Cafea cu aroma de femei-2
Raspunsuri - Pagina 6
ina78 spune:
Stiu ca nalizele se recolteaza pina in 10. Iar eu ies din una intru in alta... inca n-am avut timp.
Abia miine ar fi fost ziua de CM. Daca nu ajung astazi miine dimineata ma prezint cu alt test.
Nu-mi mai trebuie nici cafea... azi am baut ceai.
eu - Ina
iuliana_2007 spune:
buna gagici,
Ina asteptam rezultatul cu sufletul la gura.
Pe mine m-a retinut puiutul meu sa nu dorm la ora aia ca altfel dormeam de duduiau peretii.Eh ce sa ii faci cand ai bebe mic:mananci pe apucate,te speli pe apucate,dormi pe apucate si in picioare daca este cazul
dar cine are un puiut ca al nostru,nimeni asa ca trebuie sa ne daruim trup si suflet micutei fiinte.
Ce zi nasoala!
Va doresc o zi frumoasa ca voi.
Si Aida draga mea eu m-am lecuit cu kg care trebuie sa le dau jos.Nu mai tin nici o dieta ca mi-am nenorocit organismul.Sotul meu nu a fost de acord cu asa ceva a zis ca ma place si asa cum sunt acum,arat bine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Promit ca sa nu ma pling in prima luna.
Bebitz sa fie.
In plus chiar daca stau noaptea ... la paza... vad ca am cu cine, nu ma plictisesc.
eu - Ina
aidaciolac spune:
iuliana m-am uitat pe pozele tale (a nu mai stiu cata oara) si arati f bine.
Si daca dau o tura pe la noul stil de viata vad ca nu ai prea mult peste ideal.
Chiar , cate kg ai acum?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
ina78 spune:
A-propos de greutate... de dimineata mi-e foame... cred ca inconstientul lucreaza, stie ca trebuie sa-mi fie pofte. Sau de nervi.
100 kg ma asteapta.
eu - Ina
aidaciolac spune:
Scuze , Scarsdale. Cate kg ai?
ina , eu am luat in sarcina 32 kg si foarte greu le-am dat jos , dar nu pe toate , iar la prima problema (majora de altfel) le-am pus imediat inapoi.
Incearca totusi sa nu pui prea mult pe tine.
Ti-o spune Stan Patitu
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
ina78 spune:
Pina la 3 luni pap tot ce trebuie, cit trebuie si fac toate tratamentele prescrise. Sa trec de 3 luni.
Dar stai sa fie confirmata ptr. inceput.
Eu sint pofticioasa si mincacioasa oricum... sa vad ce-o iesi.
eu - Ina
iuliana_2007 spune:
Eu am cum am 68 de kg si ca sa arat foarte bine trebuie sa am 57,58.Dar daca ajung la 60 e foarte bine pt ca la 57 de kg paream slabuta.Am 1,68 cm dar aveam masa musculara si din cauza asta paream mai slaba.Mai fac acasa miscare,pilates,tae bo cand pot si am timp.
Au inceput sa se mai intareasca muschii si sa se modeleze corpul putin si este mai bine.Am luat si eu 24 de kg in sarcina.In primele 5 luni nu am luat decat cat cantarea puiutul si lichidul amniotic in rest era decat burta de mine.Si dupa 5 luni cand am incept sa ma simt mai bine pt ca eu am Rh negativ iar ea pozitiv am dus sarcina foarte greu,si am luat in greutate vazand cu ochii.Dar o sa imi revin eu.
Nu mai tin nici o dieta si m-am procopsit cu gastrita.Am sa evit cartofii,painea alba,pastele,orezul,dulciurile si am sa mananc cat mai sanatos adica mai exact sa imi fac propria mea dieta.Si se modeleaza corpul garantat.Soacra mea asa face si la 50 de ani ai ei arata super bine,nici nu isi arata varsta deloc.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ioanaradu spune:
salut fetele!
hai ca am venit dupa mirosul de cafea ... da' cand mai schimbati ibricul lasati si voi ceva urme de zat, sa stie omul de unde sa va ia.
momentan am venit de la socrii, la mama. maine plecam la bucuresti ... deci o sa am si eu mai mult timp de cafeluta, mai tihnita cu voi.
ina prima data m-am uitat sa vad daca ti-ai schimbat semnatura si ti-ai pus
. sa inteleg ca azi afli??? intru si mai tarziu sa vad ce zic analizele.
vazui ca ati achizitionat care aspirator, care gatitor cu aburi ... mi-am luat si eu ... blender vertical. deci ina ... baga la cap ... de-asta trebuie sa-ti iei, sa ai cu ce-i blendui lu' bebe mancaricile ... pe la 4 luni.
kg in sarcina ... eu am luat 32
. inca mai am ... dar faza mai nashpa e ca parca mi s-a mai marit/latit bazinul si oricum eram eu cam ciolanoasa ca sunt inalta ... da' vad eu cum ma fac fotomodel. poate dupa ce mai scap de stres si griji si m-oi aseza si eu la casa mea sa ma apuc de sport mai serios.
hai ca va pup acum ... ma duc pe-afara si revin sa vad c e-a facut ina cu rezultatele!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei