FIV 131

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Anaist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

LACHI, iti urez sa treci repede de perioada grea de la inceput.
Sa va traiasca printesele!
LORE, parerea mea e sa urmati un tratament pt ureaplasma, chiar daca este <10000. Mie mi-a facut destul rau chiar asa fiind (<10000).
toate fivoasele

Cellu 20+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Aniast, FELICITARI draga mea !!! Cred ca esti in culmea fericirii cu asa un flacau mandru si care nici nu te-a chinuit prea tare pe deasupra, nici in burtica, nici cand a venit pe lume ! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el toata viata mamico !

Hai ca daca faci un mic efort vii cu bb-le mic la intalnire ! Si poate le iei si pe Betty 78 si Lachi, ca pana acum am avut doar gravidute, nu si mamici cu bb-i.

Lachi, ce ma bucur sa te vad !! Lasa ca o sa treaca si momentele grele incet incet, de fapt ce a fost mai greu a trecut. Nici nu o sa-ti dai seama cand vor creste fetele si atunci sa vezi ce mandra vei fi de ele ! Cu siguranta toate clipele grele iti vor fi rasplatite pe deplin ! Te pup

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Ana_p imi pare tare rau. Inteleg perfect ce simti si sunt alaturi de tine. Nu-ti pierde insa speranta. Data viitoare va fi bine...

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Anaist FELICITARI!!!!!!!!!!!
Sa-ti traisca flacaul si sa creasca mare si sanatos iar voi sa va bucurati toata viata de el!!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Aniast felicitari iubitoooooooo!!!! Sa-ti traisca printul !!
Ana orice ti-as spune acum n-are importanta! cuvintele sunt doar cuvinte.... Dar trebuie sa-ti continui lupta!
Lachi tu vrei ?? ce-i cu moralul asta! O sa treaca toate cu bine si-o sa te bucuri de Printesele tale!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kora
da,sambata dimineata(a 2a zi a CM)mi-am facut analizele iar seara am inceput stimularea.Joi merg la prima eco sa vad dc am produs suficienti foliculi sau patesc ca data trecuta.Doamne ce amotii mari am.
Deci as putea sa fac maine analizele sau sa stau pana miercuri dimineata?LH ar trebui sa scada acum si estradiolul sa creasca?
Nu nu pot sa primesc rezultatul in aceeasi zi nici cu taxa de urgenta!
pussy
mutumesc de incurajari,25+ Doamne ce repede trece timpul
ana
sunt alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Aniast FELICITARI pt printul tau voinic si mancacios!Multa sanatate sa aveti si o viata plina de bucurii!

Lachi draga nu te plange ,esti o norocoasa tu cu doua fete dintr-o lovitura,tare as vrea sa fiu si eu franta de oboseala din cauza a doi sau macar a unuia!Sa creasca mari si frumoase si sa le povestesti candva cum ai primit tu marea veste despre ele la un pahar de bere si o tigara ,ca tot nu pot sa uit!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

ANA P,cuvintele sunt de prisos,dar imi pare tare rau ca nu a fost sa fie,dar sigur va fii,sa nu te dai batuta,capul sus si incearca din nou,mai ales daca sunt posibilitati,la fel si pt celelalte fete care nu au reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kora ma ajuti si pe mine cu un raspuns la mailul precedent?
pupici

Mergi la inceput