* Aspirante optimiste > 20 Ani (149) *
Raspunsuri - Pagina 29
kitzy spune:
Baby intr-adevar am 2 teste pozitive, a doua liniutza putin mai stearsa decat linia de control, dar ma ingrijoareaza oarecum petele astea bejulii, poate e problema ca am ramas prea repede insarcinata, la prima sarcina dupa 3 sapt de intarziere, am avut o zi pete maro inchis si a doua zi mi-a venit ciclul cu dureri mari si tot tacamul si atunci am pierdut sarcina cu tot cu duphaston. Acum nu mai stiu ce sa cred, nu ma gandesc foarte mult la asta, asptept sa vad ce se intampla.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by vrmoana
Baby
V-am tot auzit vorbind de dureri ale ovarelor. Nici eu nu stiu de dupa ce am ovulat ma tot doare in partea stanga (cu stangul am ovulat).
Dordia am vazut filmuletul. Doamne ce copil frumos si dolofan ai. Sa creasca mare si sanatos.E asa dulce.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
Merci mult!!! Acuma e ditamai baiatul de 1 an si 9 luni!!!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Dordia felicitari ptr sarcina
anca30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
Ms mult de tot...again!!! Sper de tata asta sa fie de 40 saptamani.... ca data trecuta...eram bucuroase amandoua...dar nu a fost sa fie.
Acuma...e ok. Sper.
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Baby intr-adevar am 2 teste pozitive, a doua liniutza putin mai stearsa decat linia de control, dar ma ingrijoareaza oarecum petele astea bejulii, poate e problema ca am ramas prea repede insarcinata, la prima sarcina dupa 3 sapt de intarziere, am avut o zi pete maro inchis si a doua zi mi-a venit ciclul cu dureri mari si tot tacamul si atunci am pierdut sarcina cu tot cu duphaston. Acum nu mai stiu ce sa cred, nu ma gandesc foarte mult la asta, asptept sa vad ce se intampla.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
idem am patit si eu cu tot cu duphaston si utrogestan....offf...sper de data asta sa fie ok
Diana
5+ mamica de
kitzy spune:
Dordia si eu am sperat k data asta sa fie ok, nu stiu ce-i cu petele asta, ma indoiesc ca o fi de la implantare. Cred ca iasa o sa se duca pe rapa sarcina mea. It's just my luck!!!
maryb spune:
bai fetelor si eu m-am umplut de cosuri 

si parca nu-mi mai trec....pe deasupra mi se pare ca simt mirosuri de mancare....sunt dusa rau...
http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png
maryb spune:
baaaaaaaiiiiiiiiiiii........da' ati disparut toate ??? 

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png