* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 147 ) *
Raspunsuri - Pagina 25
claudela spune:
Maria, bine ca ai descoperit la timp treaba asta...Ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de tine maine si sa fie totul bine!
Doamne Ajuta!
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
florex spune:
Arde de ce ne-ai parasit asa repede?
Sa nu cumva sa fi cazut in butoi ca vin la tine si 
Vino sa ne molipsesti cu optimismul tau.

, astea pt tine, nu fii suparici.
bujo spune:
Maria asta da shoc dar nu fi suparici iubita cae semn bun ca poti ramane. Si bine ca s-a descoperit. La ce medic ai fost acum de ti-a descoperit?
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
diaconmaria spune:
Fetelor si eu sper din suflet sa fie bine,iar din cate am inteles acest dr a rez cele mai grave cazuri de infertilitate mi l-au recomandat mama mea, verisoara sotului(care e la randul ei medic)si o prietena buna. Si asa si este e singurul care a vazut rana pe col...DAr sunt eu sigura ca deschid odiseea de iulie-august si va trag pe toate dupa mine
Fetelor nu stiu ce m-as face fara voi, v-am indragit foarte tare tin la voi ca la sora mea. VA mulrumesc ca sunteti pe aici 

Maria
poze
In asteptarea lui 
bujo spune:
Fetele eu va spun noapte buna si sa ne auzim maine cu II care mai faceti test![]()
![]()
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
claudela spune:
si eu toate fetele! Somn dulce!
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
anaxena spune:
buna fetelor sunt o viitoare mamica sau asha sper hai sa vdem ceva detalii despre mine ultimul cm 17.08.2007 pe 27.08 aveam un folicul de 16mm un ciclu de 28 zile ar trebuii sa ovulez maine asha ca sper sa intru repede in
-ute sa-mi tinesti punmnii la noapte vine sotul si tre sa prestam si tare mult ash vrea sa fie fetita
altceva temp bazala nu s-a schimbat mucus vercvical a aprut acum 2 zile azi pot spune ca e mai elastic dar tot nu e clar e ca albusul de ou fiert
asha ca poate o sa fiu si eu o
-uta de mai
diaconmaria spune:
Bujo nu-i stiu numele de familie e cunoscut drept dr. Sam de la clinica profesmed.
Fetele
si noapte buna sa visati ingerasi
Maria
poze
In asteptarea lui