SUNT INSARCINTA SAU NU?
Raspunsuri - Pagina 3
andriushca spune:
mony, mersic inca odata pt. detalii. si eu chiar fac des si mult de cateva zile. credeam ca iar sunt racita, dar cand ajung la baie am surpiza sa fac mult pipi de fiecare data. poate doar functioneaza rinichii mai bine? dar mai am vreo 8 zile pana ar trebui sa-mi vina cm. vom vedea.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
raac spune:
eu sunt programata la control pe 15.09, pentru ca atunci termin tratamentul cu Duphaston (pentru a-mi provoca Cm in cazul in care e doar o dereglare hormonala. Mi-e rau in continuare, ma omoara sanii, iar dupa unele alimente tin Wc-ul in brate. Asta e cel mai ciudat pentru ca mi-e rau in general dupa mancari care erau preferatele mele, sau mi-e pofta sa mananc ceva si dupa ce mananc ce mi-am, dorit fug repede la baie.
monysorescu spune:
Andriushca nu stiu daca e vorba ca functioneaza rinichii mai bine. Poate e semn de sarcina. Alte semne mai ai? In unele locuri zice ca HCG-ul incepe sa fie secretat de prin a treia saptamana deci teoretic s-ar putea pozitiva testele. Poti incerca sa iti faci analiza betaHCG ca aia da valori de prin a treia saptamana de sarcina (socotita de la prima zi a cm).
Raac in ce zi a cm esti ca astea par semne de sarcina
Poate - poate
Eu va tin pumnii la amandoua sa fie cu ochisori. Eu mai am de asteptat pana pe 15-16. Deja nu mai am rabdare. As face test maine dimineata dar mi-e ca iese negativ si o sa am o mare dezamagire.
Multa bafta la
la toate. 
to be or not to be?
_giulianna_ spune:
Fetelor nu sunt
![]()
![]()
![]()
Ieri mi-am luat testul de sarcina, l-am facut si negativ. Azi dimineata mi-a venit CM.
Mai incercam...va pupic!
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
zozela spune:
Raac iti tin pumnii pt. Sambata!!Doamne ajuta sa ai un samburel in burtica!
Giulianna imi pare rau ca n-a fost BB! Dar..o noua luna..o noua speranta!

Ela..
in 12+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
adela79. spune:
buna fetelor, am si eu o problema. de cand ma stiu am un ciclu neregulat, de 33-35 zile. pe 10 trebuia sa-mi vina ciclul dar se pare ca acesta intarzie sa apara, astazi fiind data de 18. pana acum am facut 2 teste de sarcina, ambele negative, unul azi de dimineata. ce credeti? sa mai astept cateva zile sa repet testul sau sa ma programez la un control?
iuca spune:
Adela eu cred ca cel mai indicat este sa faci testul de sange BHCG. El iti va spune sigur daca esti gravi sau nu. La unele fete testele de sarcina se pozitiveaza mai greu.
Eu iti tin pumnii sa fie bebe 
vrem si noi un
- din august 2005
vio
adela79. spune:
VIO ai dreptate, o sa merg sapt viitoare sa fac analiza de sange si, indiferent de rezultat o sa-mi fac o programare si la medic. sper sa revin cu noutati. merci de incurajari