Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 17
sorina16 spune:
Il stie cineva pe dr.Mihaila Catalin din Iasi?Eu am mers o singura data la el si mi se pare super.Acum cred ca am sa merg miercuri la control sa vad ce fac cu anexita ca din cate am ineteles e fff periculoasa pt fertilitate,plus durerea.As vrea sa merg in continuare la dr Mihaila.Astept informatii:).Va pup.Noapte buna.
Astept un ingeras
L5845 spune:
Flavia ma bucur ca te-ai odihnit cu micutul, dar imi pare rau ca te-a luat raceala...
. Faci ce faci si tot de tine se prind toate, cum reusesti? Cum mai e cu Dominiq la gradi? Cred ca acum esti super ocupata cu organizarea botezului, dar lasa ca eu sunt sigura ca o sa iasa super bine si o sa va distrati de minune in cinstea micutului nou crestinat.Spor la organizare si sanatate multa.Merci de galerie
.
musettepink bafta la munca, sa scapi de mormanul de hartii/
alinushca o sa fie bine pentru toata lumea, inclusiv pentru fetele care au pierdut un sufletel, de fapt mai ales pentru ele.
si sa nu mai fii trista, uite o
.
oana
.
Michelle draga mea, multumesc de galerie, sper sa vina, eu ii astept de marti in colo, in orice zi, au timp la dispozitie pana joi inclusiv si daca nu vin nici atunci, sun dr. sa vedem ce zice si el.
si ai grija de tine si sper din suflet sa ti se implineasca marea dorinta cat mai curand.M-am bucurat si ma bucur mult, ca totusi gasesti cuvintele cele mai apropiate sa ne spui cum te simti, e bine ca e un fel de descarcare partiala, pentru ca stiu ca durerea nu ti-o va lua nimeni, pana nu vei tine bebelusul sanatos in brate.
multi inca o data.
blueeyes da, astept uratii zilele astea, ca am terminat pastilele sambata seara.Abia astept si eu sa fac analizele, sunt curioasa cum o sa iasa, ca le fac si pe cele de tiroida, sa vad cum a evoluat dupa tratament.
Liana
ca am zis de dintzara (eu am ramas cu sechele pe creier de la dintzare si gineco femei, de asta am crezut asa), imi pare rau ca te lupti cu alergii si alte probleme, sper sa le depasesti curand si sa-ti fie bine. Ma bucur ca ai scapat cu bine de examene, bafta multa si la celelalte, iar bata
e langa mine, cand e nevoie, o scot rapid la interval, stai linistita. Cum ai rezolvat pana la urma cu programarea, cand mergi? 
cristina_ana concediu placut sa aveti, sunt sigura ca si la micut o sa-i priasca.
IreneCAM merci draga mea, sper si eu din tot sufletul sa fie bine si sunt tare curioasa cum o sa fie analizele si ce o sa zica nenea dr. Pana atunci, astept " conu' " CM sa vina, aduc si fanfara pentru el, numai sa vina
.
Teo sunt mereu optimista pentru ca ma gandesc ca la toata lumea, tre' sa vina si soare dupa ploaie si incerc sa dau si la cine are nevoie de macar o bucatica, din optimismul meu.Ai grija de burtica si asteptam poze cu gradi, care cu siguranta ca a iesit superba.
monysorescu bine ai revenit aici, esti iertata ca absenta a fost cu motiv bun
. Cum a fost la nunta?
danangie cine stie, poate e bb, tin pumnii si ma
sa fie test + si sa nu mai vina uratii.Eu ii astept sa apara, ca am terminat pastilele si apoi fac niste analize in ziua 2-3 sa vedem ce sanse avem la FIV sau IA. Doamne Ajuta! la toata lumea sa fie bine
.
danaflor tinem pumnii si tie, sa se prinda samburel luna asta.
cristina26 Felicitari pentru proaspata micuta crestina! Cum s-a comportat? V-ati distrat bine dupa aia?
si asteptam poze noi.
sorina16 imi pare rau pentru pierderea ta, vad ca esti optimista, ceea ce e foarte bine. Nu-ti pierde speranta, o sa fie bine si sper ca in curand sa vii cu vesti bune.
mav cum te mai simti? Lasa-l in colo de mesaj, se mai intampla, nu te necaji de la atata lucru, il scrii tu cand o sa ai putin timp. De fapt, acum am citit ca l-ai scris iar
.Ma bucur ca te-ai distrat bine la nunta, bine ca te-ai mai relaxat putin ca stiu ca ai mult de lucru la servici.
si te imbratisez cu mult drag si eu.
Irda bine ai revenit, unde te-ai ascuns pana acum? Sper ca esti bine.
si asteptam sa scrii.
jojo_miha cum poti spune ca esti paranoica??? Esti o viitoare mamica foarte grijulie, sa nu mai spui alte prostii, iar cu sensibilitatea excesiva, stiu ca face parte din sarcina, nu ai de ce sa-ti faci atatea probleme. Cu siguranta si sotul e stresat, chiar daca nu spune asta, dar una peste alta, tin pumnii si sunt sigura ca o sa fie totul bine si cu micuta si cu tine.
multi si sa ne tii la curent cu noutatile.
baby cum merge cu scoala de
? Sa nu te lasi, sigur o sa iei din prima.
remaliss cum te mai simti, esti bine? Asteptam vesti
.
