SUNT INSARCINTA SAU NU?
Raspunsuri - Pagina 2
raac spune:
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns1 Imi sunteti de mare ajutor, cel putin psihic incep sa-mi revin.
_giulianna_ spune:
O intrebare pentru cele care au trecut prin simptomele unei sarcini. Ultimul CM l-am avut pe 20 iulie iar de-atunci....n-a mai venit. Am citit pe net despre simptomele unei sarcini. Sunt cateva de care "dispun" si eu in momentul de fata: oboseala, tensiune in sani si bineinteles lipsa CM.
N-am un CM regulat dar niciodata nu mi-a intarziat atat de mult.
N-am facut test de sarcina, astazi ma duc sa-mi iau unul.
Intrebarea mea este: ati avut careva printre simptomele sarcinii si o scurgere mai abundenta? si albicioasa? Parca ma dor putin si ovarele.
O fi o raceala sau o sarcina? Intreb si eu ca nu mai am rabdare pana plec de-aici sa-mi cumpar testul :)
Pupici!
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
_giulianna_ spune:
Am uitat ceva: in perioada in care asteptam CM am avut o sangerare minora inchisa la culoare pe care am perceput-o drept inceputul CM. N-a fost asa.
Am citit ca asta ar fi momentul implantarii oului in uter. Vi s-a intamplat?
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
dma2007 spune:
raac fa testul de sange BHCG E CEL MAI RELEVANT!
aspiranta
din 2006
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
iuca spune:
giulianna eu nu am fost niciodata gravi, asa ca nu stiu sa iti spun din experienta mea, dar din cate am citit de pe forum ai simptome de bebe. La unele fete simptomele sunt mai evidente la altele deloc. Dar lipsa menstrei este foarte importanta, deasemeni putina sangerare maro care are loc la implantare si oboseala.
Eu sunt sigura ca esti gravi, te astept cu testul II 
vrem si noi un
- din august 2005
vio
KoraPop spune:
giulianna si eu cred ca esti
,te asteptam cu II si apoi cu valoarea bhcg!
raac fa maine dimineata bhcg!!!!
Bafta fetelor!
Kora
CARPE DIEM!
monysorescu spune:
Raac ce ai mai facut?
Giulianna par a fi semne de sarcina. Si eu am avut cam aceleasi simptome - durere mare de sani, sani sensibili la atingere, greata, ameteli, si urinare frecventa. Scurgere nu am avut insa am citit ca si acesta e unul din semnele de sarcina. Si intr-adevar scurgerea aceea poate fi semn de implantare a oului in uter.
Cred ca cel mai bine ar fi sa faci o analiza a sangelui - betaHCG - sau macar un test de sarcina ca sa stii sigur.
Dar sa ne anunti si pe noi ce si um....![]()
O zi buna fetelor si multa bafta la facut bebei.
to be or not to be?
zozela spune:
Raac,Giulianna-ce ati facut fetelor?!
Ela..
in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
andriushca spune:
quote:
Originally posted by monysorescu
Raac ce ai mai facut?
Giulianna par a fi semne de sarcina. Si eu am avut cam aceleasi simptome - durere mare de sani, sani sensibili la atingere, greata, ameteli, si urinare frecventa. Scurgere nu am avut insa am citit ca si acesta e unul din semnele de sarcina. Si intr-adevar scurgerea aceea poate fi semn de implantare a oului in uter.
Cred ca cel mai bine ar fi sa faci o analiza a sangelui - betaHCG - sau macar un test de sarcina ca sa stii sigur.
Dar sa ne anunti si pe noi ce si um....
O zi buna fetelor si multa bafta la facut bebei.
to be or not to be?
monysorescu, as vrea sa te intreb si eu cum e cu urinarea frecventa, cat de repede a aparut si cum e, adica ai doar senzatiaca-ti vine sa faci, asa ca la o infectie urinara sau chiar faci pipi mult si des? multumesc anticipat pt raspuns.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
monysorescu spune:
Nu prea mai stiu sa zic cat de repede a aparut ptr ca atunci cand am ramas insarcinata chiar nu ma asteptam la asa ceva si nici nu stiam ca asta e semn de sarcina. Pur si simplu am crezut ca am racit. Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata si am citit care sunt semnele mi-am dat seama ca aia aveam si eu, dar cred ca cam cu o saptamana inainte de ziua in care trebuia sa imi vina cm.
Si nu e ca la infectie cand doar ai impreia ca ai face pipi. Aici chiar faci. Din cate am citit e di cauza ca creste nivelul de hormoni.
to be or not to be?