e adevarat?
sunt o viitoare mamica 15+,si urmeaza sa botez peste cateva saptamani o fetita;dar azi mi-a atras cineva atentia ca nu e bine/voie sa botezi daca esti insarcinata e adevarat?
imi doream de mult sa botez asa ca nu am stat pe ganduri(cand am acceptat nu eram insarcinata),dar acum sunt in dilema
Raspunsuri
ancasilv spune:
Sincer nu am auzit asa ceva. Eu am botezat doi baietei si tocmai aflasem ca sint insarcinata. Sa botezi e bine oricum, in orice imprejurare, asa ca nu vad de ce sarcina ar pune probleme din punctul asta de vedere. Daca afli mai multe amanunte (dar nu babisme, ci chestii reale), spune-mi si mie.
Succes si sa-ti traiasca finuta (parca, daca ma insel scuze)!!!
anca +34Bb Vladut...
szivarvany spune:
Si care ar fi motivul pt care nu ai putea boteza ???
Intreb si io, ca sunt curioasa si chiar as vrea sa stiu ce motive s-au mai gasit pt asa ceva ...
Sarcina usoara in continuare si sa-ti traiasca fina !
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
CristinaGoji spune:
Nu-i adevarat! Nu exista astfel de restrictii in Canoanele Bisericii Ortidoxe.
Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
rlc_sandor spune:
motivul cica ar fi ca trebuie sa zici de 3 ori 'ma lepad....',de abia astept sa vb cu un preot si sa imi zica ca e ok
si eu eram ferm convinsa ca e un lucru bun sa increstinezi un copil indiferent de starea civila etc(la mine nu e cazul),mersi pt raspunsuri
szivarvany spune:
Offff topic: am mers la Rotaru, dar fi`mea s-a grabit si am nascut cu Samuel. Doar lucruri bune pot spune despre ambii
Tu la cine mergi ?
rlc_sandor spune:
la rotaru sincer sunt mutumita desi am auzit si bune si rele(cazuri nefericite)dar fata de alte elite oradene jos palaria
szivarvany spune:
Nuuu, el venea, dar era in Grecia in concediu
Trebuia sa-l asteptam, dar fi`mea s-a grabit 10 zile, asa ca operatia a facut-o Samuel, el intrand in travaliu in toata regula
Marilena12 spune:
Lepadarea de diavol se face indiferent de starea persoanei, ti s-a facut si tie la botez. Poti boteza linistita, faptul ca esti insarcinata este o binecuvantare in plus, te va face o nasa mai buna!
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari