* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 147 ) *
Raspunsuri - Pagina 24
claudinna spune:
Ylari, trebuie sa facem musai team building?? ca daca e pe asha...imediat aranjam:))
diaconmaria spune:
Fetelor inca incerc sa imi revin din soc...Se pare ca am fost insarcinata acum cateva luni si nu am stiut nimic...Am pierdut sarcina si nu am eliminat-o nici macar in totalitate a ramas undeva la intrarea in trompe un rest care ingreuneaza accesul gigeilor...
Doamne inca tremur...
Si colac peste pupaza mai am si o rana, ce-i drept mica, dar tot rana e...
Asa ca maine la 6 sunt programata la interventie chirurgicala pentru rana si desfundarea trompelor...
Cum doamne ma iarta nu a vazut nici un medic ca eram insarcinata?????????
P.S. Claudinna multumesc pentru compliment..
Maria
poze
In asteptarea lui 
YLARI spune:
quote:
Originally posted by claudinna
Ylari, trebuie sa facem musai team building?? ca daca e pe asha...imediat aranjam:))
Ok, s-a facut, mergem tot acolo la Sibiu, unde am fost eu... Hi, hi, hi.
Auziti, sper ca nu ati inteles ca l-am facut pe bebe la team building, cu vreun coleg!!!!!!!!!!!!

Ce am vrut sa spun a fost ca luna asta am prestat poate cel mai rar de cand sunt cu iuby al meu, dar...... asa a fost sa fie!
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
claudela spune:
Maria, asta chiar ca e de film...Bine macar ca s-a descoperit treaba asta...Inseamna ca e medic bun cel la care te-ai dus...
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
claudinna spune:
maria, tot raul spre bine!!
adica poti ramane insarcinata!!
din moment ce ai descoperit ca e ceva acolo, se curata, se vindeca si e va fii bine!!
florex spune:
Maria, imi pare rau de ce ai aflat acum, dar in tot raul e un bine: stii ca poti ramane si daca am inteles bune acum ai schimbat si medicul, asa ca iti tinem pumnii pt maine si te asteptam cu noutati, uite pt tine 

diaconmaria spune:
Sper din tot sufletul sa fie bun si sa nu mai sufar din cauza medicilor![]()
Si intr-adevar e mai bine ca s-a eliminat deoarece nestiind ca sunt insarcinata am luat medicamente contraindicate pe timpul sarcinii..
Si cred ca stiu si cand s-a intamplat dar am crezut ca era o intarziere de la dereglare pentru ca testul era neg
[bang
Medici imbecili....
Cred ca am sa-mi revin abia maine dimineata din soc...Ca ma asteptam sa imi spuna ca am trompele infundate, dar ca am fost insarcinata nu...
Maria
poze
In asteptarea lui 
diaconmaria spune:
Caludinna, claudela, florex
si va multumesc ca ma incurajati. Si eu incerc sa fiu optimista, macar stiu ca se poate si dupa interventia de maine la o saptamana voi face instilatii cu medicamente ca sa se curete perfect si poate poate vine bb si la mine.
Maria
poze
In asteptarea lui 
florex spune:
Pai am inteles ca ai sanse mai mari sa ramai dupa instilatii. Daca va fi asa sa nu ne uiti, sa ne iei cu tine la odisee.
Din pacate... o mare problema o reprezinta medicii astia, pana gasesti unul....