Nazdravani de aug - sept 2003
Raspunsuri - Pagina 5

iuliana spune:
Danateu, nu v-am dat voua explicatii...cred ca mai mult mi-am dat mie.
Astazi Diana a plins putin la scoala, a si mincat la prinz ceea ce e o noutate. Dimineata i-am spus ca mergem la Miss Carol si ea imi spune cu lacrimi in ochi "yucky carrots.." (adica Carol ca asa o fi inteles ea) "a pecat". Cind m-am dus sa o iau acasa, am trecut si am luat-o pe Emma intii si am mers impreuna(de obicei fac invers) la clasa Dianei. Emma a zbughit-o de linga mine, s-a dus la ea, a inceput sa se joace, apoi, cind am plecat, Miss Carol ii zice unei fetite ca Emma "is Diana's sister". Ei, atit i-a trebuit Emmei care nu auzise sister-ul de dupa Diana si a inceput sa ii spuna profei ca ea nu e Diana, ca pe ea o cheama Emma, ca Diana e sora ei mica si ca ea e BIG SISTER ...si totul in citeva secunde gesticulind nevoie mare:). Zimbea si profesoara:). Atit iti trebuie sa spui ca ea e bebelus sau ca o cheama Diana (le mai confund citeodata si le mai gresesc numele:))))...se enerveaza si vocifereaza. Cum imi permit eu sa spun ca e Diana cind Diana e bebelus si ea e fetita mare?
Cristina,stai sa vedem cum o fi cind il lasi luni la gradinita:). Eu sper sa fie la fel de incintat.
Emma e f. incintata de cele 3 scoli la care merge. E fericita si se duce cu placere. De abia asteapta. Dimineata e mai greu cu trezitul, dar nu am ce sa le fac...or sa se obisnuiasca. De citva timp ma sperie Emma de cit maninca (eu ma bucur tare)....daca a mincat ea si mincarica de fasole (dar fara cirnati)...asta e ceva inimaginabil:). A mai pus si ea ceva carnita pe ea. In schimb Diana e invers, a mai slabit si e mai mofturoasa la mincare. Sper sa fie doar o faza.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

cristinamh spune:
ok, irinuca, duminica, ca tot se anutau sanse de ploaie sambata .. poate nu culegeti via
fetele, ce facem anul asta? in afara de ??
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

cristinamh spune:
da anca, si poate de data asta o sa si avem filmuletele ... nu?
fetele (din bucuresti maia les), stiati de asta : http://www.fitc.ro/content.jsp?page=3&language=1 ?
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

danat spune:
Raducu are muci si tuseste, multumim gradinitei Magnolia care primeste copiii raciti bocna!
Asa ca noi nu venim 99,9% la intalneala
Petrecere frumoasa!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

mireaf spune:
Buna fetele
Daca primiti si codasi la scris, ca noi, ne inscriem si noi pe lista de duminica la Irinuca, eu si Alexandra.
Pup toti sarbatoritii pe care i-am ratat,Elena-Teodora, Erik, Oana, Alexia, Darius, David, Ana-Maria si Petra. Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor. La fel si suriorii lor.

Sasha.p spune:
Dragelor, noi din pacate nu ajungem duminica la intalneala, intrucat plecam diseara la munte, de unde ne vom intoarce duminica spre seara.
Va uram petrecere frumoasa si asteptam poze.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003

irinuca spune:
DECI sa va povestesc unde e "Party Land Dragomiresti"
Cum o luati voi de la Careffour Militari, pe centura Bucurestiului inspre Chitila,cam la 3 km se face un drum la stanga care intra in Dragomiresti.Buuun,asta e Dragomiresti Deal.Mergeti inainte pana cand pe partea dreapta vedeti o intersectie si o troita de lemn.Faceti acolo dreapta si intrati in Dragomiresti Vale.Tineti apoi drumul drept si meeergetiii vreo 2 km (n-am masurat niciodata),treceti de primarie, de biserica, de liceu (toate pe dreapta)si ajungeti (tot pe dreapta)la nr.223.Si gata!!!!
Daca nu va descurcati sunati-ma.
Atasez la pozele mele si o schitza facuta chiar acum cu "mare maiestrie" de Mircea.
Sper sa va descurcati si va asteptam cu drag.

ankalaura spune:
Hello
Bey, Cris, ce ma, nu ti-am dat filmul de la intalneala din Herastrau? Ca numai acolo am filmat! Eu zic ca ti l-am dat, doar ca era prea mare sa il fi pus pe "nazdravani". Il stranseseram de vreo trei ori si tot mare era...Daca imi amintesc gresit, zi-mi, ca ti-l aduc maine.
Pentru cine mai doreste filmuletul din Herastrau, poate facem un ftp ceva ca sa se poate downloada... Cat aveau copiii atunci? Doi ani jumate?
Lista actualizata? Noi venim, o luam pe Flori, cum am vorbit ieri pe messenger. Ce mai trebuie sa aducem?
Irinuca, spune-mi cate ceva despre spatiu. Ce sa aducem mai degraba? Lopatele? Mingi? Bai, o rugaminte doar. Poate nu aduceti motomergatoare electrice, ca daca n-au toti, iar se cearta.
Daca vreti, comand eu Fornetti, dar sa stiu din timp
Tonsis - ai reusit sa aranjezi programul pentru maine?
Sasha - ma enervati! Puteati si voi sa va duceti la munte saptamana viitoare, ca muntele ar fi fost tot acolo.
Din provincie nimeni? Bey Liliacule, acuma, cand ai permis nu veniti???? Ceva "prospaturi"? Dana_Ene? Ca doar sunteti asa de aproape!
Danateule, voi sunteti in fiecare septembrie cu muci :( Poate, la anul, facem si noi intalnirea mai devreme....
Hai ca abia astept sa ne revedem.
Cris, ce tortulet ai comadat? Plasticele? Asteptam vesti
(PS - daca vreti sa stiti, initial m-am dus la clubul scutecelor, si nu va gaseam ce inseamna reflexul domnule!)

cristinamh spune:
pai cu plasticele vine reby.
tigrisorul nu stie sigur daca poate veni, eu sper ca da.
la tango am sunat, nu raspunde.
cu tortul chiar nu stiu ce sa fac ... parca n-as comanda iar special si sa avem o imensitate de tort.. cred ca o sa iau maine unul mic, de un kg, ca sa aiba copiii de distractie. mai iau si ceva de baut diseara din cora.
mai ales ca nu stiu cati suntem...
Iris-Sabina(17.11.2005)