Semne ale infidelitatii
Raspunsuri - Pagina 9
canne-marie spune:
quote:
Originally posted by Elle_seb
Da' de ce tre' sa stai nu-shtiu-cum in genunchi ca sa-l miroshi? Nu-i mai simplu sa-i bagi direct mana-n budigai, asa, de bine-ai venit? Stiti voi, asa cum mai facem din cand in cand, in trecere...
Nu-i mai simplu sa-i bagi direct mana-n budigai
BAI ASTA E CAE MAI TARE FAZAAAAAAAAAAAAAAAAA
annes
wonderful spune:
quote:
Originally posted by canne-mariequote:
Originally posted by Miramarquote:
Originally posted by wonderful
Deci totu' sta in simtul olfactiv,noi le mirosim 'oale',ei ne miros degetele?!Apropo,ca cum miros niste oua si neste degete care au inselat?Mi-e frica de raspuns dar risc.
Morala:sa aveti mereu asupra voastra Rinofug.
Asta vroiam si eu sa intreb da' mi-ai luat-o inainte...cum ar trebui sa miroasa "inselaciunea" ?
Pai, cred ca a CLOR ! ! !
annes
S-o crezi tu,ar fi bine.Eu cred ca put a pucioasa ca i-a impins la pacate.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Elle_sebquote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Elle_seb
Da' de ce tre' sa stai nu-shtiu-cum in genunchi ca sa-l miroshi? Nu-i mai simplu sa-i bagi direct mana-n budigai, asa, de bine-ai venit?
Si cu ocazia asta ii "cantaresti" si oole sa vezi daca mergi sa pregatesti ligheanul.
Miha si RobertCand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Am auzit ca daca plutesc la suprafata e de rau
Elle_seb
Cum tre' sa fie apa?Ca de izvor sau fiarta?ca sa stiu cu ce temperatura sa-l astept cand vine de la servici.
Elle_seb spune:
quote:
Cum tre' sa fie apa?Ca de izvor sau fiarta?ca sa stiu cu ce temperatura sa-l astept cand vine de la servici.
Eu zic ca totusi cele mai bune sunt baile alternative: calde - reci.
Da' ce faci, wonderful, bagashi deja mana-n budigai si descoperii nefacuta?
Elle_seb
wonderful spune:
quote:
Eu zic ca totusi cele mai bune sunt baile alternative: calde - reci.
Da' ce faci, wonderful, bagashi deja mana-n budigai si descoperii nefacuta?
Elle_seb
Bagatu' mainii e ultima alternativa.Mai intai vreau sa-i fac o baitza ca sa stiu daca i-o las la locu' ei sau i-o smulg ca pe un trofeu.
Elle_seb spune:
quote:
Bagatu' mainii e ultima alternativa.Mai intai vreau sa-i fac o baitza ca sa stiu daca i-o las la locu' ei sau i-o smulg ca pe un trofeu.
Asa ii spusesem si eu ex-ului. Sa-l puna draku' si sa aflu ceva, ca i-o tai si i-o dau la ratze.
Si de atunci nu mai dormea noaptea decat pe burta.
Elle_seb
wonderful spune:
quote:
Asa ii spusesem si eu ex-ului. Sa-l puna draku' si sa aflu ceva, ca i-o tai si i-o dau la ratze.
Si de atunci nu mai dormea noaptea decat pe burta.
Elle_seb
Eu i-am zis ca -io pun la cap,pe noptiera,intr-un borcan cu formol ca sa vada ce scump a platit si sa se intrebe:"Oare a meritat?"Oare ne inchid daca ii usuram de cateva grame pe inselaciosii nostri?
szivarvany spune:
Nu ne inchid daca aplicam ca metode de detectare toate actiunile insirate pe acest topic
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
Guestus spune:
hai mai wonderful..citeva grame doar? chiar asa?
poate spui acum ca ai scris gresit ..in loc de "borcanasul cu formol" trebuia scris butoiul de varza
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Guestus
hai mai wonderful..citeva grame doar? chiar asa?
poate spui acum ca ai scris gresit ..in loc de "borcanasul cu formol" trebuia scris butoiul de varza
Ei,hai fie,rectific:cateva kile intr-un borcanoi'.E mai bine asa?De fapt nu stiu de ce te legi de cantitateca doar voi,barbatii ati spus ca marimea nu conteaza.Ia intrebati si fomeili.