Nazdravani de aug - sept 2003

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

in schimb.. andrei e acasa, cu febra si muci... febra s-a dus, azi-noapte era mai fierbinte, dar nasul ii ttooot curge... of, a venit toamna...

Of, Cris, sanatate multa lui Andrei.
Exact de ce ma tem si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI don'sorica Silvia scumpa! Sa fii sanatoasa, sa cresti maaare si sa le aduci multe bucurii parintilor tai, alaturi de surioara ta cea mare!
Ce faci "mama lu' Silvia" ? Ati reusit sa va instalati? Cred ca sunteti varza de oboseala, dar poate ati avut timp sa ciocniti un paharel pentru puiuta mica...asteptam vesti!

Roisiiiin !!!

Iuliana si...pe cand al treilea? Stai, sa nu dai!!!

Sanatate multa muciosilor gradinari. Uooof, de-ale colectivitatii

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danat

Iuliana si...pe cand al treilea? Stai, sa nu dai!!!

Din cate stiu si la Iuliana, ca si la mine "s-a inchis fabricutza de facut copii" , chirurgical vorbind.

Mergi la inceput

Pai vad ca putin mai sus scrie ca sotul ei a intrebat-o daca nu ar mai vrea inca unul si ca ea nu ar fi acum dispusa sa o ia de la cap...eu tocmai de aceea, intrebam la misto

Mergi la inceput

Da, Dana, stiu, ai dreptate.
De fapt comentariul acela l-am facut nu pentru a face vreo observatie - nici vorba ! - doar ca m-am gandit la ce spunea Iuliana.
Mi-am dat seama ca eu nu-mi mai doresc un alt copil nici daca asta ar fi posibil. Si asa mi-am amintit ca parca si Iuliana si-a legat trompele. (Scuze Iuli daca nu e asa.)
Sunt fericita ca a aparut si Roxanica dar abia astept sa creasca si ea si sa depasim etapele cu biberoane, pampersi, etc., etc.

Mai, daca am suparat pe cineva, scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Hehe, stati sa va lamuresc. Fabrica mai poate produce....trompele nu le am legate (ma pastea gindul asta, dar am zis pas)....numai ca am 2 cezariene si daca as face al trelea ar trebui sa nasc normal, ceea ce nu ma incinta:). Anyway, nu se pune problema asta pentru ca al treilea nu va fi. Ne gindim dpdv financiar ca va trebui sa impartim totul la 3 copii, bani de college etc. Emma ar trebui sa fie cea mai mare si nu vreau asta sa fie o povara pentru ea. Avind 3 deja astepti mai mult de la primul. Astepti cind ai 2, dar la 3 se schimba deja problema. Doi la mina: daca mai fac unul ar trebui sa mai stau 2 ani acasa (ceea ce s-ar putea sa fac oricum, dar una e sa ai 2 si alta e sa ai 3. Trei: Alex are 47, si vrem sa isi vada si el copiii adolescenti:). Acum ca am trecut peste ce a fost mai greu nu ma mai gindesc cu groaza la inca un bebelus, dar ne gindim ca sintem la 2-3 ani departare de o excursie in Europa care sa ne tihneasca, se pot face atitea lucruri cu copilasi mai mari, ne trebuie o masina mare etc. Nu ca nu ne-am putea permite financiar sa mai avem un bebelus ca o ducem destul de bine, dar ma gindesc pe viitor. Si sa ma si ingras din nou si toate astea...uufff, ma ia cu groaza:).

Oricum, ne mai gindim, dar contra e in favoarea lui pro:).

V-am lamurit acum:)))?

Si ca vorbeam de bani: acum de ex platim de 3 ori suma cit plateam anul trecut pentru scoala Emmei (platim mai mult de 2/3 pentru Emma si aproape 1/3 pentru Diana). Si daca vor sa mearga la college, in medie un college bun e 30-40 000$/an inmultit cu 3 (asta in cazul in care vor toti sa mearga la college). Aici poti face imprumut si platesti dupa ce termini facultatea, dar noi avem mentalitatea romaneasca ca tre' sa dam copiilor tot ce avem si cit putem si nu prea vrem sa le lasam sa intre in viata cu datorii mari.

Silvia

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

Mergi la inceput

Iuliana draga, nu trebuie sa te simti datoare sa ne dai explicatii, fiecare isi "aranjeaza" viata cum crede si simte, cu mai multa ratiune sau mai multa sensibilitate, dupa cum ii e felul. Personal, si eu gandesc cam in acelasi stil cu tine, incerc sa vad in viitor cat mai spre maturitatea copilului si cam ce-i pot oferi in perspectiva. Dar nu intru in amanunte pt ca fiecare si le cunoaste pe ale lui...

Dana-ene nu se supara nimeni draga mea din atita lucru, eu una nu am luat-o ca pe o observatie, ci doar am vrut sa te lamuresc cu ce am inteles eu :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna fetele!
scuze ca nu am mai scris, o sa pun poze de la ziua anastasiei cat de curand.
va pup !
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

irinucaaaaaa, stabilesti si tu ziua?? sambata sau duminica???

eu am in continuare copil mucios. se adauga pe lista mami si tati, asa ca e "veselie" la noi.
dar abia asteapta sa mearga la gradinita. in fiecare dimineata intreaga... "intzepe gadinitza mea azi?" ce sa-i mai zic... sa aiba rabdare ca incepe luni, pe 17...

irisuca e din ce in ce mai bine la cresa, de 2 zile nu plange dimineata. ceea ce e o maare usurare pt mine, ca plecam mereu cu inima stransa .

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Gagici uite cum sta treaba :sambata trebuie sa culegem via vecinilor asa ca e mare tambalau.
Duminica va asteptam cu drag si cu sparanta ca vremea o sa fie frumusica.Daca ploua...o mai amanam.Dar poate o sa fie frumu'.
va pup ca a pregatit Mircea de mancare in seara asta si nu pot intarzia....

Mergi la inceput