PCOS (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GABRIELUTA spune:

quote:
Originally posted by dara_d

Fetelor ieri am fost la medic cu tot dosarul de analize si m-am lamurit mi-a spus clar ca nu am sindromul ovarelor polichitice.Mi-a dat in continuare tratament de stimulare cu ova mit inca o luna .
Dar a gasit la sot cand a citit spermocultura o infectie si i-a dat tratament cu antibiotic si a spus dupa ultima spermograma care a spus ca este buna sa mai ia o luna undestor,ca sa se imbunatatesca mobilitatea desi acum o are 55%.Testoteronul l-a facut si este in limite normale.
Va multumesc tuturor de explicatii si pentru sustinerea morala.
O sa mai intru sa va citesc .
Pupici

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

darama bucur sa citesc ca nu ai PCOS.Bravo!
Bafta multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by dara_d

Fetelor ieri am fost la medic cu tot dosarul de analize si m-am lamurit mi-a spus clar ca nu am sindromul ovarelor polichitice.Mi-a dat in continuare tratament de stimulare cu ova mit inca o luna .
Dar a gasit la sot cand a citit spermocultura o infectie si i-a dat tratament cu antibiotic si a spus dupa ultima spermograma care a spus ca este buna sa mai ia o luna undestor,ca sa se imbunatatesca mobilitatea desi acum o are 55%.Testoteronul l-a facut si este in limite normale.
Va multumesc tuturor de explicatii si pentru sustinerea morala.
O sa mai intru sa va citesc .
Pupici

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

dara_d,

Ma bucur din suflet pentru tine. Este o veste exceptionala caci PCOS-ul datorita problemelor de resistenta celulara la insulina este asociata in timp nu numai cu infertilitatea dar si cu cardiopatii, dislipidemii etc.

Mergi la inceput

Gabrieluta

Mergi la inceput

Fetelor s-au mai completat 20 de pagini pline de informatii, experiente de viata, framantari si raspunsuri. S-a pus mult, mult suflet aici.

Va invit cu drag sa continuam odisea noastra in cadrul capitolului 3

Mergi la inceput