Durerea unei pierderi de sarcina ( 36 )
Raspunsuri - Pagina 16
danangie spune:
CRISTINA 26 felicitari pentru micutza Ingrid. Acum e crestina. Foarte frumos. Va doresc numai si numai bine!
Dana
noi
sorina16 spune:
Buna fetelor!si eu am pierdut o sarcina acum 2 luni.Aveam 12 sapt si a fost o sarcina oprita din evolutie.Acum astept sa treaca timpul si sa incerc din nou sa fac un bebe:).Intre timp am facut anexita.Am luat antibiotice dar nu mi-a trecut si miercuri cred ca ma duc iar la doctor.aa,si mai am de luat o luna de anticonceptionale.Voua cat va zis doctorul sa asteptati pana sa puteti incerca din nou?Va pup:D
mav spune:

vai, moooor de ciuda... am scris O ORA intreaga la un mesaj pt toate fetele si mi-a picat netu' si l-am pierdut...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Pepsi spune:
alinushca, pai eu eram aia cu singerarea in fiecare duminica!
am avut chiuretajul duminica, si in fiecare duminica pina sa ramin gravida(2 luni) am tot singerat, ca si cum corpul meu nu vroia sa uite, ca si o aniversare!
sper sa-ti vina, asa eram de dereglata dupa chiuretaj ca nici nu credeam ca voi ramine gravi!nici acum nu am inteles ce-a fost
cristy, pai vin eu si te iau de urechi inapoi
mirelush, da se pare ca iar am inceput cu visurile![]()
cristina, si eu te intrebasem cum e cu pisicutele, ma bucur ca bine, vacanta placuta sa aveti
irene, o saptamina minunata si tie, spor la cumparaturi
lau, acu ca-s odihnita, ma alatur si eu galeriei

teo, azi nu a plins deloc, dar era o tipa ce o inlocuia pe educatoarea lui care era in pauza, si era putin speriat!abia astept sa-l iau sa vad cum e. tu, nu te mai consuma, ca invidiosi vor fi tot timpul.....gindeste pozitiv!f frumoase pozele, iar tu esti cum mi te-am imaginat
lianooo, felicitari ptr examene, acu ca am reinceput sa visez esti pa lista! pai leacul ce ti l-am dat pa mesenger era, ala cu lamiia! nu l-ai primit? data viitoare dau cu PM
michelle, da, azi nu a mai plins deloc, desi l-am lasat cu una ce-o inlocuia pe Lize educatoarea, sper sa fi fost ok!asa ma bucur ca-i mai dau produse cu lapte, de numa, imi place din nou si mie sa gatesc, ca de 3 ani parca tot aceeasi mincare faceam!nu stiu ce sa nu-i placa lui david in masina, si azi mi-a plins tot drumul(care e scurt) pina la gradi lui dominic, si inapoi! ii era somn, si nu-si gasea somnul!iti dau reteta pe mail. ai grija deci cum iei tu pastilele alea!vor veni si cele II liniute, apoi incepe alt stres, apoi cind va fi nascut iar te vei stresa sa fie bebe bine, si uite tot asa, asa e viata, dar va fi frumos!
dana, frumos ca ai calarit, si eu am calarit si mi-a placut tare mult. abia astept sa vad poze !
cristina26, felicitari ptr proaspata crestina, chiar vroiam sa te intreb cind faceti?superbe pozele!
sorina, si eu tot la 12s am pierdut sarcina, tot oprita din evolutie, noua ne-a zis medicul sa stam 2 cicluri si apoi e ok, asa am facut!sanatate multa sa ai si curaj si nu-ti pierde increderea, imi pare tare rau ca si tie ti s-a intimplat!
mav, imi pare rau, scrie pe word data viitoare, eu asa faceam cind am avut probleme de net!
va pup pe toate, aveti grija de voi, ma duc sa-mi termin mincarea
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Irda spune:
Salutare, dragele mele!
Mav.....un pupic de la mine sa-ti treaca supararea
!
Cristy, felicitari, scumpa mea pentru testul pozitiv....sa ai parte de o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebel sanantos, norocos, cumintzel si istetz!