Va
pe toate, sa aveti grija de voi si sa va aiba DD in paza, sa va lumineze sufletele si sa va implineasca la toate, dorintele.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
irinabobe spune:
gata fetelor. am revenit. am simtit nevoia sa iau o mica pauza , sa nu ma mai gandesc numai la bebe, si sa imi pun putina ordine in ganduri.
mav sunt bine. am avut asa o perioada in care am fost tare dezumflata ca nici luna asta nu a fost sa fie, dar acum sunt ok. am trecut de perioada fertila cred, am inceput sa iau si eu utro din z16 si acu astept sa vina saptamana viitoare sa vaz daca e ceva sau nu.
cristina26 sa iti traiasca fetita. e cunoaste vreo diferenta dupa botez? toata lumea pune ca dupa botez copii se schimba , se linistesc, tu observi ceva ?
flavia mai ai putin si il bagi si tu in caldare pe david.
deabia astept sa vad pozele cu el ud si sa ne pui cum a reactionat.
sorina imi pare rau pentru pierderea ta. ina e bine ca te gandeti din nou la alt bebe pt ca asa te vei mobiliza si iti vei reveni mai repede. pe aici parca nu avem fete din iasi asa ca nu stiu daca il cunoaste cineva pe dr de care intrebi.
jojo miha hai ca mai ai putin si scapi. nu te panica acum. hai ca incepem galeria in curand.
va pup pe toate fetele. fug ca am proces dimineata si scriu mai tarziu.
catty spune:
Neata dragele mele,
Imi pare rau ca nu am reusit sa intru in ultimele zile, dar la munca netul nu a mers si acasa nu am loc de sot care a fost destul de aglomerat.
CRISTINA, felicitari iubita. Sa fie intr-un ceas bun.
MICHELLE, ce bine te inteles. Si eu ma simt batrana si sleita de puteri. Poate insa cu timpul o sa avem aceeasi forta de a lupta ca la inceput. La mine s-au scurs 4 ani de incercari de deziluzii.
Zilele astea ma simt f rau. Am o permanenta stare de greata, ma dor sanii si imi vine sa vars si cand vorbesc. Azi zi 25, joi ziua "adevarului". Si daca vin uratii joi, sper sa pot spune ca a inceput o noua luna cu alte sperante.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
musettepink spune:
Buna dimineata!
M-ati intrebat eu ce mai fac,cum mai sunt....Sunt bine insa sunt foarte obosita si ocupata la serviciu,de asta din pacate nu am timp sa va scriu la fiecare asa cum mi-as dori.Sa nu va suparati pe mine ca sunt mereu pe fuga,va citesc mereu si sunt la curent cu tot ce faceti!Aceasta nebunie o sa mai dureze circa o saptaman dupa care sper eu sa se mai linisteasca lucrurile si atunci o sa am timp sa va scriu mai mult!
In rest incerc pe cat posibil sa nu ma gandesc in ce zi sunt si cred ca pana acum am reusit,am si niste teste de ovulatie dar am hotarat sa le tin in dulap,vrau sa se intample natural ca prima data fara stres si alte aranjamente!
IrinaCam,Michelle,Mav,Catty,Pepsi,Alinuscha,L5845,Blueeyes,Idaira,Irinabobe,Jojomiha,Teo2rina,Cristy,Cristina26,Cristina26,Cristina ana cate o
si un
pt fiecare.
Va imbratisez cu drag!
Sorina imi pare rau pt pierderea ta,dar am o nelamurire de ce ai luat anticonceptionale?Ideal era sa faci pauza 1-2 luni si sa te reapuci de treaba,acum daca ai luat anticonceptionale ar trebui sa faci o pauza de 3 luni inainte sa ramai din nou.Nu te supara pe mine dar eu asa stiu ca se procedeaza dupa anticonceptionale stiu ca unii dr o sa-ti zica ca nu conteza dar eu una nu m-as risca sa concept un copil imediat dupa anticonceptionale.Oricum itit urez success si sa auzim numai de bine.

monysorescu spune:
A fost foarte frumos la nunta! Ne-am distrat de minune (mai ales ca am fost intre prieteni). Si in plus a fost si nepotica mea de 4 anisori care e dulce-foc si de care mi-e foarte drag. Din pacate nu am inca poze sa vi-o arat insa incerc sa fac rost de ele si sa vi le arat.
Eu sunt in asteptarea zilei de 16 desi am asa o vaga impresie
ca nu a fost sa fie nici luna asta - nu am nici un fel de simptom (spre deosebire de data trecuta cand ma dureau sanii, faceam pipi des si mi-era si somn) si in plus parca mi-au aparut si niste cosuletze pe fata. Oricum avand in vedere ca speranta moare ultima
inca mai sper ca uratii nu o sa mai vina luna asta.
O sa va spun luni ce si cum (acasa nu mai am calculator ca s-a stricat
).
