* Aspirante optimiste > 20 Ani (149) *
Raspunsuri - Pagina 28
kitzy spune:

Mi-am luat azi concediu medical ca nu sunt apele mele....de ieri am niste pete bejulii care contiunua si azi, nu mai stiu ce sa cred, ma asteptam sa-mi vina uratii, burtica nu ma doare, doar sanii si sunt intr-o stare de apatie totala!!!!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
claudinna spune:
buan fetelor!
ma inscriu si eu in clubul celor cu senzatii tari pe la ovare...nici nu stiu ce sa cred, ca de cateva zile imi tot zornaie ceva prin burtika...ma do si oasele bazinului...ametzita nu-s...alte ale n-am...sper sa nu fi racit, ca dupa ce ca ma doftoricesc atata....dar am fost la scaldat la bai termale si...poate o fi de acolo
a, sunt cam la 10 zile dupa ovu...
Pisik06 spune:
si eu am dureri, pe mine m-ati uitat, ma tot plang pe aici...
si am o stare de ameteala...dar nu imi fac iluzii, oricum, sunt abia z25 si la cat de aiurea a fost IA, nu am nici o speranta
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by esaria
rontzy, da, stau in titan,dar s-ar putea sa trebuiasca sa iau eu lecitina.
dordia2000, imi facusem doua teste de sarcina la 24 respectiv 26 zile, si era de abia vizibil, dar se vedea ca avazut si mama si sotul, dupa care am avut si greturi si nu puteam manca nimic,...si fix la 28de zile a venit....nenorocita de menstruatie!
http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png
offf...imi pare rau. Eu la pierderea trecuta...am patit asemanator. la 3 zile de intarziere mi-am facut un test cu a doua linie vag pozitiva. Apoi la 3-4 zile altul..."sure check" tot vaga a 2 a linie...iar dupa inca 2 zile..."clear blue" tot a doua vaga. la 3 saptamani de intarziere...a inceput hemoragia...dar...la mine a fost bb dar...am avut un avort spontan. Facusem deja tratament cu duphaston si utrogestan...dar...nu a fost sa fie.
Acuma in schimb....ma simt altfel si zic eu ca va fi ok...sa dea Dumnezeu la toate!!!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
vrmoana spune:
Claudinna join us. Ma da ce o fi cu durerile astea de ne-au apucat pe toate?
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
vrmoana spune:
Pisik de ce ai repetat mesajul? N-ai vazut ca faci deja parte din club?![]()
Anca
. Dar nu ma simt deloc
. Eu merg si pe intuitie. Pentru ca la mine chiar functioneaza chestia asta.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
baby_r7 spune:
pisik ce tot spui acolo?
nu a uitat nimeni de tine.................

eu deja te-am inscris in clubul deschis de oana.............la ametite.........![]()
![]()
![]()
![]()
ROXANA