Bacau?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

[quote]Originally posted by Adina Iulia

Pai cum lasa si astia podul asa, nu pot sa-i puna niste parapeti?

Adina + Olivia 04.03.2004
[/quote
Are parapeti,revizuiti periodic,dar daca mana ca nebunii,cat sa tina si parapetii astia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

la cum se circula am sa ma asigur cand trec strada...ma uit sa nu fie nici o masina pe pod la narcisa si nici pe pod la margineni si apoi trec...e ce zici e bine?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Pai daca is unii cu masini care baga viteza..sigur ca ti-o iei tot tu cu masina autohtona..si cu regulamentul in buzunar.
Ce mai conteaza viata???!!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna dimineata,

Oricum sunt prea multe accidente de la un timp.Nu pot sa imi dau seama ce se intampla.In Bucurestiul asta nu mai ai loc sa te misti de masini,e o nebunie,claxoane,mai auzi si cate un zdrang,se mai ciocnesc intre ei ca mai ales dimineata cand sunt grabiti sa mearga la servici e jale.Stau fix pe Unirii si am vazut intr-o dimineata cum 4 masini s-au ciocnit si ultima s-a facut praf.

Jale mare...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Fetili ce faceti?Lasati Bacaul sa treaca pe pagina doi?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Azi in Bc e o vreme blanda de sept.Caldut,placut,nici nu-ti vine sa stai in casa.Asta-i vremea care-mi place,pacat ca nu tine mult.
Apropo de masini.Ati vazut la tv ce-a facut boul ala din Galati?Era pieton si s-a simtit incurcat de-o masina parcata partial pe trotuar.A batut-o pe soferita de i-a rupt buza inferioara si i-a scos si cativa dinti.Dupa,a plecat ca o javra.Doamne,ce lume animalica si turbata.

Mergi la inceput

Sunt o gramada dintr-astia Wonderful.In Bucuresti trec direct la arme nu cu bate sau cu alte chestii.NU stiu de ce nu ma mai mira nimic.Toata lumea parca o ia razna.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Azi in Bc e o vreme blanda de sept.Caldut,placut,nici nu-ti vine sa stai in casa.Asta-i vremea care-mi place,pacat ca nu tine mult.

Da , e frumos afara!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Sunt o gramada dintr-astia Wonderful.In Bucuresti trec direct la arme nu cu bate sau cu alte chestii.NU stiu de ce nu ma mai mira nimic.Toata lumea parca o ia razna.

poze

Poate ma-nsel da' am impresia ca-n B sunt cei mai multi soferi mitocani pe m patrat,care claxoneaza cat e inca rosu,scuipa,injura si,fereasca sfantu',sa vada ca esti din provincie,ca te spouca de nu te vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

In Timisoara foarte rar daca auzi un claxon , iar daca il auzi si te uiti la numar observi ca nu e TM.

Eu am avut o perioada de 8 luni cand nu am fost in Constanta si cand am ajuns tresaream la fiecare claxon ca nu mai eram obisnuita.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput