cafea cu aroma de femei!
Raspunsuri - Pagina 29
wonderful spune:
Mei,se cunoaste ca v-am lasat putin singure,ca s-a ales prafu' si pulberea de orasu' vostru natal.
Aida,daca te gandesti profund,ai sa vezi ca si tu esti din Bc,mai ales ca aici suporterii nu se bat ca turbatii.![]()
![]()
Aia va fac de kk,zau asa.
A_Iulia spune:
Ina, o sa-ti zicem Obsi ![]()
Ferita Sfantul sa nu-ti mai faci si maine un test si sa ne spui ce-a iesit.
Wonderful, pai sigur aia rosie esti, ca are gura cea mai frumoasa.
Vezi ce frumos canta "OO", asa, rotund.
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Mei,se cunoaste ca v-am lasat putin singure,ca s-a ales prafu' si pulberea de orasu' vostru natal.
Aida,daca te gandesti profund,ai sa vezi ca si tu esti din Bc,mai ales ca aici suporterii nu se bat ca turbatii.Aia va fac de kk,zau asa.
Aida sigur sigur e din Bacau si ea.
Ce vrei sa spui Wendy cu praful si pulberea? Pai nu ti-a adus tie Wondefulul ustensile pentru curatenie? Ce, mie mi-a dat cineva ceva? Vrei sa sterg prafu' cu bunatate de unghii lungi?
Adina +
Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Ina, o sa-ti zicem Obsi
Ferita Sfantul sa nu-ti mai faci si maine un test si sa ne spui ce-a iesit.
Wonderful, pai sigur aia rosie esti, ca are gura cea mai frumoasa.Vezi ce frumos canta "OO", asa, rotund.
Adina +Olivia 04.03.2004
Forma gurii de la centura mi se trage.Bine ca mi-ai zis,sa ma controlez cand incepe scoala.Asa e mai bine?
Mi-a adus un kk.Sa si le bage undeva,unde se pune,mai nou,tel. la-ncarcat.Iti pup ochii pt. postare Bc,desi inca n-am citit ce minuni ai scris.Dar ca mai conteaza?
wonderful spune:
Fetele,lasati acelasi titlu si-i puneti nr.Vreti?
Adin,ti-ai verificat contorul?Cum nu ti-a adus nimeni nimic?Nu ai primit bunatate de factura,sta-le-ar in gat!Poate ai in casa vreo sucursala de-a lu'Koslodui.
A_Iulia spune:
De la centura sau de la curea?![]()
Apropo de asta, azi am mai trecut printr-un episod de depresie. Singura mea pereche de pantaloni mov (ca movul e la moda toamna asta) ma STRANG. Pai sa nu ma sinucid? ![]()
Adina +
Olivia 04.03.2004
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Fetele,lasati acelasi titlu si-i puneti nr.Vreti?
Adin,ti-ai verificat contorul?
cum naiba sa mi-l verific acum duminica.
Ma duc maine dimineata si fac contestatie, ca la bac. Sa vedem ce raspund providerii.

Adina +
Olivia 04.03.2004
aidaciolac spune:
Si tu acum ma dai de gol ca sunt din Bacau.
Am pus si eu la deruta Giroc si tu ma arati cu degetu!![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
A_Iulia spune:
Pai Aida, Timisoara nu-i o suburbie a Bacaului?
Asa si Bucurestiul. 
Adina +
Olivia 04.03.2004
aidaciolac spune:
Ina , tin minte ca in tineretile mele asa am dus pt. un test de sarcina.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006