Racusori, la apel! (28)
Raspunsuri - Pagina 14
preda_vicky spune:
Mey, daca ati inceput cu prezentari de-astea (Mire, ai fost tare cu "alcoolici anonimi, rad si acum
), sa zic si eu?
Vicky - 40 anisori proaspat impliniti in vara, Rac, maritata cu un Rac
, 1.74 m si 60 kg, ochi verzi, par blond-aluna spicat cu alb (tb musai sa ma vopsesc iar
). 2 baieti in dotare, unul de 18 ani (Peste) si celalalt de aproape 7 ani (Sagetator). Pasiuni: DC
.
Si nu in ultimul rand - antialcoolica! Dar amatoare de
.
Cam asta ar fi![]()
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
ce mortale sunteti cu prezentarile.
ma simt si eu:
ioana, 29 ani, rac, married cu fecioara, mami de Alexia - balanta, 5 ani, in asteptare de Maia - fecioara, in prezent in concediu prenatal (teoretic, ca practic nu ma lasa clientii)
anti-alcool, anti-cafea, anti-tigari
pro-apa plata (cu sau fara lamaie)
lista de pro e lunga, ma opresc aici.
37+ si Alexia (07.10.2002) www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
canne-marie spune:
Beyyyyyyyyyyy ma-ti inebunit cu "alcoolici-anonimi"

Mirela ca sa-ti raspund la intrebarea ta.
Intru in concediu pe 26 si ma reintorc la servici tocmai pe 15 octombrie.Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deabea astept.Chiar ma intreaba fetele cat stau in concediu si zic uauuuuuuuuuuuuu
.
Azi am ascultat o melodie ,de mi-au dat lacrimile la servici,bine ca eram singura.Nu stiu de ce dar decate ori ascult cate-o melodie, ma apuca planul.
Fetele imi plac descrierile voastre.
Va 

.
PS: Ne vedem maine.Azi o tai mai devreme de la servici,pt.ca trebuie sa ma duc sa-mi fac certificatele prenuptiale si am ceva de alergat.
annes
SEASOUL spune:
Multumesc Mikiriki,la fel va doresc si voua casa de piatra.
Bianca1 bun venit printre noi,si eu sunt noua pe aici,numai cateva zile insa fetele sunt dragute si ne ajuta sa ne acomodam repede
Si daca tot am inceput cu prezentarile,Bianca spune ceva si despre tine(ca la alcoolici anonimi
)
preda_vicky sa-ti traiasca baietii,asemenea si tie Missy si nastere usoara,felicitari si prietenei tale,si restul fetelor cu micuti in dotare,eu deocamdata nu am bebe,poate la anul,insa astept cu mare nerabdare.Sunt saten-roscata, am 1.76 si 60 de kg,nefumatoare,dar beau cafea cam muuulta,rautacioasa (cam mereu
)
Cristina_26 imi permiti sa arunc si eu un ochi pe la pozele tale???
july_g si tie sa iti traiasca micuta
Pe mine asa m-a apucat dorul de sot,offf,deja numar zilele(desi mai am 3 luni)pana il vad parca este o eternitate.Nici nu am apucat sa ne bucuram de faptul ca suntem casatoriti ca a si trebuit sa plece(dar avem toata viata in fata..)Sotul este extrem de calm(o calmitate care pe mine ma scoate din sarite cateodata
)
si o zi minunata
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by SEASOUL
Sotul este extrem de calm(o calmitate care pe mine ma scoate din sarite cateodata)
si o zi minunata
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?
Te cred ca ti-e dor de sotzul tau, dar 3 luni trec foarte repede. Foarte bine ai spus ca aveti toata viata inainte
Ne pui poze cu tine?
Miki
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by canne-marie
Beyyyyyyyyyyy ma-ti inebunit cu "alcoolici-anonimi"
annes
Ai uitat sa te prezinti

