* Aspirante optimiste > 20 Ani(145) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

am revenit...am fost pana la mama...ca au fost ai mei parinti plecati in concediu in strainatate si am fost pe la ai ei...am venit incarcata de cadouri...
stefiuta ...ce ma bucur sa aflu ca va duceti impreuna la mare...inseamna ca sunteti pe drumul cel bun...si ma rog sa fie bine intre voi sa va impacati si sa reveniti la proiectul bebe cat de curand posibil,sa te avem printre noi ca aspiranta .... distractie placuta...
irene...te asteptam maine cu vetsi d ela dr...si mie imi pare asa rau...ceva s-a intamplat ca din ce am vazut eu la poze acel test era pozitiv...
restul...pe unde umblati?

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna fetelor.pe toate.Eu nu am nimic noutati dar intru in fiecare zi si citesc tot.
Imi pare rau pentru tine irene.Eu eram 200% convinsa ca e BB.Dar nu e nimic ca viata merge inainte si o sa fie BB cat de curand.
Irina si tie aceleasi urari :Sa vina BB cat mai repede.
Fetele care mai urmeaza la testare?Sper sa vada toate II liniute in fata ochilor.

http://tt.lilypie.com/YBOzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

stefiuta, ce ma bucur ca mergeti impreuna la mare, poate va ajuta Bunul Dumnezeu si va impacati definitiv. Tare m-as bucura sa aud vesti bune de la tine. Te rog sa ne tii la curent

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

bujo, voicu, marybce fete faine sunteti voi! va multumesc din suflet ca va ganditi la mine, nu stiu ce sa zic, pt el situatia nu e la fel, el nu vede lucrurile ca si mine si dak vb despre asta imediat mi le intoarce de zici ca eu sunt "criminalul". e o tactica si asta... nu zic nimik, voi vedea ce o mai fi.
irene si unde anume in Ro iti vei face concedul?
voicu ce super, auzi, cadouri! si ce cadouri, dak nu sunt indiscreta?

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Stefiuta poate ca si eu sunt indiscreta acuma dar niciodata nu ne-ai povestit exact ce s-a intamplat.Eu zic ca daca nu e ceva atat de grav sa incercati sa treceti peste...Sa lasati fiecare unul de la altul si sa luptati pentru familia voastra.Pupici.

http://tt.lilypie.com/YBOzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

stefi, eu sunt de loc din craiova, deci voi face concediul cu mama si prietenii mei din orasul meu natal. abia astept sa-i vad pe toti si sa ma mai distrez putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

stefiuta ..cadouri nu haine sau mai stiu eu ce...am primit o sticloanta de martini,niste ciocalate ca ai mei au poposit si prin Viena...apropo Gabitza ...asa ca .....ne-au mai dat niste suveniruri ca au fost in Italia...super klumea..ne-a dat sa ne cafelicim si sa ne ness-uim......
draga mea...si noi mai avem momente cand ...dar cu rabdarea treci marea...asa ca impacarea e tare dulce ...stii ce e bine ca am un sot calm rar se enerveaza si nu stiu cum e dar de fiecrae data cand il vad imi vine asa il mananc ..fiecare are momentele lui de nabadai dar important e sa revii cu picioarele pe pamant zic eu...
eu sper sa fie totul ok...de ce ai zis ca el priveste altfel lucurile?

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Claudela la ce medic vii in Craiova?!

Edit:Scuzeee!! Sunt Zozela!Am ramas logata cu userul comun de la odisee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

irene, poate ca ne vom vedea la o cafea cand ajungi acasa, ca sunt la o aruncatura de batz de craiova si vin des pe acolo.
chiar asha, claudela, la ce medic mergi??

eu luna asta nu am shanse de bebe, dupa cum v-am mai zis, ca in perioada fertila am fost departe de sotz...poate luna viitoare cand mergem in grecia, ca am programat exact in perioada fertila...dar cum viata iti ofera multe surprize...
am fost plecata in week-end la caiulata si a fost fff frumos, mai putin ieri, cand a plouat de a rupt pamantul si nu am mai putut face baie in apa termala, dar ne-am plimbat pe la voineasa...de miercuri s-a dus miniconcediul meu...astept grecia....
nu m-am mai gandit asha mult la bebe, nu mi-am mai facut ticker, astept sa inceapa o noua luna sa iau niste ceaiuri si sa fac a treia tura de polidine...
abia am scapat de durerile de spate si m-au apucat durerile de masele, iau antibiotic...sunt cam varza cu sanatatea...o sa iau si calciu de luna viitoare...se spune ca tr facute cure de calciu in lunile care cuprind in nume litera R...asha ca numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

claudina, imi pare bine ca te-ai odihnit si-mi pare rau ca iar esti bolnavioara. sper sa-ti priasca in grecia si sa dea Domnul sa fie cu ochisori. si cum sa nu, cu mare placere ne putem intalni, am tot timpul din lume! am sa-ti trimit mai tarziu un PM cu nr meu de telefon din romania.

Mergi la inceput