Racusori, la apel! (28)
Raspunsuri - Pagina 15
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by SEASOUL
Iti spun RamonaD daca si tu imi spui ceva despre tine
Pai.....cv-ul meu este cam asa....am 25 de ani,casatorita de curand(iulie 21)numai cununie civila,dar din pacate sotul din dotare a trebuit sa plece pentru un an in Korea si momentan nu suntem impreunasi asa dor imi este de el.....fericiti si frumusei amandou\i
,ma mai enerveaza el cateodata dar...imi trece,sunt din Bucuresti,studenta in anul 4 si de curand membra DC
.
Multumesc de primire.
Acum este randul tau
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?
Te-am linistit,hmmm?Hai ca tia-m zis si eu cate ceva!Si bine c-ai venit printre noi,c-o sa-ti mai alinam dorul de sot!
Ramona.mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
mikiriki spune:
Mire imi permit sa refuz icetea-ul tau. Am chef de-o cafea sau cappuccino ( dau cu banuŽ
). Mai doreste cineva cafea sau cappuccino?
Miki
SEASOUL spune:
da Ramona,m-am linistit,dar tu??Cu ocazia asta ne-am facut un cv fiecare ,ca sa ne cunoastem mai bine.Mikiriki,si eu as vrea o cafea,mai ales ca ma asteapta o noapte luuunga,si se presupune ca ar trebui sa invat 
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Ramona daaaaaaaa, invata-ma sa fac zacusca. Pupici
Miki
ok.
Se pun la copt 2 kg de vinete.Apoi se curata si se toaca marunt.Intr-o cratita se pun 100 ml de ulei;cand s-ancins se pun 3 cepe medii si un kg ardei grasi taiati marunt la calitsi se lasa l foc potrivit.Cand se rumenesc se pun vinetele,foi de dafin si piper ,un kg rosii coapte si se da la cuptor sa scada.Eu o gust si uneori ii mai pun o lingura de zahar.
Te
si spor la treaba!Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by SEASOULda Ramona,m-am linistit,dar tu??Cu ocazia asta ne-am facut un cv fiecare ,ca sa ne cunoastem mai bine.Mikiriki,si eu as vrea o cafea,mai ales ca ma asteapta o noapte luuunga,si se presupune ca ar trebui sa invat
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?
Poftim
. Spor la invatatMiki
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by RamonaDquote:
Originally posted by mikiriki
Ramona daaaaaaaa, invata-ma sa fac zacusca. Pupici
Miki
ok.
Se pun la copt 2 kg de vinete.Apoi se curata si se toaca marunt.Intr-o cratita se pun 100 ml de ulei;cand s-ancins se pun 3 cepe medii si un kg ardei grasi taiati marunt la calitsi se lasa l foc potrivit.Cand se rumenesc se pun vinetele,foi de dafin si piper ,un kg rosii coapte si se da la cuptor sa scada.Eu o gust si uneori ii mai pun o lingura de zahar.
Tesi spor la treaba!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
Am salvat reteta. Multumesc mult. Saptamana viitoare o execut

Miki
RamonaD spune:
[quote]Originally posted by mikiriki
Ramona eu nu stiu care sunt pozale tale
.
Le-am descoperit azi pe pagina 6 a acestiu topic,uita-te unde a postat Mirela,ca scrie la un moment dat:aici.Imi pare rau,dar nu stiu sa-mi fac album;am incercat de cateva ori sa-l activez,dar n-am reusit...
Ramona,mamica lui cosmin-Alexandru
mikiriki spune:
Ramona eu am vazut pozele. Annes nu stia care sunt pozele tale.
Mirela ce-ai shoppingarit azi?
Miki
RamonaD spune:
Mirela,eu chiar vreau un ceai!!Mi-e un frig...
Pup toate fetele si sa aveti grija de voi,da?
Era sa uit!Cristina,Iulia,Mirela,Annes,Missy,Seasoul,Vicki,Tonsis,Mir3lly...
,intru maine dup-amiaza si mai vorbim!Pa!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
SEASOUL spune:
quote:
Originally posted by mikirikiquote:
Originally posted by SEASOULda Ramona,m-am linistit,dar tu??Cu ocazia asta ne-am facut un cv fiecare ,ca sa ne cunoastem mai bine.Mikiriki,si eu as vrea o cafea,mai ales ca ma asteapta o noapte luuunga,si se presupune ca ar trebui sa invat
Poftim. Spor la invatat
Miki
Sar'mana Miki,poftim si tie una
cum o preferi cu zahar,lapte,mai tare??Eeee,mai am pana ma apuc de invatat,ma uit la stiri,dupa este si meciul(chiar,ceva pronosticuri??este amical,dar totusi sper sa batem,pentru moralul nostru) si abia dupa invatat.Poate mai gasesc cate ceva de facut prin casa(asta ca sa trag de timp,desi stiu ca trebuie sa invat
)Ramona,salvez si eu reteta!
Miki,ai terminat curatenia?Daca da,si mai ai chef,treci si pe la mine ca si eu trebuie sa fac(promit sa te servesc cu
si
)
si asa dor imi este de el.....fericiti si frumusei amandou\i
.