu. Cand il gasesc, incerc sa-l dau si alor mei. Deseori il refuza si nu pricep de ce. Apoi ma gandesc ca, practic, tre sa si-l afle singuri, ala-i adevaratul echilibru, nu?