e adevarat?
Raspunsuri - Pagina 2
rlc_sandor spune:
marilena asa gandeam/gandesc si eu dar totusi voi vb cu un preot consider si sarcina mea o binecuvantare dar s faptul ca am ocazia sa increstinez un suflet de om,sa stii ca voi fi o nasa buna dar nici cu sotu nu ma plang,nu m-am asteptat la reacta lui in mom in care finu ne-a spus ca sotia naste n acele momente urmeaza sa vad vineri cum reactioneaza la primul eco la care asista
rlc_sandor spune:
eu sper sa am noroc nu prind per de sarbatori sau concediu de fapt tocmai s-a intors din concediu,am mare incredere in el fata de dr meu anterior (o fem)
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by rlc_sandor
marilena asa gandeam/gandesc si eu dar totusi voi vb cu un preot consider si sarcina mea o binecuvantare dar s faptul ca am ocazia sa increstinez un suflet de om,sa stii ca voi fi o nasa buna dar nici cu sotu nu ma plang,nu m-am asteptat la reacta lui in mom in care finu ne-a spus ca sotia naste n acele momente urmeaza sa vad vineri cum reactioneaza la primul eco la care asista
Draga mea, orice preot iti va spune ca poti boteza fara probleme!
Doar in perioada de 40 de zile de dupa nastere nu poti boteza, fara a ti se citi molitfa de dezlegare, nasterea insa, este o stare curata, poti lua parte la oricare dintre Sfintele Taine ale bisericii.
In alta ordine de idei, sotul tau cred ca este impresionat de ideea de nastere, deoarece abia asteapta sa devina tatic. Sa fiti sanatosi si fericiti, atat ca parinti cat si ca nasi!
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
onitza spune:
Am botezat pe sotul meu cand eram insarcinata in luna a 5-a parca..si preotul nu a spus ca nu e voie!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
iuliana_2007 spune:
Si eu stiu ca nu este nici o problema sa botezi.Stiu ca parca la inmormantari nu este bine sa mergi cand esti insarcinata.
Nu stiu dar parca sunt prea multe superstitii in lumea asta si refuz sa mai cred ceva.Prefer sa fac ce simt si ce imi dicteaza inima.Ma rog inainte si Dumnezeu ma ajuta.
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze