Filtru pentru apa

Filtru pentru apa | Autor: emma2006

Link direct la acest mesaj

Folositi asa ceva? ca aud din ce in ce mai multa lume ca nu mai face nici mincare cu apa de la robinet. Si ma cam incinta ideea sa-mi iau un filtru cu cana, dar vreau sa aud si alte pareri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Folosim cana cu filtru Brita.
Apa are un gust mult mai bun decat la robinet. Un dezavantaj e pretul cam mare al filtrului care trebuie schimbat lunar: cca 30 lei si faptul ca nu-l prea gasesti in multe locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_iz_me spune:

eu am filtru cramic d apa care s monteaza super usor la robinet si s scoate la fel de usor. Il am d vreun an si sunt fffff multumita. Apa are gust bun si vad ke si ff curata. Am lasat-o intr-o sticla vreo 2 luni si n-am observta vreo depunere
oricum dak va intereseaza eu am filtru blue star. are si adresa web, iar magazinu e situat in centru.
vi-l recomand calduros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Multumesc frumos fetelor pentru idei. Mai stau putin ca inca nu m-am hotarit de care sa-mi iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Abelone spune:

Si eu am filtru Brita si sunt ft multumita. Chiar daca filtru e in jur de 30 lei, noi consumam multa apa si se merita. In plus nu mai cari apa de la magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Da, si noi folosim dintr-acela ascuns sub counter, si, vezi numai un robinet mic "crescut" langa robinetul obisnuit.

E mai scump, necesita schimbarea filtrului lunar (o face aceeasi companie care l-a instalat), dar MERITA! Calitatea si gustul apei sunt total imbunatatite.

Mergi la inceput