revin
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
mav spune:
Pai am primit atatia pupici
(saru-mana si pt mesajele private), ca m-am hotarat sa incerc sa reiau macar pe scurt, desi sunt varza de obosita.
In primul rand, Cristy 

felicitari!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara, cu sanatate si liniste sufleteasca! Te pup, ma bucur tare mult pt tine!
Lau-Meli, la nunta a fost foarte frumos! Si am petrecut si ieri, toata ziua (n-am ratat ciorba de potroace!)... si azi am fost varza la munca... si apoi la curs.... abia astept sa merg la nani, dar nu puteam sa nu va scriu voua mai intai! Cu urechea n-am reusit sa fac nimic azi... da' inca nu ma certa, ca poate ajung zilele astea la orl... Tu n-ai mai scris ce mai faci TU, cum mai esti? Te imbratisez cu drag!
Oana, ce ghinion... ai avut, draga mea, sa dai peste asemenea indolenti si incompetenti... Imi pare atat de rau.... ca macar n-ai reusit sa afli DE CE... i-ai pierdut pe micutii tai... Sunt alaturi de tine, sper sa te ridici si sa mergi mai departe, sa nu-ti pierzi speranta...
Flavia, m-ai facut sa zambesc! Mi l-am si imaginat pe bebe David cum musca si rupe "dusmanii" mei, asa stirbulica! Saru-mana! Cu placere ti-am trimis cartile electronice, sper sa reusesti sa-ti faci timp sa citesti, ca-s interesante si sper sa-ti fie de folos! Astept sa aflu cum i-a fost lui Dominic azi la gradi!
danny, ce pot sa-ti spun sa te consolez, draga mea?! Hai ca poate va fi bine luna asta, fruntea sus, noi suntem alaturi de tine!
musette, scoate nasu' din hartii si spune-ne ce mai faci, cum mai esti!
alinush, iubita, eu continuu sa cred ca tu ne vei face o super surpriza cu intarzierea asta! Intr-adevar, mi-am facut multe planuri, sa fiu cat mai ocupata... ma agat si eu de ce pot... ca zilele astea tot mi-a venit si mie a bazaii... dupa puisorii mei... Vroiam sa fac si scoala de soferi, tot acu' in septembrie, dar mi-am dat seama ca-s un pic nebuna... ca n-am timp disponibil si pt asta...
mirelush, ai zis ca revii, esti bine scumpo? ce mai face maicuta ta?
cristina_ana, le vad pe pisicutele tale cu ochii mintii... sper sa nu se atinga de bebe Andreiutz, ca le smotocesc! Concediu placut la BV, sa va luati haine groase!
irene, ai avut spor la treaba? Te pup!
Teo, asa-i ca eram si io la conferinta telefonica? Mereu sunt cu gandul la voi! Uite cum au trecut deja 16 saptamani! We frumos la Cheia!
mony, cam scurt mesajul tau, scrie-ne mai mult!
olteancooooo, felicitari pt examene! Pup dintzucii cei noi!
Michelle, iti trimit o imbratisare mare-mare! Ma rog pt tine ca luna asta, daca n-ai mai luat progesteronul asa devreme, sa fie cu noroc, cu ochisori, cu inimioara, cu sufletel mic!!!!!!!! Doamne ajuta!!!!
danangie, ai fost mortala cu calu', am ras! Dar oare a fost intelept din partea ta sa calaresti chiar acu'?
booooo, boooo, sa se sperie uratii aia si sa fugaaaa de tine!
danaflor, scrie si tu mai des!
Andreea16, sper ca esti bine acum! Te rog frumos sa alungi gandurile negre si sa gandesti pozitiv! Pup burtica!
Cristina26, ma bucur ca aveti fata crestina! Sa stii ca n-am uitat propunerea ta si sper sa ne vedem la anul cu bine, asa cum ti-ai imaginat tu! Pup mamica si crestina!
Irda, merci, chiar iti scrisesem in mesajul pe care l-am pierdut! Ce mai faci?
Ale, te-ai dat iar la fund? Hai si tu, fruntea sus, ca soarele rasare in fiecare dimineata!
Laura-Ioana, jojo_miha, irlandeza, pupicei pe burticute! mai dati si voi semne de viata!
Della, Irina, mcrissa, Madlen, myry, catty, Idaira, Roxana, Chantal sper ca suntei bine, mai scrieti ca mi-e dor de voi!
Despre remaliss mai stiti ceva? Sper ca a trecut peste perioada critica si acum e bine!
Scuze daca am sarit pe cineva, sunt tare obosita! Va pupez pe toate cu drag si fug la nani ca-mi pica ochii in gura!
Noapte buna!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=GKYNNZo301E&mode=related&search=" target="_blank">Dupa noapte vine zi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
jojo_miha spune:
Buna seara fetelor,multumim mult ca va ganditi la noi,azi am fost la doctor sa vedem fetita si in ideea sa programam cezariana,dar mi-a zis ca mai mergem o data pe 24 si atunci punem tara la cale.Fetita este bine,are 2.480 gr.
Eu nu ma simt asa bine,sunt asa de sensibila si pling din orice,azi m-am certat cu sotul meu si am plecat la cumpratauri(asa ma relaxez eu,ma face sa uit sa nu pling,dar mai intai am fost in parc si am plins ) si acum iar m-a suparat.Eu stiu ca sunt dificila acum,dar imi este frica,in loc sa ma gandesc ca va fi bine,teama e pe zi ce trece mai mare,cum nu misca un pic imi sare inima,e asa frumos sa fi gravida dar eu in afar de momentele cand se joaca in burtica nu am parte de liniste.O sa spuneti ca sunt paranoica,dar asta simt dupa atatea esecuri.Am incetat si cumparaturile pt bebe,nu am luat multe lucruri ,ca am totul de la Amalia,dar inca imi este teama sa cumpar.
Sper sa treaca aceste 2 saptamani si apoi fetita mea sa-mi umple golul asta in inima lasat de surorile ei.
Imi pare rau ca m-am descarcat aici dar simteam nevoia .
Mihaela
34+
Theodora Natalya
danangie spune:
JOJO imi pare tare rau pentru starea ta....e si normal sa te simti asa....sa-ti fie frica. Nu e bine sa fii nervoasa....si e si mai naspa sa nu fii inteleasa ca ti-e frica de mori. Cred ca orisicine ar proceda ca si tine. Trage aer adanc in piept,roaga-te Bunului D--zeu. Iti tin pumnii, D-ne ajuta sa fie totul bine!!
MAVei da ai foarte mare dreptate......pe-o parte de asta ii si trimiteam injuraturi sotului in gand la inceput.....pe urma cand am inteles miscarile calului....am incercat cat de cat sa fiu mai elastica....sa nu fiu rigida. D-ne ajuta.....cine stie.....nici nu inteleg de ce ma durea burta ca la menstruatie , azi dupa-amiaza........daca e sa se adevereasca simptomele mele de menstruatie.....cele vechi de-o viata.....imi vine ciclul....![]()
SORINAimi pare rau pentru tine.....aici cred ca toate te intelegem prin ce treci acum. Fruntea sus si ai incredere ca va fi bine.....daca te uiti pe lista noastra de inceput....vei vedea dovezile. Eu am inceput sa prestez din nou pentru bb dupa 2 cicluri. Numai bine!
Dana
noi
sorina16 spune:
va multumesc pt incurajari:).Credeti ca dupa ce termin anticonceptionalele astea mai tb sa astept pana sa pot incerca din nou sa am un bebe?eu sper ca nu:(.
Michelle81 spune:
Cristina26-am vazut pozele de la botez,ce cuminte a fost micuta ta...si ce frumoasa este asa ca mamica!
Cristy74-felicitari inca o data!cum de ti-ai dat seama ca esti gravi atat de repede?
Danagie-ce bine ca ai ajuns acasa...abia astept sa vad poze!
Danaflor-hai ca incet te apropii de perioada fertila....iti tin pumnii!
Mav-of stiu ce nasol e cand se pierde un mesaj lung ca nici nu iti mai vine sa il scrii,dar vad ca tu nu te-ai lasat si tot ne-ai scris.
Liana30-of si eu credeam ca ai scapat...ce curajoasa esti,hai ca nu mai ai mult...
