despartiri de lunga durata
Offff, sunt atat de trista. Prietenul meu va pleca duminica la un program de specializare de 3 ani in Japonia. Ne vom vedea in fiecare an 2 saptamani iarna si aproximativ o luna de zile vara.
De cateva zile plang pt. ca-mi dau seama cat de greu imi va fi fara el. Fetelor care ati mai avut prieteni/soti plecati departe pentru perioade mai indelungate, cum ati rezistat fara ei? Pana acum (suntem impreuna de 3.5 ani) ne-am inteles foarte bine si atunci cand eu am plecat in strainatate (imi vizitam o ruda in Canada) ne-a fost greu. Este oare posibil ca departarea sa ne afecteze negativ relatia?
Raspunsuri
babyblue spune:
sincer, da.
3 luni e greu, dar 3 ani..
nu zic ca e imposibil..dar...cu rezerve.
imi pare rau ca iti spun asta, pana la urma nimeni nu-si cunoaste soarta...dar la mine viata se modifica de la luna la luna, colosal de mult...eu in 2 ani, nu 3, am divortat, am avut 2 relatii esuate, 2 internari lungi in spital, un accid de masina, 3 locuri de munca diferite si 2 mutari in 2 orase diferite. am piedut membrii ai familiei, am castigat prieteni noi..deci sincer...a te vedea 2 sapt pe an si o luna vara..e nimic.
incearca sa te muti cu el.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
babyblue spune:
poate ar fi mai usor, dc ati vb zilnic la telefon/net, sau oricum, foarte des...si sa va vedeti mult mai des, cel putin o data la 2-3 luni.cel putin! eu as zice, o data la 1 luna. dar prob ca e f dificil.
contactul fizic si apropierea sunt esentiale intr-o relatie. mai ales la varste tinere.
ma rog, imposibil nu e, sanse mici insa. depinde doar de voi doi.
eu n-am avut relatie la distanta. dar eu dupa ce plec de langa cineva si pun o distanta intre noi, nu ma mai vad cu el, nu mai am relatii intime cu el,si am si timp liber sa ies si sa cunosc alte persoane, sufar cat sufar, dar in 3-4-5 luni imi cam trece suficient cat sa pot avea o alta relatie. si asta in cazul in care am iubit persoana aia.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
ruxij spune:
Da, cam afecteaza relatia din pacate. 3 ani e mult. De ce nu va casatoriti si sa mergi si tu acolo? Altfel...greu.
Lemoni spune:
Dragostea adevarata invinge tot.Sunt sigura ca mai exista si persoane care au fost despartite pt mai mult timp si totul a fost ok.Desi 3 ani , cam multicel ce sa zic. Ce pot sa-ti doresc , rabdare multa si curaj daca este sa fie al tau e pus deoparte.
filofteia spune:
Exista doua zicale
"Ochii care nu se vad se uita" dar si
"Departarea apropie inimile".
Eu spun ca se aplica una sau alta in functie de cat de mare este dragostea. Aceasta incercare poate sa va duca la despartire, dar poate sa va si apropie foarte mult.
Clover spune:
Daca iti doresti sa fii cu el, fa-ti planuri sa pleci in Japonia.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Guestus spune:
Am auzit yo ca fete mai dragute ca in japan nu gasesti nicaieri....ce filipineze sint acolo...ce japoneze ...ce romance
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Am auzit yo ca fete mai dragute ca in japan nu gasesti nicaieri....ce filipineze sint acolo...ce japoneze ...ce romance
"pilipineze" (ei nu pot pronunta f si pronunta P) dragute, nu pot decat sa ma cocoses de ras, ca aici e plin de ei, si nu exista asa ceva.
on topic: daca vine din partea amandurora si vreti amandoi sa fiti impreuna atunci veti fi. dace el pleaca si exista indoiala ca va veti desparti, se va intampla. daca tu crezi ca el te va insela cat timp va fi acolo, chiar daca el o va face, vei trai cu impresia ca a facut-o si ca cea mai mic semn de indiferenta, te vei gandi intai la asta. si nu e bine.
si sotul meu a venit intai aici singur pt 3 ani, ramanand sa ne vedem o luna ape an. dar uite ca a fost posibil si dupa 6 luni am venit si eu.
cred ca ar trbui sa ganditipozitiv in ceea ce priveste relatia voastra!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Guestus spune:
Cred ca in EAU au plecat cele religioase cu ochelari si cosuri ...si alea vulgare sint toate in japan.
XIO spune:
O colega de-a mea e cu prietenul ei de vreo 4 ani . El sta in Italia , ea aici , se vad o data pe an sau maxim de 2 ori , de Sarbatori.
In schimb vorbesc zilnic la telefon .
Asa ca da , se poate
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422