Hai ca nu ami este asa mult. Sa te tii fericire pe voi atunci.
Va auziti la tel. sau pe mess, nu?
eu - Ina
ina - bb vine cind nu te astepti.nu mai dispera.daca v-ati facut amindoi analizele si sunt ok, atunci ...la treaba...si nu mai fi asa stresata.
Pe la Tv ce e acu?Asa as merge acasa, sa-i trag un pui de somn.Dorm foarte bine pe "Tinar si nelinistit"...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Nu sint disperata... sint suparata.
Se tot lasa asteptat. Speram sa nu ajungem la investigatii mai amanuntite. Speram ca sintem ok, dar facem anul in curind si vreau bebe. 
Nu m-am mai uitat la ora asta la tv... de ani de zile cred.
eu - Ina
quote:
Originally posted by ina78
De tine vorbem Lulu. Toata spatamina singurica... in we in familie...
Fanna fetili absente dorm ca azi noapte n-aveau somn. Ele beau cafea seara.
eu - Ina
Poate Maru si Principesa dorm.Eu m-am culcat la 5 si m-am trezit la 9.A plouat si tunat,sa tot dormi,iar eu aveam ochii cat cepele.Vara asta mi-am dereglat somnu' de tot.O fi din cauza dc?
Nuuu... din contra, ca stai prea putin pe DC. Craieresti prea mult, te plimbi, faci cumparaturi.
Ia stai mai mult pe DC si o sa vezi ca o sa dormi mai mult, si cind ti-o fi foame, si cind n-oi avea camesa calcata. 
eu - Ina
Acu am vb cu mama la tel, care mi-a spus ca pleaca in we si m-a intrebat daca o las si pe fiica mea cu ei.Asa ca we = CUCU BAU, de una singura.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Craieresc si cumpar un kk!Cum sa craieresc? Cu calc. legat de gat?Cand sa cumpar daca-s calare pe calc. mai tot timpu?
Lulu,fa-ti si tu un program,doar n-o sa zaci numa-n casa!