In asteptarea lui
va urez o zi buna si bafta la facut bebei.
multi ptr toate fetele.
to be or not to be?
IreneCAM spune:
Buna dimineata!
CATTY, sper ca joi, ziua adevarului, sa ne dai o veste buna!
SORINA16, imi pare rau pentru experienta dureroasa prin care ai trecut
...F bine ca tratezi anexita, off, durerile sunt groznice, intr-adevar. Cu anticonceptionalele cred ca ar trebui sa intrebi dr., eu din ce am citit am inteles ca e bine sa faci o pauza de cateva luni inainte de a incerca sa faci bb. Am auzit insa si multe cazuri de fete care au ramas imediat dupa ce au intrerupt anticonceptionalele, fara probleme. Totusi, eu cred ca cel mai bine e sa ceri parerea dr.Numai bine
JOJOMIHA, sunt tare grele ultimele saptamani de asteptare, stiu. Tine-ti mintea ocupata cu altele, poate asa vei reusi sa mai controlezi frica. Si eu eram extrem de sensibila, plangeam mereu, mi se parea ca sotul nu e suficient de alaturi de mine...E o perioada dificila, dar nu mai e mult! O sa reusesti!
pt tine si micuta Natalia. Va fi bine
!!!
MICHELLE, 
Fetelor, revin, iertati-ma ca nu scriu mai mult acum, eu ma gandesc la fiecare dintre voi! Sper diseara sa va pot scire la toate.
multi!
Liana30 spune:
salutareee!!sa aveti o zi minunata!!
dana am examene la Drept ca stii vb aia..."maimuta cand n'are ce face isi gaseste![]()
Pepsisi io eram aia de vineri
te puppp
mav pup
Lau azi sau maine
cum vine Cm ca trebe sa fie z2 la ei![]()
cristina26 felicitari pt printzesa crestina..o puppp
va pupacesc pe toateee..toateeee..auzisi Lauricooo?????![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Teo2rina spune:
Liana,
, io n-am vorbit cu sotul tau
. sau poate nu s-a prezentat el...![]()
Flavia, ce mult ma bucur ca a inceput sa se acomodeze Dominic. cat despre David, ma gandesc ca poate vrea el sa conduca in locul tau...
pupici tare multi.
Lau-Meli, bravo draga mea, fi optimista ca o sa fie totul bine. iti trimit pm ca sa vezi poze.
Irina, e foarte bine ca ai vrut o mica pauza, o sa-ti prinda bine. e necasar cateodata sa-ti improspatezi fortele si sa redevii optimista. iti tin pumnii pentru o noua sarcina
mav, draga de tine, dupa ce ca erai terminata de oboseala... pupici multi. sa stii ca-mi amintesc de toate in vis, adica si de tine.
Sorina, imi pare tare rau pentru pierderea sarcinii. eu dupa a doua sarcina pierduta am facut anexita si m-a tratat cu polidine (20) si tratul. in niciun caz cu antibiotice si nici nu ne-a lasat sa folosim pilule anticonceptionale. era mai sigur dupa parerea mea cu prezervativ. acum trebuie sa astepti inca trei luni de cand nu vei mai folosi anticonceptionalele.plus ca polidinul este foarte bun ca iti creste imunitatea organismului, in timp ce antibioticele il slabesc. dar este parerea fiecarui medic, eu asta am invata de la doctorita mea, o buna profesionista dupa parerea mea. incearca si mai intreaba inca un medic, este cel mai bine. eu i-am spus doctoritei dupa a doua pierdere de sarcina ca vreau neaparat sa raman gravida cat mai repede, sa fie bine si sa am bebe sanatos. asa ca, ea mi-a spus sa astept urmatorul ciclu si atunci ne putem apuca, dar din pacate a trebuit sa amanam cu inca o luna pt ca nu erau toate analizele gata. Dumnezeu m-a ajutat insa si am ramas gravida repede, ceea ce-ti doresc si tie. pupici multi si, te rog, mai intreaba un medic.
dragele mele, de ieri am niste arsuri la stomac rele de tot. nici azi-noapte nu m-am putut odihni. nu cred sa fie de la sarcina, e prea devreme, dar de la ce sa fie? ca ieri am mancat mai mult fructe.
va pup, revin mai tarziu ca am putina treaba.
Marina, o
in
16+
jojo_miha spune:
Buna dimineata! Puturoasa sunt ,azi noapte m-am trezit pe la 3 si m-am uitat la 2 filme si ca atre doar ce m-am trezit.
Michelle "de ce" niciodata nu vom gasi raspuns la aceasta intrebare,tot timpul ne va roade,asa e facuta viata.
Sorina imi pare rau pt pierderea suferita si desi nu asa era placut sa ne cunoastem iti urez bun venit.
Cristina26 sa va traiasca fetita crestina!
Marina eu zic sa nu-ti faci griji,aceste arsuri sunt de la sracina,eu la Amalia am avut arsuri din primele luni si nu conta ce mancam,ele erau prezente,si fetita mea avea un par...........acum nu mai este asa,depinde de ceea ce mananc,asa ca bucura-te vei avea un beblus cu podoaba capilara.
Mihaela
35+
Theodora Natalya