zatz schimbat, ibric spalat ... poftiti va rog!
Raspunsuri - Pagina 19
fannna2003 spune:
quote:ce faci?...craieresti=?
Originally posted by wonderful
Craieresc si cumpar un kk!Cum sa craieresc? Cu calc. legat de gat?Cand sa cumpar daca-s calare pe calc. mai tot timpu?
Lulu,fa-ti si tu un program,doar n-o sa zaci numa-n casa!
lulu_boches spune:
Fete - eu miine sunt la SCIRBICI.Las pe altii sa se distreze.Eu am fost 3 sapt in CO si m-am distrat.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
wonderful spune:
Lulu,tot n-ai ce face,asa ca pune de un baiat,ca fetita ai,si-l scutesti de efort pe sot,faci si tu ceva miscare...Ti-l botezam noi.Ii spunem Yahoo!Ce zici?
Craieresc=de la crai.Asa s-a exprimat Inutza.
wonderful spune:
Nu te mai strofoca,pt. ca te pricepem din prima.Mai greu pt. fetili noi,da' sa dau ele pe brazda.Mai greu mi-ar veni cu spanioleasca Principesei,ca io,daca nu mauit deloc la telenovele,nu stiu limbutza asta.Ati vazut pe you tube,la funny videos,traducatoarea aia britanica?E mortala!
lulu_boches spune:
quote:ma bagasi in ceatza! Cu cine sa fac un baiet fa draga?
Originally posted by wonderful
Lulu,tot n-ai ce face,asa ca pune de un baiat,ca fetita ai,si-l scutesti de efort pe sot,faci si tu ceva miscare...Ti-l botezam noi.Ii spunem Yahoo!Ce zici?
Craieresc=de la crai.Asa s-a exprimat Inutza.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
fannna2003 spune:
las ca faci la 

ai nitica rabdare...n-are cu ce acum....asteapta sa primeasca marfa
wonderful spune:
Saptamana trecuta s-a intamplat ceva care m-a intors pe dos.Dr. ortoped care l-a operat pe sotul meu dupa acc. cu masina,era de garda.Il cheama un asistent la o urgenta."Sa mai astapte putin,ca nu sta in foc",a zis el.Cand se duce,constata cu groaza ce era fiul lui,mutilat tot in urma unui acc.(se fac cursele alea idioate noaptea,iar el a intrat intr-o farmacie).Dupa scurt timp a decedat.Cumplit,groaznic!Avea 22 ani!

wonderful