Informatii utile Constanta (11)
Raspunsuri - Pagina 20
vulpitza25 spune:
buna seara tuturor,
o intrebare am si eu va rog.a facut cineva inseminari la dna dr lutescu? si ce rezultate ati avut?
Va multumesc din suflet si va urez o seara buna.
bubu73 spune:
Buna seara.
Merdan am un gust asa de amar vis-a-vis de medici, ce sa mai spun, sper sa aiba si ei un pic de suflet si sa nu ne trateze ca pe niste cobai.Imi doresc din tot sufletul sa reusesc(sa reusim cu toate).
Ioana eu stiu de suma ca m-ar ajunge cu putin peste 4000e, dar as fi vrut o suma concreta. Ce ma deranjeaza foarte tare la dr. Lutescu este faptul ca de fiecare data este foarte ocupata si simt ca nu reusesc sa plec lamurita de la cabinet.
Pana incep trat. pt. FIV mi-a dat sa iau doua luni anticonceptionale, aveti idee de ce?
Va pup pe toate.
AngeliquedeS spune:
Vulpitza insemninari la dna Lutzescu a facut Ioana, iti va da ea mai multe amanunte cand va intra. Eu am vrut sa fac la dansa inseminare si m-a trimis mai intai sa fac HSG sa vada daca sunt permeabile trompele (de fapt domnul dr mi-a recomandat asta, nu dansa) pentru ca noi aveam probleme cu spermograma si voia macar sa stie ca eu sunt ok. Nici eu nu eram ok, dar asta e alta poveste 
Pupici,
Angelique
32+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 saptamani!
bubu73 spune:
Crisis mult succes, m-ai pus pe ganduri cu Ungaria, si eu am avut o tentativa, insa am renuntat. Sa dea Bunul Dumnezeu sa reusesti.
Ioana ce sa-ti spun de dr. Dantes, mi s-a parut indiferent de problema mea, mergeam aproape luna de luna si-mi spunea ca ar trebui sa raman insarcinata, nu stia care ar fi fost cauza.
De fiecare data trebuia sa o iau de la inceput si sa-i spun pt. ce merg la el, dar asta nu inseamna ca asa se va purta si cu tine. Stii cum e, fiecare cu parerea lui, nu trebuie sa generalizam.
bubu73 spune:
Am uitat, mie mi-a recomandat sa fac analizele pt. FIV la NPA(laborator de analize medicale)- www.npa.ro - tel. 0241660337, str. I.G.Duca, nr.44.
Si eu eram tentata sa le fac la Synevo, insa.... voi ce sfaturi imi dati?
Astept un raspuns.
crisis81 spune:
Bubu anticonceptionalele se dau pt a pune ovarele in repaus inainte de stimulare. Ajuta la o productie mai buna.
Cu analizele nu stiu ce sa-ti spun. La mine s-au potrivit cele de la Synevo cu cele de aici, de la unguri.
Iar cu FIV ul in Ungaria ma bucur ca te-am pus pe ganduri si sincer sper sa te mai gandesti. Multa bafta!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">
Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">
Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">
Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?
ioana_p76 spune:
Vulpitza eu am facut 4 IA la dr. Lutescu, fara nici un rezultat, din acestea doua mi le-a facut duble (adica una seara, una dimineata) si mi s-a parut k lumea ca nu m-a taxat in plus.
Imi aduc aminte ca parca ai mai intrebat tu de inseminari la d-na dr., ti-am raspuns la vremea respectiva, insa orice mai vrei sa stii, iti spun cu placere. Nu mai stiu, voi ce problema aveti?
Bubu chiar daca d-ra Lutescu e f. ocupata, trebuie sa insisti, s-o intrebi tot ce vrei, ca iti raspunde. Ca sa nu pierzi timp, poti sa-ti faci de acasa o lista cu intrebarile, sa nu uiti s-o intrebi ceva. Eu de multe ori uitam ce vreau sa-i zic, dupa atata stat la coada..
Ref la analize, eu aveam incredere in Synevo pt ca asta era parerea generala, dar dupa ce mi-au dat niste rezultate bune la o analiza care peste o luna a iesit f prost la Szeged, nu mai am incredere in ei. Si in plus, m-am saturat de proasta lor organizare, vad ca au atatia clienti si nu pun mai multe fete la receptie si la recoltat, de se sta cu orele la coada.![]()
Acum incerc sa deschid un nou capitol, Angeliquedes
a fost tare draguta si m-a lasat pe mine!
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!