Edit: acum am inteles ce faci. am citit aiurea si-am inteles aiurea
Miki
SEASOUL spune:
quote:
Originally posted by mikirikiquote:
Originally posted by SEASOUL
Sotul este extrem de calm(o calmitate care pe mine ma scoate din sarite cateodata)
si o zi minunata
Si al meu e foarte calm. Eu sunt vulcanul
Te cred ca ti-e dor de sotzul tau, dar 3 luni trec foarte repede. Foarte bine ai spus ca aveti toata viata inainte
Ne pui poze cu tine?
Miki
Da,Mikiriki am sa pun si poze,ma ocup de asta imediat ce o sa am putin timp liber(o restanta maine si imediat pun si poze)
Cristina_26 frumoase pozele,vad ca voi aveti o gramada de poze de la cununie si nunta,mie fotograful nu mi-a facut decat foarte putine poze la cununia civila(nu am facut si cununia religioasa) mai multe poze mi-au facut surorile,iar claritatea pozelor facute de nenea pozar este...

Preda_vicky cum este cu sotul tot rac?Sora-mea este tot rac,iar prietenul ei tot rac,de fapt nascuti in aceasi zi,diferenta de un an si la ei o zi decurge cam asa: dimineata,cearta....la pranz,cearta,seara cearta si inainte de culcare noapte buna si....cearta
.Se cearta din orice,si daca isi spun buna sau te iubesc tot se cearta( i se pare unuia ca a vorbit pe nu stiu ce ton
)si totusi sunt impreuna de 3 ani.Mikiriki,aproape ca m-am obisnuit cu faptul ca el este plecat (de fapt de cand ne cunoastem mai tot timpul a fost plecat),cat timp am fost logoditi un an parca nu a fost asa greu dar acum....este din ce in ce mai greu.Stiu ca sunt numai 3 luni,dar de fapt el o sa fie acolo pentru 1 an si nu am voie sa merg la el decat o data
MirelaV spune:
helloooooooooooooooooooooo
am aparut si eu. io-s tare bine dispusa. dupa o zi de cacao ieri in care misteru' meu a avut grija sa ma calce rau pe codita...azi si-a reparat greseala si mi-a oferit o zi frumoasaaaaaaaa 
m-a lasat la medic k aveam programare si a intins-o la sv..si apoi io...m-am intalnit cu prietena mea si....am intins-o la cumparaturi
shhhhhhhhhhhhhh
bianca, bine ai venit in
racusorilor 
cristina, super klumea pozicile. sa va plimbaciti cat mai mult
viki, eu contrar zilei de ieri...radeam cu prietena mea pe messenger (in timp ce se presupunea k trebuia sa muncim amandoua..fiecare la serviciul ei) radeam de...la un moment dat se uita un coleg la mine si zice "mirela, da radioul mai tare sa aud si eu" (ma vedea razand si credea ca cine stie ce aud eu si el nu) si apoi s-a prins el de smecherie si zice "aaa..ma intrebam daca sun la 112 .. mi-or face legatura la salvare?"
mai fetelor...io ajung sa cred ca daca mi se pune pata pe ceva..pana nu iese k mine..nu ma las (dar mai rau e k de multe ori is constienta k exagerez) ![]()
aaaa..eu de fapt...intrasem sa va invit la un ice tea lemon ![]()
miki....noutati? ![]()
anne...certificat prenuptial pt cununia civila sau ce faci? k miki cred ca a inteles altceva ![]()
gataaa...
dar is prin zona ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
RamonaD spune:
Bau!
Mai intai sa ma prezint si eu ca-n clubul AA,ca vad ca se cere!
:sunt (d)rac,nascuta pe 1 iulie-eu deschid luna,da??!!-casatorita de 9 ani cu o...fecioara,am un baietel de aproape 8 anisori(ii face pe 3 octombrie),sunt nefumatoare,antialcoolica,si beau cafea de 4 ani;chiar nu-s in stare de nimic fara o cafea buna!Inaltimea mea este 1,60m,iar greutatea nu v-o dau,ca e-n scadere!![]()
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
mikiriki spune:
Bey...acum am inteles ce face Annes. Sunt dusa rau de tot cu pluta. Ieri si azi ( in zilele libere) m-am trezit pe la 6:30 si m-am apucat de curatenie,ordine-n dulapuri...etc
Mire n-am noutati. diseara e meciul ( oare vor aparea si noutatile?
)
Nu ma bagati in seama sunt zombie
Miki