Sorina16-imi pare rau ca ai ajuns si tu pe aceasta lista trista...sper sa gasesti puterea de a spera din nou ca va fii bine,ca vei avea un copilas sanatos...in legatura cu perioada de asteptare nu exista o regula fixa,depinde de multe,de refacerea organismului de psihic...de mai multe...
Pepsi-ce bine ca azi nu a mai plans dominik la gradi...Imi doresc atat de mult un copilas ca mi.-este indiferent stresul ce va fi dupa nastere numai sanatos sa fie ca in rest se va rezolva,stiu ca imi va fi frica zilnic si am sa fiu ca tine,o sa imi fie frica ca nu fac totul bine si cate si mai cate dar VREAU un copilas....
Irda-asa asa ascunde-te,pai se poate sa lipsesti atata??
Jojo-miha-nu cred ca vreo fata de aici se gandeste ca esti paranoica in nici un caz,ceea ce simti e absolut normal,dupa ceea ce s-a intamplat,frica va fii acolo pana in clipa cand iti vei tine printesa in brate...hai ca nu mai ai mult,suntem alaturi de tine nu uita asta...si sa nu te mai supere sotul ca vai de el!In doua saptamani iti vei tine micuta in brate sanatoasa si voinica iar eu voi anunta vestea cea mare,ce zici?Numai motiove sa zambesti nu?Hai nu mai fii trista!
Chantaleu ma tot gandesc la tine...stiu ca suferi atat de mult...daca ai nevoie de ceva nu evita sa ma contactezi te rog...
Remaliss-sunt sigura ca nu mai citesti...eu stiu cat de speraiata esti,cat te temi pt puisorul tau dar sunt sigura ca totul va fii bine,greturile te vor lasa incet si vei putea sa mananci...sper sa nu mai fie nevoie sa te internezi...te rog cand poti sa ne mai scrii,ne gandim la tine!!
Idaira-ce mai faci?nici nu stiu cum sa iti multumesc pentru sfatul cu duphastonul(si LAUREIoana care vad ca nu imi pune poze,ma face sa ma duc sa o vad asa personal,ei ei)...tu ce ne mai zici de tine?
Irlandeza-ce mai faci?ce face puisorul din burtika?
Oanaoana26-o imbratisare calda de la mine!
L5845-ceva semne de urati?
As vrea sa va explic ceea ce simt dar parca nu imi gasesc cuvintele...timpul trece atat de repede ca ma sperie,as vrea sa il opresc in loc,dar nu se poate...Acum un an pe vremea asta inca mai era micuta in burtika,eram atat de naiva incat inca mai speram la o minune,la o minune care sa imi faca fetita sanatoasa...as vrea sa nu ma mai gandesc dar fetita e parte din mine,e sufletelul meu..Mi-e frica de ce ma asteapta,mai e atat de putin si e un an de cand...de cand am vazut.o langa mine pt prima si ultima oara...cata durere poate fi in sufletul meu daca cineva ar putea vedea s-ar speria...Acum imi doresc sa raman din nou gravi desi sunt constienta de frica care nu ma va lasa in pace nici o zi nici o ora...nici o clipa...Cat de ciudat e atunci cand te simti legat de maini si de picioare cand esti atat de neputincios cand nu poti face nimik decat sa astepti si sa speri intr-o minune...Am 24 ani dar ma simt ca la 40...am imbatranit in acesti doi ani,ani de cand ma lupt cu durerea piederii celor doua sufletele...as vrea sa pot uita,sa nu mai simt nimik,dar cred ca aceasta durere ma va urma mereu,orice as face oriunde as fi...nu e drept si desi stiu ca nimeni nu imi poate da raspuns,totusi nu pot sa nu ma intreb in continuare "de ce"...Ma mint de multe ori pe mine insumi si imi ocup timpul in speranta ca va fii mai bine...De multe ori ma gandesc ca daca nu v-as fi cunoscut cred ca eram sigur undeva inchisa in vreo clinica...Incerc sa imi desfasor activitatile cat de normal pot sa nu se mai vada suferinta,cel putin familia mea sa nu vada cata durere se ascunde in sufletul meu...si sotul meu,fara de care nu cred ca mai eram aici si va scriam acum...e greu intradevar atat de greu incat niciodata nu am sa gasesc cuvintele exacte sa va spun ceea ce simt...