Informatii utile Constanta (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna constantence!
Am mai scris ocazional pe aici,de citit citesc destul de des,dar m-au ajutat informatiile de prima pagina chiar daca medicul la care merg acum este din Bucuresti.Asa ca daca pot ajuta si eu cu un sfat cu mare placere:
ioana-p76 eu am facut laparo la Bucuresti la Elias.Din cate am inteles de la alte fete carora li s-a depistat endometrioza nu se vede la echo, dar sunt anumite semne(gen dureri mai mari si cheguri mai abundente la ciclu) care pot indica posibiltatea unei endometrioze.Ar fi bine sa fie facuta laparoscopia inaintea unui FIV pt. a exclude aceasta afectiune care scade sansele de implantare a embrionilor.
bubu73 povestea noastra seamana mult, cu exceptia faptului ca desi am fost o vreme pacienta d-nei Lutescu am dezertat si am fugit spre Bucuresti.Si eu ma pregatesc de FIV in dec.Si pe langa cost care cum zicea si Ioana este cam marisor,la MNL se face FIV pe loturi de paciente ceea ce pentru noi cele cu ovare polichistice nu e indicat, adica mai pe romaneste noi reactionam de obicei atipic la stimulare, ori prea devreme ori prea tarziu si ca sa te bage odata cu lotul va fi cam greu.Nu te supara ca-ti spun toate astea, e decizia, am vrut doar sa sti cum stau lucrurile. Mie un medic imi zicea ca oriunde s-ar face procedura e aceeasi ,depinde de doctori doar pana la implantarea embrionilor din acel moment depinde doar de organismul nostru si de DD.

Ca laborator ar mai fi IDS-Constanta, iar la Biotest confirm si eu rezultatele se dau intre 15-17.
in speranta ca am fost de folos
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ioana: sa stii k azi chiar ma gandeam k in decembrie 2008 vom veni la tine la maternitate.In 2006( dec ) ati venit la mine, in 2007(dec)mergem la angelique..., iar in 2008...la tine{bis]
Eu am facut laparo la Elias cu Tutunaru,pt k epuizasem toate metodele de investigatie si analize....Voiam sa vad cum stau lucrurile k sa stiu ce urmeaza sa fac.Si in mintea mea aparuse ideea de FIV, numai k toti medicii imi spuneau k nu am motive sa ma gandesc acolo si sa mai astept pe cale naturala.daca nu ramaneam la o luna dupa laparo...ajungeam la fiv pt k imi pierdusem rabdarea.In urma laparoscopiei mi-a descoperit malformatia uterului( de fapt mi-a confirmat-o), am facut histeroscopie...si acum nu ma mai opresc din facut copii...
Va doresc tuturor celor de aici sa vi se intample la fel...

bubu: bun venit la noi si sedere cat mai scurta! oricare ar fi calea pe care vei merge, rezulatul sa fie cel dorit!!!

Madalina 12+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Darius la 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara.

Bubu, bine ai venit printre noi, sa dea Dumnezeu sa ti se implineasca visul si sa ramai insarcinata, astfel incat subiectul acesta chiar sa ramana pustiu.

Crisis, nu este prima data cand sari la concluzii pripite si total gresite. Poti sa iti pierzi putin timp si sa deschizi arhiva acestui subiect si vei vedea cenzura pe care o aveam in ceea ce priveste orice altceva decat Info utile. Nu aveam voie nici macar sa vorbim despre un pediatru sau despre un dentist pentru ca ni se atragea atentia ca trebuie sa fie Info utile pt aspirante. Vei fi graviduta, vei fi mamica, si vei vedea ca vei avea nevoie si de alt gen de informatii!

Da, a fost ideea mea sa deschid subiectul de dincolo si dupa succesul pe care il are, inseamna ca chiar a fost nevoie de el. Daca vei citi cu atentie vei vedea ca mamicile si gravidutele am intrat constant aici ori de cate ori am avut vreo informatie de oferit sau ori de cate ori cineva a cerut ajutorul, dar bineinteles ca pentru asta nu ai avut ochi. E mai usor sa sari cu parul si vad ca din atitudinea asta deja ti-ai facut un obicei.

Nu este corect sa imi reprosezi ca ce as fi facut daca as mai fi fost inca aspiranta... este o lovitura sub centura... Nu am ramas usor insarcinata, bantui pe acest forum la aspirante cu mult inainte ca tu sa fi aflat macar de existenta lui si am plans impreuna cu fetele, am vrut sa renunt de zeci de ori si ma ridicam de jos si o luam de la capat... Asa ca NU TU esti cea care trebuie sa ma judeci sau sa imi reprosezi ceva!

Incerc sa iti caut justificare in hormonii cu care suntem toate imbibate in stadiul nostru de gravidute (sunt sigura ca ti-a reusit FIV-ul si te-am urmarit din umbra la toate subiectele si ti-am tinut si iti tin pumnii) Din pacate e mult mai usor sa arunci cu piatra...

Aici am pus punct discutiei. Nu am obligat pe nimeni sa posteze la nici unul din subiectele mele. Am incercat si tu ai fost singura care s-a trezit sa ma jigneasca... Eu STIU ce inseamna sa fii aspiranta, crede-ma....

Pupici,
Angelique 31+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Ioana, stiu pe cineva care a facut laparo la Dantes la CFR dar nu a fost prea multumita pentru ca i s-a parut mereu ca a dat o gramada de bani degeaba.

Un cabinet de analize de care eu sunt multumita este Dr Ciovica, la intersectia strazilor N. Iorga cu Mihai Viteazu, zona Spitalul Mare, insa stiu ca este departe de tine... Aici e foarte bine ca au plafon in permanenta pt toata lumea, am mers cu sotul meu fara programare si i-a recoltat. iar preturile sunt asemanatoare cu Synevo, cu vreo 3, 4 lei mai putin chiar.

Laparo se face pentru a depista eventuale anomalii care nu se pot depista printr-un simplu eco. laparo e foarte indicat pt ca se pot si remedia pe loc problemele, spre deosebire de HSG care nu face decat sa le scoata in evidenta. Si endometrioza se depisteaza suta la suta laparoscopic.

Cornelianeli are ziua cea mare pe 24 noiembrie daca tin eu bine minte, ii tin pumnii din tot sufletul!

Pupici,
Angelique 31+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pentru raspunsurile legate de laboratoare si laparo!
Cred ca voi face pana la urma analize la IDS la Abator, ca mi-e mai la indemana! Sper sa le lucreze bine.
Kris poti sa-mi dai mai multe amanunte de ce nu a fost multumita pritena ta de dr. Dantes? (dar numai de laparo, nu de consultatii).Eu in prezent merg la dr. Chazli Fawaz, la Provita. (de cand nu mai merg la Lutescu). Insa laparo nu cred ca face (dar o sa-l intreb, daca nu face el, poate ma recomanda altui dr) si de-asta ma orientam spre Dantes.
Nu mi-ai zis daca ne primesti la tine la maternitate cand o sa-l nasti pe micul Victor! Ca eu abia astept sa va vad!
Mada sa speram ca va fi asa cum zici tu, sa ajung si eu la anul in decembrie sa nasc!
Bubu am citit mai bine mesajul tau si am inteles ca nu stii care ar fi costurile? Deci dr. Lutescu nu ti-a zis, ca doar nu e o suma mica..Cred ca ar trebui sa ai pregatiti 4000e daca faci la MNL, ca 2800 sau chiar 3000 costa numai fiv-ul, dar o sa te coste mult si tratamentul, ca ei dau tratament mai puternic, deci te ajunge si mai scump, poate chiar 1000e.S-ar putea sa mai platesti in plus si dr. Lutescu pt monitorizari.

Vin si eu cu niste completari pt prima pagina pt dr. Chazli: programul lui la Provita este luni si miercuri dupa ora 18. Si tariful (tot la Provita) este de 50 ron echo intravag, 50 consultatie. (Kris, daca ai timp, te rog sa modifici tu)

toate fetele!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Ioana, am modificat listuta cu datele dr. Fawaz

Fata de care iti vorbeam a spus ca nu i-a placut pt ca desi cotizase luni de zile la dr Dantes nu i-a facut el HSG-ul ci a lasat pe altcineva sa i-l faca, apoi nici macar nu a venit sa o vada cat timp astepta dupa si a avut niste dureri infioratoare pt care nu i-a dat nimic - i-a facut fara anestezie. Mi-a mai spus ca daca te vede mai bine imbracata si mai disperata te cam jupoaie de bani - asta a spus ea, nu stiu personal absolut nimic de el. Apoi i-a spus ca totul e in regula si pt ca tot nu ramanea insarcinata s-a dus la Buc, a mai facut un HSG si acolo s-a dovedit ca avea trompele infundate si a facut laparo.

Asa cum ti-am scris si in PM normal ca va astept la mine la maternitate si am sa fac asa cum a facut Madaluta anul trecut, am sa te pun sa bei dupa mine si sa stai pe scaunul pe care am stat eu... ai sa vezi...

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Crisis, nu este prima data cand sari la concluzii pripite si total gresite.

, dar bineinteles ca pentru asta nu ai avut ochi. E mai usor sa sari cu parul si vad ca din atitudinea asta deja ti-ai facut un obicei.

, bantui pe acest forum la aspirante cu mult inainte ca tu sa fi aflat macar de existenta lui
... Asa ca NU TU esti cea care trebuie sa ma judeci sau sa imi reprosezi ceva!

Din pacate e mult mai usor sa arunci cu piatra...

tu ai fost singura care s-a trezit sa ma jigneasca...

Si cu toate acestea adunate dintr-un singur mesaj...eu sunt cea care te-a jignit..... si mereu jignesc....... si sunt singura care jigneste. Te rog sa ma ierti.
Cred ca m-a cam lasat memoria si te rog eu mult de tot poate poti sa ma ajuti:
Ai putea sa cauti o postare de a mea in care am jignit pe cineva?
Ai putea sa-mi aduci aminte de cate ori si unde anume am sarit la concluzii "pripite si total gresite"?
Sau si mai tare: cand am sarit "cu parul" sau "cu piatra"?
Eu nu stiu ce sens are pt tine verbul "a jigni", dar banuiesc ca nu m-ai jignit cu nimic aici, nu?
Crede-ma Cristina: cine a putut a inteles oful si mesajul meu.
Dar uite: ca sa intelegi am sa te intreb ceva: daca acum un an cineva separa subiectele si facea unu numai pentru gravidute si mamici cum te-ai fi simtit? Sau cum te-ai simti acum daca toate mamicile ar avea un subiect separat unde tu nu ai avea ce sa cauti ca inca nu ai nascut?
Mie imi place o vorba: "Persevereaza mereu, dar nu uita niciodata de unde ai plecat!". Ai dreptate intr-o privinta: esti membru activ aici cu mult inaintea mea. Dar "subiectele tale" sunt aici cu mult inaintea ta. Numai ca pe vremea aceea erau toate impreuna. Banuiesc ca iar o sa spui ca te-am jignit si iar nu vei intelege nimic. Imi pare rau....sincer.
Banuiesc ca dupa ce vei naste vei deschide un nou subiect "Mamici de constanta" ca sa nu fi off topic la odisee, nu?

Nu am absolut nimic cu nimeni. Si mai ales cu tine. Sper ca de data asta totusi sa intelegi. Te !

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?

Mergi la inceput

Crisis, cu postarea ta de-acum ai demonstrat exact ceea ce am spus eu... Ai confirmat ca am avut dreptate... Multa sanatate iti doresc si un pic mai multa maturitate in gandire.

Iar subiectul de la Odisee se numeste Gravidute si mamici de Constanta! Sau poate nu ai sesizat asta. Asa ca nu va fi nevoie sa deschid un nou subiect numit Mamici de Constanta. Asta legat de concluziile tale pripite ...

In incheiere, sa stii ca un subiect deschis de cineva nu obliga pe nimeni sa posteze la el!

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc ca ai fost asa draguta si mi-ai raspuns cu sinceritate maxima la toate intrebarile. Raman profund recunoscatoare. Multa sanatate!!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

fetelor, lasati cearta, ca n-are nici un rost, mai bine concentrati-va fiecare asupra lucrurilor importante din viata voastra...
Nu va suparati pe mine, am vrut initial sa nu ma amestec, recunosc ca sunt un pic pe din-afara, dar tonul discutiei dintre voi nu aduce a nimic bun...dati mana, colegial, si nu mai continuati...
Va pup pe amandoua si va urez sanatate din plin.

Adriana S.

-26+ sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput