* Aspirante optimiste > 20 Ani(145) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Claudela, Irene, imi pare foarte rau de ce vi se intampla! Irene, cu siguranta ai avut bebe. Cred ca ai avut un avort mentrual. Poate ai nevoie de tratament de sustinere sau poate asa a fost sa fie si data viitoare va fi in regula! Va tin pumnii!

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamincu spune:

[quote]Originally posted by maryb

irinamincu, am inteles ca nici la tine nu e bebe in burtica ? ooooffffff........
----------------------------

maryb, asa este dar se pare ca trebuie sa plecam cat mai multe.. deci astept sa plecam in grup la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

numeioana, multumesc ca esti alaturi de noi si ne incurajezi. si eu cred ca a fost avort menstrual. nu stiu daca am nevoie de sustinere, pt ca mi-a iesit progesteronul excelent, cred ca asa a fost sa fie, probabil DD m-a ferit sa am un copil bolnav si sa suferim dupa aceea. va tin la curent cu stirile de la doctor maine seara. pupici burticii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

si eu am sentimentul ca in septembrie vom merge in grup la odisee

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_diana spune:

Multumesc fetelor pentru primire.Irene, cred ca ne asemanam foarte mult, aceeasi dorinta mi-am pus si eu de ziua mea care a fost pe 22, mi-a fost implinita dar pentru putin timp,ca si tine.
Eu am fost in luna iunie in tara si am fost la medic ca sa vad de ce nu pot ramane insarcinata. Mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca nu pare a fi nimic in neregula, dar totusi ar trebui sa-mi fac niste analize mai amanuntite dar nu am avut timp pt. ca am stat doar 14 zile. Mi-a dat sa iau duphaston pt. cicluri neregulate si mi-am cumparat si branca ursului.Cred ca branca ursului si duphaston m-au ajutat sa raman insarcinata. Irene, acelasi lucru am patit si eu cu Clear Blu anul trecut tot in august cand mi-a iesit foarte pozitiv si dupa 3 zile mi-a venit ciclul. Azi mi-am facut inca un test de sarcina care este usor pozitiv, dar mi-a spus medicul ca nu are cum sa mai fie bebe pt. ca am eliminat sacul embrionar, dar hormonul de sarcina este inca prezent.
Aveti incredere in Dumnezeu si bebe va venii! Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

fetele mele dragi!
mai vin si io pe la voi ca nu pot sa stau fara, e greu sa tin pasul dar voi citi si din urma.
un sincer pentru draga de IRENE, multe urari de sanatate si impliniri in toate! sa ti se implineasca cat mai repede cel mai fierbinte vis al tau!
iar restul fetelor ce fac? vreo veste buna, ceva?
concediu placut la fetele care pleaca, odihna placuta si cat mai mult sport!
de o mie de ori va si va doresc numai bine!

leuta

Mergi la inceput

multumesc stefiuta mult! si eu ma gandesc mereu la tine si-ti urez multa sanatate, iubire si numai impliniri in viata! D-zeu sa te aiba in paza! ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

in momentul asta ma cam doare capul de la AC, cu toate ca la noi vremea s-a racorit, unii tot in calduri sunt si de, le trebuie aer conditionat
in rest, relativ bine, aparent ma refer, s-ar putea sa plecam si noi la mare la inceputul lui septembrie, sa vedem ce-o iesi si cred ca mai mult o sa merg pt ca eu ador marea si in vara asta nu am ajuns.
tu unde pleci in conced, am inteles eu bine ca vii in Ro?

leuta

Mergi la inceput

stefi, eu concediul mi-l voi petrece in romania, dar fara sot, pt ca este prins cu prea multe afaceri aici si anul acesta este imposibil sa vina cu mine. deci, voi lua 2 luni de pauza de la proiectul bebe.
imi pare bine ca esti mult mai bine si sper ca plecare la mare sa-ti fie de bun augur si bebele sa-si faca apairitia curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Stefiuta daca mergeti impreuna la mare inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. Cine stie, poate pana la sfarsitul anului o sa-ti doresti iarasi un

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput