SUNT INSARCINTA SAU NU?

SUNT INSARCINTA SAU NU? | Autor: raac

Link direct la acest mesaj

V#259; rog ajutati-m#258;! Nu am copii, deci nici experien#355;#259; în domeniul m#259;micilor.De aproape trei luni ma simt foarte r#259;u, am simtomele unei femei îns#259;rcinate. Am fost la control, medicul spune c#259; sunt îns#259;rcinat#259;, dar testele de sarcin#259; ies negative. E posibil a#351;a ceva, ce s#259; mai cred? dati-mi un raspuns ca simt ca innebunesc!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Raac cand ai avut ultima oara cm?

oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ar trebui sa rescrii mesajul ca nu se intelege nimic. ai folosit diacritice?

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Cornelia, pentru a te lamuri, cu SIGURANTA, in aceasta privinta cel mai bine este sa faci testul de SANGE bHCG. Este cel mai relevant. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Daca medicul ti-a spus la eco ca esti insarcinata inseamna ca l-a vazut pe bebe la ecograf,nu?Sau cum ca nu inteleg.Mai explica-ne odata amanuntit,ai facut ecografie sau cum si-a dat seama medicul ca esti gravida ( la control manual)?Mult noroc!Fa un bhcg si vei stii sigur daca esti graviduta si o ecografie ca sa il si vezi.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

La trei luni ar trebui sa pozitivezi orice test!!!
Din pacate cred ca nu esti si trebuie sa-ti schimbi urgent doctorul.

Si sa faci un control cu ecografie, NEAPARAT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

tot un test de sange beta hcg este cel mai concludent, dupa cum ti-a spus si KOra!
dar chiar, la ecograf nu ai vazut nimic?

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

poti sa spui numele dr si cum a ajuns la acesta concluzie?

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Cornelia esti bine?
Chiar asa..Dr. ti-a facut echografie..sau cum ti-a pus diagnosticul de-sarcina??
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Autor: raac
Subiect: SARCINA SAU NU?
Trimis la: 05/09/2007 11:06:22

Primul medic care m-a consultat mi-a facut ecografie, dar a spus ca, probabil, sarcina e prea mica pentru ca nu vede clar(mucoasa este foarte densa si de asta nu e clar). Pentru ca imi era foarte rau in continuare, am fost la alt medic, care mi-a spus ca sunt insarcinata dupa controlul la mana. Mi-a dat tratament cu Duphaston si imi face ecografie dupa ce termin tratamentul. Dar testele de sarcina imi ies negative (3 teste)?

cornelia

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: KoraPop
Raspuns la: 05/09/2007 11:37:26
raac posteaza la subiectul pe care l-ai deschis data trecuta,nu deschide alte subiecte.Cand vrei sa scrii un raspuns dai click pe "raspunde la subiect" ,nu pe "subiect nou".O multime de fete ti-au scris la subiectul tau!Multa bafta!

Kora

CARPE DIEM!

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: andriushca
Raspuns la: 05/09/2007 11:45:36
in primul rand, nu prea am inteles daca menstruatia asteptata a mai venit sau nu si daca nu ti-a mai venit cat timp a trecut de cand o astepti. in functie de asta s-ar putea spune daca era cazul ca testele de sarcina sa se pozitiveze sau nu, poate e prea devreme. la fel si la eco, daca sarcina e prea mica, nu se vede.
pe de alta parte, nu stiu cum ar putea un dr. sa-si dea seama ca esti insarcinata la control cu mana, daca sarcina ar fi mica. daca e mai mare ar trebui sa se pozitiveze si testele si sa se vada si la eco.
in concluzie, avand in vedere ceea ce ai scris si putinele amanunte oferite, eu nu cred ca esti insarcinata, sincer.
in plus nu inteleg chestia cu mucoasa ingrosata din cauza careia nu s-ar vedea bb la eco. spui ca te simti rau, cum, ce simti, duphaston pt asta ti-a dat?
decat sa stai in incertitudinea asta, mai bine faci testul de sange Bhcg si afli sigur raspunsul. si schimba si dr.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna,
Daca menstruatia nu a venit de 3 luni eu cred ca e vorba de amenoree secundara, iar despre mucoasa ingrosata cred ca e vorba de endometru. El se ingroasa foarte tare atunci cand menstruatia lipseste 3 luni.
Daca era sarcina cred ca se pozitivau testele dupa atata timp.

Eu iti doresc multa sanatate si bineinteles un bebe.

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput