Cafea cu aroma de femei-2
Raspunsuri - Pagina 7
iuliana_2007 spune:
Deci am peste ideala Aida cam 11 kg.Dar nu vreau sa ajung la 57 ci la 60,asa este cel mai bine pt mine.Pana una alta sunt mama acum nu mai sunt domnisoara ca sa fiu ca un snur.Defapt nu mi-a placut niciodata sa fiu slaba moarta si cu niste forme,sa aiba sotul meu pe ce pune si el mana.
Ma apuc si de vaccum ca am auzit ca este bun.Voi stiti ceva de asa ceva?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Eu n-am slabit acum in ultima vreme dar dupa sarcina.
Ioana saru-mina ca ma sustii... inca sint in razbel cu mine si cu dovezile. Astazi nu mai ajung la analize. Dimineata trebuie... asa ca daca merg miine dimineata probabil ca miine la prinz aflu rezultatele.
Va tin la curent.
In schimb nu am simptone. Sau nu le mai vad eu... 
eu - Ina
iuliana_2007 spune:
Lasa Ina ca o sa fie bine pana la urma ai sa vezi
.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Maadi spune:
Buna fetele,
Multam pentru cafea. Chiar se impunea una, in prima zi de munca dupa o saptamana minunata la munte. Si mai este si asa urat.
Calinutz a inceput si el gradinita. Era asa de frumos aranjata azi dimineata, cu flori, multeeee baloane, jucarii, arata superb. Iar Calin era foarte mandru ca este in grupa mijlocie si nu mai este cel mai mic.
Oricum mai avem inca 2 saptamani de concediu la mare, incepand de saptamana viitoare.
Ina - Astept cu nerabdare vestea cea buna.
Va pup si sa aveti o saptamana asa cum va doriti.
ina78 spune:
Sper Iuliana.
Am trimis-o pe mama la laboratoare - e mai aproape - si la unul din ele era o coada... iar la altul dura citeva zile ptr. ca trimiteau probele la BUc.
Asa ca miine dimineata pina la 9.30 trebuie sa termin ca am ceva la job...
OFFF...
eu - Ina
aidaciolac spune:
iu! ca eu nici nu mai pot sa ma gandesc la ideala.
Pai daca ajung la 75 kg dau baieram mare ca se merita.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
aidaciolac spune:
ina , vai si eu de cate ori am zis ca sunt insarcinata si ce pofte aveam pe creier!
Poate la tine chiar este. Iti tinem pumnii!
Scuze! Am zis 75? Si 80 e bun.

nov2006
aidaciolac spune:
La noi este soare.
Destul de cald dar nu zapuseala.
Greu m-am obisnuit aici cu caldurile , avand in vedere ca in Constanta briza marii este tot timpul prezenta.
Mi-e dor de mare!

nov2006
ina78 spune:
Am trimis un colet cu briza catre tine Aida.
Maadi multumesc mult. Sper sa putem hefui din princina asta. DE o cofirmare am si eu nevoie.
eu - Ina
aidaciolac spune:
Au astept sa ajunga!
Emma zice deja ca este pentru ea.

nov2006