proba medicala pentru scoala de soferi

proba medicala pentru scoala de soferi | Autor: geegee

Link direct la acest mesaj

am si eu o mica intrebare:D..daca este cineva ce a facut scoala de soferi(femeie)..in ce consta proba medicala pentru a fi considerata apta pentru scoala de soferi?:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Trebuie o adeverinta de la medicul de familie,in care se spune ca esti apt pentru scoala de soferi,este tip,si pe spatele cereii de inscriere la scoala,tot tipizata(ti-o da de la scoala)este o rubrica "MEDIC DE FAMILIE" trebuie sa semneze si sa puna parafa..

Azi mi-am depus actele si m-au programat pentru Vinerea viitoare sa dau examen,asa ca am date foarte proaspete.

Bafta

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

iti tb vize de la specialitatile trecute pe fisa: orl, oftalmologie, GINECOLOGIE, cardiologie samd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pe mine m-au trimis de la scoala (unde m-am inscris) la un cabinet medical unde am facut analize de sange si control ofta, cand am luat fisa erau mai multe specialitati acolo, nu le retin exact. Pe la medicul de familie n-am trecut deloc. Tot de la scoala m-au trimis unde sa-mi fac psihologicul. Si nu m-au primit la inscriere fara analize si avizul psihologic. Cel mai bine intreaba la scoala unde vei face sa te indrume ei.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput