despartiri de lunga durata
Raspunsuri - Pagina 2
Elle_seb spune:
Si cu viata sexuala cum ramane? Sta prietenul pe tusha? Sau stai tu pe tusha atatia ani?
Elle_seb
Clover spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Am auzit yo ca fete mai dragute ca in japan nu gasesti nicaieri....ce filipineze sint acolo...ce japoneze ...ce romance
Guestus Enciclopedica.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
ellej spune:
Eu cunosc un caz cand au rezistat 3 ani fiecare in alta tara (dar cu ceva probleme si certuri tocmai din cauza ca se vedeau rar) si apoi s-au casatorit si sunt si acum impreuna. Dar cred ca e o exceptie si mai degraba o relatie esueaza din cauza distantei (ochii care nu se vad...)
Cum spuneau si fetele, nu te poti duce acolo cu el?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
prettysunshine spune:
Ma intereseaza foarte mult subiectul,eu avand in momentul de fata o relatie la distanta.Insa sunt abia la inceput si nu sunt in masura sa dau sfaturi,totusi 3 ani pare foarte mult,dupa mine,in conditiile in care va vedeti atat de rar.Si cred ca e mare diferenta intre relatiile la distanta care incep ca relatii la distanta si cele care sunt nevoite sa devina intre timp.E greu sa fii obisnuit sa te vezi oricand si deodata sa te vezi numai o luna sau doua pe an.Cred ca depinde si de ce varsta aveti si cat de serioasa e relatia.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by Annie80quote:
Originally posted by Guestus
Am auzit yo ca fete mai dragute ca in japan nu gasesti nicaieri....ce filipineze sint acolo...ce japoneze ...ce romance
"pilipineze" (ei nu pot pronunta f si pronunta P) dragute, nu pot decat sa ma cocoses de ras, ca aici e plin de ei, si nu exista asa ceva.
off topic
Sunt de acord cu tine...
Guestus toate-s la fel..
3 ani..este extraordinar de mult...Subscriu ceea ce a spus babyblue.
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
ruxij spune:
Ba eu am vazut si filipino dragute.
La subiect, si eu am fost separata de barbat de trei ori cate sase luni. Nu ne-am despartit, dar mi s-a parut ca nu a facut bine relatiei, de fiecare data la intoarcere a fost nevoie de o reacomodare. De aceea la ultima separare am cheltuit bani mai multi pe "marriage maintance" cum ziceam noi si ne vedeam o data pe luna. Mi se pare cam mult trei ani. 1 an, hai, dar trei e totusi cam multicel.
miriama spune:
Da, 3 ani e mult. Daca vreti intr-adevar sa fiti impreuna, du-te cu el. Daca el are unele dubii sau ezitari, vezi-ti de treaba.
Wicca spune:
Allexxa... eu m-am despartit de prietenul meu,care pleca si el la un doctorat de 3 ani, trebuia sa ne vedem 1 luna pe an....in schimb colegul lui s-a casatorit cu prietena care l-a asteptat atat timp!!
Un sfat daca se poate da; incearca sa iti gasesti si tu ceva de facut in Japonia....pt ca imagineazati ca vei fi(sta) 3 ani singura.
allexxa spune:
Nu, el nu are dubii. E tare trist ca nu pot sa ma duc cu el si-mi spune ca nu stie cum va rezista atata timp fara mine. Stiu ca ma iubeste si nu cred sa ma insele. Vom incerca sa gasim ceva si pentru mine acolo. Nu stiu insa cat va dura. Pana atunci...
Ce sa fac oare sa nu-mi fie atat de greu? Vom vorbi la telefon si pe internet. Totusi, nimic nu va fii la fel. De 3.5 ani ne-am obisnuit tare mult unul cu celalalt. Ne vom stradui sa ne fie cat de cat bine si sper sa pot merge si eu acolo cat de curand.
Ramona J spune:
E singura solutie. Cautati o varianta, sa poti merge si tu acolo. Trei ani e mult.
Si noi am stat departe unul de altul in citeva rinduri, niciodata mai mult de sase luni. Si da, a fost o perioada de reacomodare, chiar nu a fost usor.
The best thing you can do for your children is to love your wife.