Semne ale infidelitatii
Raspunsuri - Pagina 10
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by Guestus
hai mai wonderful..citeva grame doar? chiar asa?
poate spui acum ca ai scris gresit ..in loc de "borcanasul cu formol" trebuia scris butoiul de varza
Ei,hai fie,rectific:cateva kile intr-un borcanoi'.E mai bine asa?De fapt nu stiu de ce te legi de cantitateca doar voi,barbatii ati spus ca marimea nu conteaza.Ia intrebati si fomeili.
Asa se zice, ca cica nu conteaza Da' eu zic totusi ca nu o femeie a scos maxima asta.
Elle_seb
babyblue spune:
quote:
wonderful...pun pariu ca multe fete au zis "vai saraca..citeva grame doar"
io cred ca singurul care s-a vaitat de ceva a fost cineva, stim noi cine, care s-au uitat prin budigaii..personali!:)))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
babyblue spune:
oricum, eu doar ce am aflat super metoda de depistat...nu asta cu mirosul si oulele..astea=s de gradinita. incerte....cu rezultate posibile fals negativ, fals pozitiv....neahhh
hhihihii
_
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
wonderful spune:
quote:
Originally posted by babyblue
oricum, eu doar ce am aflat super metoda de depistat...nu asta cu mirosul si oulele..astea=s de gradinita. incerte....cu rezultate posibile fals negativ, fals pozitiv....neahhh
hhihihii
_
Daca tot ai aflat-o zi-ne-o si noua.Scoate-ne la lumina.
wonderful spune:
quote:
Io cred ca au gandit:"Zi-ne ceva nou,ca de astea suntem satule." Iar barbatii:"Deci nu-i cazu' sa-mi mai fac probleme,inseamna ca toti suntem la fel.Numa' gura-i de noi."
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Io cred ca au gandit:"Zi-ne ceva nou,ca de astea suntem satule." Iar barbatii:"Deci nu-i cazu' sa-mi mai fac probleme,inseamna ca toti suntem la fel.Numa' gura-i de noi."
Bineinteles, vorbim in general, asa...
Elle_seb
szivarvany spune:
Era o vorba ... de scurta poate fi oricat de lunga, dar de groasa sa nu fie prea subtire
Daria & GIULIA_(2004_08_16)