Bacau?
Raspunsuri - Pagina 16
wonderful spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
In Timisoara foarte rar daca auzi un claxon , iar daca il auzi si te uiti la numar observi ca nu e TM.
Eu am avut o perioada de 8 luni cand nu am fost in Constanta si cand am ajuns tresaream la fiecare claxon ca nu mai eram obisnuita.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
Vara asta a fost la mine o fosta colega de fac. din Israel.Tot timpu' se speria cand auzea scrasnet de frane,de claxonat,nu mai vorbesc.A spus,pe buna dreptate,ca se conduce salbatic in R si avea perfecta dreptate.
Rebiana27 spune:
Mai nou e o moda cu scutere! Circula astia cu o viteza de iti intoarce capu' ca girofaru' de pe masina politiei!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
iuliana_2007 spune:
Eu aici in centrul capitalei aud toata noaptea motociclete,dau liniute si nu ii ia nimeni la intrebari.M-am saturat de ei,deabea astept sa ma mut de aici ca nu mai suport.Mi-a zapacit si fetita,e ca la nebuni.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Ploua si in Bucuresti acum.Asa de mult imi place cand ploua.Doar sunt peste ce naiba,nu trebuie sa imi placa balaceala.![]()
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Buna dimineata Bacau,
Trezireaaaa,ce dormiti asa de mult...
Adunarea la cafea.Vedeti ce vioaie sunt in dimineata asta?V-am luat-o inainte la toate.Ce ma bucur.
Va doresc o zi mumoasa.
poze
wonderful spune:
Starea vremii:in Bacau,ca de obicei este o vreme superbissima,soare bland,un vanticel care adie usor ca sa nu te zburleasca,totu-i inca verde 'pe camp,pe dealuri.'
Starea populatiei:nici o schimbare;acelasi amestec de oameni civilizati cu mitocani care scuipa,arunca gunoaie de oriunde ar fi,soferi care claxoneaza ca sa-si salute cate o cunostinta aflata pe trotuar sau in alta masina.N-am ascultat stirile de la 5 ca sa va fi spus mai multe:inecati,violatori,piromani,sinucigasi,hoti si alte categorii de intelectuali.
Atat pt. azi din Bacau.Pe maine.
PS.Cine vrea o salata de vinete cu ardei rosii,sa vina la mandea.

Rebiana27 spune:
Ia te uita ce stofa de corespondent special ascundea wonderful inauntru! 
Predau legatura... pentru mai tarziu!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta