FIV 131
Raspunsuri - Pagina 12
KoraPop spune:
luck fa analizele maine sau poimaine in asa fel incat sa le ai pana joi cand mergi la prima ecografie.LH va creste si el pe parcursul stimularii,e important sa fie cat mai mic la inceputul stimularii ( adica sambata ,in zi 2 cand ai dat startul).Tu daca faci stimulare cu menogon acesta contine LH si FSH, gonalul si puregonul contin FSH .Ce valori aveai sambata in zi 2 la analizele hormonale?Ti-ai facut FSH,LH,estradiol si progesteron?Estradiolul va creste treptat pe parcursul stimularii,la sfarsit cand vei face analiza estradiolului valoarea care iti va iesi o vei imparti la 300 si astfel vei stii cati foliculi maturi ai,Daca nu am fost destul de explicita mai intreaba-ma.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
miki01 spune:
Salutare dragele mele!
Din pacate nu am reusit sa intru decat ff putin zilele astea si sa "recuperez" tot ce ati scris.
Ana_p, imi pare rau, draga mea! Capul sus si DD te va intari sa mergi mai departe catre visul tau.
Cristal1995 , cred ca la mine te-ai referit cand ai intrebat de tratamentul FIV cu dr. Dracea. Pe scurt, a fost cam asa: Diphereline din Z21 (cam 23 fiole) + Gonal F 75 - 10 fiole. Rezultatul prin ICSI (dr. Cocei) 7 embrionasi scumpi. Prima data am pus 2, dar nu au vrut sa stea prea mult cu mami a lor si acum mai avem 5 concelati. Speram sa reziste cat mai multi pt ET-ul planificat in octombrie (speram sa-l facem in oct daca totul este ok cu sotul meu).
Korapop, multumesc pentru indicatii cu privire la progesteron. Crezi ca 10 fiole de 50 mg imi ajung? Tu faci intre ET si test? Nu ar trebui si dupa test (daca totul este ok si apar cele II??).
Va pup,
Miki
felicia_ spune:
Ana, 

N-am cuvinte...
Fetelor, poze de la intalnirea de toamna (care a fost super ca de obicei, cu fete frumoase, mai mult sau mai putin optimiste, mancarica buuuna, gazda frumoasa si ambila... mai vreti?
) vedeti aici
poze
lauravoinicu spune:
Fetele ma primiti si pe mine in gasca voastra ? Desi citesc acest subiect in mod constant inca de la primele capitole , am scris foarte rar crezand ca eu nu voi ajunge pana aici , dar iata ca dupa vreo 4 ani de infertilitate ma alatur voua .
Eu voi face fiv cu dr. Tutunaru + dr. Matei in sept-octombrie , momentan sunt la capitolul analize.
Ana , imi pare rau , dar totusi ma bucur ca esti optimista , iti urez multa bafta in continuare
Felicia , tot maestra de ceremonii? Abia astept sa ne revedem. Vad ca azi ai dat startul fiv-ului , multa bafta !
DORIS_71 spune:
ANA imi pare sincer rau 
ANAIST, LACHI felicitari ptr. comorile voastre 

asa ca ptr. toti.
FELICIA mersi ptr. poze, sunt super si ce mancaruri delicioase
.........
.
cellu spune:
Fetelor, la intalneala a fost foarte placut, m-am simtit bine desi nu am ajuns prea devreme. Tare bine imi pare ca am cunoscut cateva dintre fetele curajoase de pe forum..
Vorba Feliciei, gazda buna si frumoasa, Sherita voioasa tare, atmosfera familiara, fetele ciripeau d'ale FIV-ului...
P.S. trag nadejde ca arat ceva mai bine in realitate si poza e putin nereusita.![]()
Cellu
20+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
cellu spune:
LAURA, bine ai venit, dar sedere scurta! Urare traditionala. 
Cellu
20+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
luck spune:
fetelor
de la intalneala sunteti minunate si mi-ati facut o pofta de pizza si salate...
pupici tuturor
flori76 spune:
Ana,imi pare tare rau...Iti inteleg durerea,pentru ca nu de mult am trecut si eu prin astfel de momente
Ma bucur insa sa te "vad" optimista...Sigur o sa fim si noi mamici intr-o zi,prea mult ne dorim....
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
KoraPop spune:
'Neata fetelor!
miki01 eu la primul FIV am facut cate 50 mg de prog. inj. din doua in doua zile incepand cu ziua punctiei ( in ziua punctie am facut 100 mg ),acum la al doilea FIV voi face cate 100 mg/zi.Ai vb cu dr. despre asta?Dansul cum a zis ca vei face?Daca vezi II se va da tratament pt sustinere a sarcinii ( de ex. dr. meu da tratament de sustinere cu pregnyl 1 fiola la 4 zile)
Laura Voinicu bine ai venit printre noi!Te-am trecut pe listuta si ti-am trimis si un PM.Doamne ajuta ca FIV1 sa fie norocos pt tine.Cand ai timp scrie-mi te rog schema ta de tratament.Multumesc.
Frumoase pozele de la intalneala si ce de mancarica bunaaaa!!!!
Kora
CARPE DIEM!