Bacau?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

In Timisoara foarte rar daca auzi un claxon , iar daca il auzi si te uiti la numar observi ca nu e TM.

Eu am avut o perioada de 8 luni cand nu am fost in Constanta si cand am ajuns tresaream la fiecare claxon ca nu mai eram obisnuita.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Vara asta a fost la mine o fosta colega de fac. din Israel.Tot timpu' se speria cand auzea scrasnet de frane,de claxonat,nu mai vorbesc.A spus,pe buna dreptate,ca se conduce salbatic in R si avea perfecta dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mai nou e o moda cu scutere! Circula astia cu o viteza de iti intoarce capu' ca girofaru' de pe masina politiei!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu aici in centrul capitalei aud toata noaptea motociclete,dau liniute si nu ii ia nimeni la intrebari.M-am saturat de ei,deabea astept sa ma mut de aici ca nu mai suport.Mi-a zapacit si fetita,e ca la nebuni.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

'Ploua,ploua,ploua,
Vreme de betie,
Si s-asculti pustiul
Ce melancolie.'

Mergi la inceput

Ploua si in Bucuresti acum.Asa de mult imi place cand ploua.Doar sunt peste ce naiba,nu trebuie sa imi placa balaceala.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Si mie imi place cand ploua,chiar cu tunete,dar sa nu trebuiasca sa ies din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Sunteti la nani?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)

Mergi la inceput

Buna dimineata Bacau,

Trezireaaaa,ce dormiti asa de mult...

Adunarea la cafea.Vedeti ce vioaie sunt in dimineata asta?V-am luat-o inainte la toate.Ce ma bucur.

Va doresc o zi mumoasa.

poze

Mergi la inceput

Starea vremii:in Bacau,ca de obicei este o vreme superbissima,soare bland,un vanticel care adie usor ca sa nu te zburleasca,totu-i inca verde 'pe camp,pe dealuri.'
Starea populatiei:nici o schimbare;acelasi amestec de oameni civilizati cu mitocani care scuipa,arunca gunoaie de oriunde ar fi,soferi care claxoneaza ca sa-si salute cate o cunostinta aflata pe trotuar sau in alta masina.N-am ascultat stirile de la 5 ca sa va fi spus mai multe:inecati,violatori,piromani,sinucigasi,hoti si alte categorii de intelectuali.
Atat pt. azi din Bacau.Pe maine.
PS.Cine vrea o salata de vinete cu ardei rosii,sa vina la mandea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ia te uita ce stofa de corespondent special ascundea wonderful inauntru!
Predau legatura... pentru mai tarziu!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput